Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2rela: ja myslel hranice iluze v tom slova smyslu jak ze az prokouknes. procitnes. atd. tak jak vis ze to neni jenom dalsi iluze????
ale to uz se dostavame k otazce kdy se z ditete stavane bytost bytostna. musi se tim dite stat???? kdy se z opice stava clovek???? cili na zacatku byli jenom bytosti bytostneho. jaky je rozdil mezi nami a zviraty????
zvirata se muzou samostatne rozhodovat. a taky tak delaji. jakou mi neseme jinou zodpovednost nez zvirata???? fsichni sme jenom prach. indiani i kameny povazuji ta zive bytosti.
za živé bytosti v tom smyslu, že všichni jsme jedno a totéž. Zvířata se nerozhodují. Oni neřeší, je-li špatně, když loví protože mají hlad. Jednají instinktem. My se rozhodujeme. Má to co dělat s karmou. Dítě se nemusí stát bytostí bytostnou. To závisí na tom kdo jej vychovává a k čemu ho vede. Jo až procitneš, určitě to poznáš. Proto žiješ ve světě kde se musíš neustále rozhodovat. Jedině pomocí zkoušek každý zjistí, jak daleko je. Díky za zajímavou diskusi! Musím mastit v pondělí bye!
nad tim sem přemejšlela už častokrát. jediný k čemu ale vždycky zaručeně dojdu je to, že lidi sou malý nevděčný sviňky, kterym to sice myslí, ale vůbec to myšlení nevyužívaj k dobrejm věcem a pořád tu naší zemi kurví. no... a z toho potom vyplývá, že je v ohrožení i pěstování venku, protože tak zem už bude tak zkažená, že to sežere každou malou i větší kytku, a všechnu trávu a stromy a bude to v prdeli. a tak uběhne takovejch tisíc let a tady budou jen takový vysušení něco jako lidi a všude pusto a skoro žádná voda...... jéžiš, sorry, sem zhulená a nějak mi to uteklo...
Proc tu sme? a vite ze je mi to uplne jedno? Smysl existence a zivota me nezajima. jednou proste ziju, tak ziju,ted a tady a jednou umru jako umrela moje babicka. kdo za to muze a proc a jestli to nahodou nejni uplne jinak je mi fuk.Snazim se zit tak abych lidem spis pomahala a snazim se nedelat druhejm to co se mi nelibi kdyz mi delaj oni. atomy, molekuly, kvarky, energie, galaxie, superstruny a duchovno mi lidsky pratelstvi a lasku nedaj.
existuje teorie ze kdyz nekdo prijde na to jak funguje tenhle vesmir, tak v tom okamziku se vesmir promeni v neco uplne jinyho a mnohem slozitejsiho. A existuje teorie ze uz se to stalo.
A me je to ttaaaakkkk kraaasne jedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako to vies? vazil si niekoho pred tym ako zomrela potom ako zomrel?
Cetl jsem o takovych pokusech a pry zadna zmena.
Ale skoncime u toho, ze jsme kazdy cetli neco jineho.
Pokud me chces presvedcit uved odkaz na verohodnou studii.
Původní příspěvek od rela toMUZsRANAMI. Jo jo. Vybavuji si podobenství, který jsem kdysi četl: Rostliny rostly nad řekou a stále si stěžovaly, že neznají nic, než místo kde rostou. Pak se jedna pustila a odplavala po řece pryč. Nic to není, stačí se pustit, říkala ostatním, ale ony měly strach. Když odplavala, začaly jí uctívat jako nejlepší. Nikomu nedošlo že stačí se jen pustit. Možná to bylo se zvířatama, ale to je jedno. Stejně je tak tomu s Ježíšem. Nevěřím v něj. Věřím jemu, ale také patřím mezi sraby. Nevybočuju z řady
ma to zmysel co si napisal? som tam ziadny nenasiel ...
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
jj, existence je fakt vděčný téma pro vyhulený hlavy. Vzpomínám si (matně ) jak sem zhoubovanej ztratil pojem o lidech ze sociálního hlediska, jenom sem je viděl jako živočišnej druh, zvířata. Úplně sem žasl co sme všechno vytvořili, co jsme schopni udělat, a tak. Přelstít smrt, vytvořit neuvěřitelně malý součástky, ovládat obrovskou sílu atomů. Ale na co je to všechno. Proč ? Nebylo by bez toho všeho líp ? Možná ano. A co myslíte vy ?
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"