Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Risan METTATRON:
no tak nejak ze nebyl sam kdo to vedel (jenom pul dědiny asi) a asi se nekdo prekecl kde nemel. A DIK ZA ODPOVED.
Musim se tomu uz fakt smat.Opet jedno ze zakladnich poruseni bezpecnostnich pravidel..Prusery se maj resit nez se stanou a ne az se stanou a v tomhle oboru to plati dvojnasob!
Nedivte se tomu,vzdycky to chce myslet hlavou a ne ptakem nebo prdeli!
zjistilo se že čerti ten barak prohledavali kvůli necemu jinému a na to prisli nahodou. A ty kytky brali zasazene a jak je ti hajzli odcizili a znárodnili. kdo vi kdy se oběví v prodeji.
ve škole nosim občas sebou 7 pytlů skunku
Co kdyby to náhodou u mě našli? Je to přece už trestné,protože je to víc jak dovolují zákony držet?
Tak mi poraďte kdyby náhodou ...
thalos: tak jaaa ti nevim, sa mi vidi ze ziadny zakon sa neschvaluje ktory dovoluje malopestit.. akurat sa to bude brat ako priestupok a nie trestny cin.. resp. budu oddelene marihuana vz. "tvrde" drogy ( ekina, pernik, .. atd...) aspon ja som to tak ponal no ... ale budem rad ak ma opravite... ale myslim ze takto dako by to malo byt.. cuzz
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.