Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chlapi zdar, potrebuju poradit. mam 600w predradrnik se zabudovanym starterem. je tam psany ze je na 600w HPS i 600W MH. to znamena ze to jenom na 600w vybojku nebo na vybojky do 600w??? tudiz i (250w,400w). jo a kdyby to slo tak neovlivni to spotrebu???diky zdar
Jedinej předřadník do kterýho můžeš dát jakoukoli
silnou wattáž (250,400,600W) výbojky je přepínatelný Lumatek 600W! jinak ti to řachne když je předřadník silnější než výbojka, nepletu-li se?
Zdravím vás chtěl jsems e zeptat na kolik vyjde 70w sodík objímky a kabel mám jen nevím co se k tomu sodíku dává popřípadě jaký zvolit elektroshop.(který je osvědčený)
Čau všichni, jsem tady nový tak se ješte nevím dobře orientovat. Jenom chci upozornit na nekvalitní elektrické časovače ( mnohý znás používají ) od kauflandu, podívejte se čau. http://www.alarmynamiru.cz/clanky/c...ady-a-tipy.html
Čau neco jiného pro bezpečí a jistotu.To co mám jsem si zajistil kdyby se nekdo pokoušel dostat se mi do dílny .Fakt mám ted lepší pocit.
taky zajimavé články odkazy http://www.alarmynamiru.cz/clanky/g...em-gr.as-1.html
Čau, potřeboval bych poradit ohledně odtahu. Budu pořizovat odtah 200 m3/h a řeším jakej je ideální pacháč. Z nabídky Primaklima Industry jsou v nabídce dva - 280(180) a 420(240) m3/h u kterých je ideální průtok udáván v závorce. No a moje otázka je jasná - kterej z nich bude ideální? Jde mi pouze o výměnu vzduchu - vůbec neřeším teplotu - řeším teda smrádek kterej bych ideálně totálně eliminoval, přitom vyměnil vzduch ale nemusí to být žádný vysavač - nevadí když výkon toho odtahu klesne ... spíš nemám zkušenost a nevím jestli ten silnější pacháč to vůbec utáhne a nebo řeším blbost a je ideální spíš ten menší ...?