Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..v ratraku,na vrchole lyziarskeho svahu uprostred noci.
FAKT SUPER CESTA DOLU.
Mohli sme si svietit len mobilom a ocami.
UUF,TO BOLA ALE JAZDA!!
este ze ten mesiac trochu svietil..
FAKT ZABAVICKA!!
- ve 2500 m.n.m. na střeše 13ti patrovýho hotelu ve Francii (jednou stěnou kopíroval svah, tak se tam dalo lézt ze sjezdovky)
- uprostřed davu při koncertu Santany (trošku stíha, ale odpálili jsme až když začal hrát a to už si nás nikdo nevšímal)
- v Libyi, kde za drogy snad hrozí i trest nejvyšší, jsme s policajtem, kterej na nás během celého výletu dohlížel, kouřili na pláži vodnici s nějakým dobrým marokem
Ja jsem mel jednou klicky od telocvicny, tak jsme tam s kamama zasli tak kolem pulnoci. a hned ze si lehneme doprostred do toho kruhu a zacpime - byli jsme 4 tak v klidu. zacpeli jsme a pak ze si zahrajeme fotbalek....tak sme vytahli branky a tak hodinku jsme tam hrali - zprazeni jak cika. Jo a meli jsme tam roznute svetla a to je to takova velka hala kousek od cinzaku,tak se divim ze nas nenaprasili...ale v glidu
kedze sa okolo turistickych miest motali policajti pockal som na vecer ked bola tma, nasiel som pekne miestecko, nikde nikto, zapalil jointa a ZRAZU zacali stekat psy ako o zivot /dovtedy som tam videl 1000 psov, ale ani jeden nezastekol!/. Fuu rychlo som tahal co to slo aj tak som 1/4 zahodil do mora . Krasny zazitok....
No, tak jednou tydne mame se skolou povinne plavani, kam chodi prima a kvarta. Kamaradi rekli zahulime, ale on jaksi nebyl cas, tak jsme se presunuli na konec rady a tam to rozpalili, taky good zazitek...
já tuto sobotu hulil v aquaparku tatralandia. fakt to stálo za to. nejdříve jsem si otestoval všechny tobogány s čistou hlavou. pak jsem si nabil sklo a přímo na dece si ho začal pokuřovat. chvilku jsem počkal a pak jsem vyrazil s kámošema na další kolo na tobogánech .
to PiosOne
kamo ja som nedavno s partou tiez v tatralanii. no a co sa tam dïalo ked sme pohulili, no koniec sveta. tie tobogany stali fakticky za to. srdce som mal kdesi medzi zobami ))
2 Dude: Fuj Alfa, mor a neštovice na ně. Nejvíc mě vždycky rozesmějou, když tam ty gelouši seděj a my vycházíme s Uncle Paye. Takový dva úplně odlišný druhy lidí, oddělený ulicí, jakoby dva světy.
No nejvíc bylo, když jsme jeli s matkou do Berlína na výstavu Museum of modern arts. Na hranicích jsem si dal miniaturní žilku a po německejch dálnicích jsem jenom lítal (sou to blázni, jezděj průměrně 150km/h). V Berlíně jsme se samozřejmě na výstavu nedostali (gigantická fronta, zrovna když jsme se tam postavili, tak nás odehnali). Šli jsme se teda podívat po městě. Zamířili jsme do Sony Center, což je nejluxusnější areál tam. Kavárna, multikina, turisti, všechno vyumělkovaný. Zašli jsme tam na oběd a já si potom skočil na záchod zakouřit si tam. Sedim tam, vypaluju, z kabinky se valí dým a ty tůristi nic nechápou. Nejvíc mě rozesmálo, když jsem otevřel dveře, ven se vyvalil dým a oni čuměli jak motyky, vůbec nic nevěděli. Já se jenom nonšalantně usmál a šel si užívat města. Ani nemá cenu mluvit o tom, jaxme se potom motali po městě a hledai berlínskou zeď a Reichstaag. To sme od něj byli ani ne pět minut cesty pěšky.