Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem to zkusil taky na jedny budouci matce (teda doufam v krehke pohlavi ;-) )
Je to Earl Misty, FIM nad 3. patrem, tak uvidime.
Strih, viz foto (omluvte kvalitu podprumernyho fotaku)
Moc se mi to zamlouvá, hned jak budu mít pár pater, fiknu to FIM technikou u pár kitek a uvidim co s tim bude, jen doufám že to ty kytky daj dyž sou venku, noco dyžtak to chvilu pozastaví růst;-)
2everybody: pochopil sem to spravne ze kdyz se spravne provede fim na tretim patre, tak na nove vyrasenejch vetvickach se da provest znovu, s umyslem mit nizsi kosatou krasku??? pokud to mozny je, tak kdy znovu fimovat - zas po tretim patre?? Vse je zatim pouha teorie ale osadily sme sklenik a co sem se tady docetl, tak v nem to prej frci rychle, tak potrebuju kere...
thanx
ps: prvni prispevek tak mi neutrhnete hlavu... budu se ucit slibuju