Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tu je můj domácí výrobek značky Skuř to všechno najdenou s.r.o.
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Tedy též přidám pár fotek. A to sice moje milovaná vodní dýmka z arabských emirátů (Dubai), tu srandovní šlukovku mi dal švára, a můj vapolizér má půjčen bratr takže od toho přikládám jen ilustrační foto. Jo a také fotečka s tabáčky do vodní dýmky .. ^^
Môj poklad. Jedinečná vecička, ktorú som náhodou objavil v HORNBACHU v oddelení pre akvaristiku. Som neveril vlastným očiam, že také dačo predávajú práve tam!
1. Rozložená. Sklo stálo tuším 65,- SK, v takom mikroténovom obale. No nekúp to!!! Trubička je z pera. To veľké tesnenie je taktiež z HORNBACHU, keď ho natlačíte do toho skla, tak Vám pri pokladni zaúčtujú iba to sklo . Kotol som už mal, preto som hľadal to veľké tesnenie, ako redukciu. Kotlík je z nejakého rozobratého kohútika a na ňom je nasadené gumové tesnenie, perfektne sedí na každú vhodnú fľašu. No a zapaľovač pre porovnanie.
2. Takto vyzerá plne poskladaná. Je multifunkčná. Keď ju poskladáme bez rúrky, tak sa dá perfektne natlačiť ľadom. S rúrkou sa cez ňu perfektne prebrbláva. Dávali sme cez mlieko, kakao, džús s ľadom, atď. A dá sa použiť aj ako "vaporizér". Stačí do nej naložiť materiál poskladať kotol bez rúrky a zatvoriť. Potom už len nahrievať sklo, najlepšie tryskovím zapaľovačom , to sú potom poriadne šľuky. No a keď máme chuť na PET bongo, tak odoberieme kotol a je to! Proste skvelá vec za viac než rozumnú cenu.
P.S.: To červeno označené je kotol, ale to je zrejme jasné. To sklo som objavil v bratislavskom HORNBACHU, ale možno to majú aj v nejakých špeci potrebách pre akvaristov. A pozor v BA HRONBACHU majú dva druhy, ten ktorý nepotrebujeme je 30mm, za cca 140,- SK. Ani mi nejde do hlavy prečo je drahšý. Rozdiel medzi 30mm a 40mm je ten, že tá 40mm je vyššia o tých 10mm.
hmm tak jako ja se sice nenudila, ale vyrobila sem tohle casem mozna vychytam par veci jako bude kotlik bo esteticka stranka veci, ted mi ale staci ze me to krasne zkouri
cuzz... tak sa pripajam aj ja...
toto vlastnim uz asi 3 mesiace, je to klasika 8cm na dlzku
kotol je 1cm siroky a 1cm hlboky(po uprave)... proste klasika a velmi dobra... heh
Moje vybavicka kterou sebou nosim kamkoliv se hnu zahrnuje docela slusnou radku naradicka, tak bych vam to tu rad rozprostrel vsechno najednou. Zacatek klasika, sklenenky a ruzny velkosti. Dve se vejdou do gitky, treti (nejmensi) je v obalu od lihace, fakt luxusni obal, napad je odtud z groweru. Dale co to tady mame, dva saky na stedrosti od kamaradu, dva zapalovace, tri (posledni ) filtriky Sroluj to!, OCB Platinum papirky, uprostred drevena hashisovka na nejruznejsi dobroty tuheho stavu, a nakonec moje nejoblibenejsi kovova slukovka s drevenou rukojeti. Idealne velky kotel, poslouzi jak pro masivni palicku skveleho skunku, tak i pro akorat-velke palice venku, fakt skvela. Plne rozebiratelna, nadhera.. No a gitka, polepena ve stylu Coffee (kafuju jak dabel... jak Lorelai, fakt ) a uvnitr krom filtru jeste nachystama ziletka s obalem... Jo a vzadu Visinky na ocka To je asi tak vse z my vybavicky, pochlubte se dale s vasima vecma
foto č.1: skleněnej bong z growshopu. Bohužel se mi spodek utrh, tak se musí stavět do skleničky.
foto č.2: pyrexovej bong ( taky zlomenej). Má tak blbě umístěný turbo že se při kouření musí vyndávat kotel aby se dal ten kouř z něj vytáhnout.
foto č.3: muj momentální favorit. Kope do hlavy a potvrzuje zvuk "BONNNG" úderu do hlavy. A taky spotřebuje neskutečný množství vody.
foto č.4: pyrexová skleněnka upravená do podoby špičky na jointy.
foto č.5: plechová krabička na skleněnku. Polstrování jsem udělal z kuchyňskejch houbiček na mytí. Vejde se tam špička, dvoje papírky a vpravo je místo na filtry nebo na trošku trávy.