Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na MMM 05 jsem byl asi půl hodiny, během které Kuchta stihl vyřídit bezmála půlku našeho týmu ze Severu...
Tagže jsme to brzo zabalili (btw. taky kvůli nechutnýmu dešti - když se ani na zemi sedět nedá, je to maximálně na piču...) a jeli zpět do centra vystřízlivět (což se taky moc nepovedlo )
Moc jsem na akci nepochytil, tagže esi bude příští rok, tak to doufám dopadne líp...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Tak me tam dost vadily prevleceny benga ktery byli nenapadny jak hovno na chodniku.To aby se clovek bal balit shpeka na MMM.
A to me prekvapuje ze tam byl J.X.D. v reflexu psal ze veverka huli nema rada velka shromazdeni. Asi takovy maskovaci plan
Tohle je docela vtipny Nj, blesk... Prej více než tisicovka, tanec k pokukani, achjo...
PRAHA - Na Letenské pláni se včera sešla více než tisícovka převážně mladých lidí na demonstraci za legalizaci marihuany. Praha se tak poosmé přiřadila k mezinárodní akci Million Marihuana March. Zatímco mnozí v pohodě poslouchali hlasitou muziku asi desítky kapel a v rytmu tancovali na trávě, část to přehnala nejen s "konopím" , ale i s přineseným alkoholem. To byl potom "tanec" věru k pokoukání.