Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejkurioznější místo kde jste hulili!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
SparkyX
Stálý Člen

Karma uživatele SparkyX - 55% PěstitelskáKarma uživatele SparkyX - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

Nevim jak vy ale já sem zkusil hulit na Sněžce je to fakt masakr obvzlášt se pak dostat dolu .

Old Post 05-09-2004 v 14:37 PM
SparkyX je offline   Profil uživatele SparkyX   Find more posts by SparkyX   Foto galerie člena SparkyX   Click here to Send SparkyX a Private Message   Add SparkyX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele SparkyX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WirusH
Stálý Člen

Karma uživatele WirusH - 78% PěstitelskáKarma uživatele WirusH - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

TO Taker: jojo ja taky v lomu zajimavej pribeh ale nadlouho
Ta 5. moznost me zaujala pac sem prave tam hulil akorat tam nebylo odvetravani

Outdoor Morava 04 Outdoor Morava 05

Old Post 05-09-2004 v 19:44 PM
WirusH je offline   Profil uživatele WirusH   Find more posts by WirusH   Foto galerie člena WirusH   Click here to Send WirusH a Private Message   Add WirusH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

..v ratraku,na vrchole lyziarskeho svahu uprostred noci.
FAKT SUPER CESTA DOLU.
Mohli sme si svietit len mobilom a ocami.
UUF,TO BOLA ALE JAZDA!!
este ze ten mesiac trochu svietil..
FAKT ZABAVICKA!!

Old Post 05-09-2004 v 20:40 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mafiaaan
Nový Člen

Karma uživatele mafiaaan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

Hehe v Ruzyni na letisti v patrovejch garazich....masakr :-)

Old Post 05-09-2004 v 21:46 PM
mafiaaan je offline   Profil uživatele mafiaaan   Find more posts by mafiaaan   Foto galerie člena mafiaaan   Click here to Send mafiaaan a Private Message   Add mafiaaan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

- ve 2500 m.n.m. na střeše 13ti patrovýho hotelu ve Francii (jednou stěnou kopíroval svah, tak se tam dalo lézt ze sjezdovky)

- uprostřed davu při koncertu Santany (trošku stíha, ale odpálili jsme až když začal hrát a to už si nás nikdo nevšímal)

- v Libyi, kde za drogy snad hrozí i trest nejvyšší, jsme s policajtem, kterej na nás během celého výletu dohlížel, kouřili na pláži vodnici s nějakým dobrým marokem

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Naposledy upravil Šťovík 21-09-2004 v 12:54 PM

Old Post 14-09-2004 v 10:34 AM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
india
Nový Člen

Karma uživatele india - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

Nejbrutalnejsi asi v praci na zachodech, to kdyz jsem pracovala na *88 v Eurotelu a nejvic pohoda s policajtama v Liberci v jejich sluzebaku.

Pro ni a proto, že je.

Old Post 14-09-2004 v 11:28 AM
india je offline   Profil uživatele india   Find more posts by india   Foto galerie člena india   Click here to Send india a Private Message   Add india to your buddy list     Navštiv homepage uživatele india! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paradox
Nový Člen

Karma uživatele Paradox - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Ja jsem mel jednou klicky od telocvicny, tak jsme tam s kamama zasli tak kolem pulnoci. a hned ze si lehneme doprostred do toho kruhu a zacpime - byli jsme 4 tak v klidu. zacpeli jsme a pak ze si zahrajeme fotbalek....tak sme vytahli branky a tak hodinku jsme tam hrali - zprazeni jak cika. Jo a meli jsme tam roznute svetla a to je to takova velka hala kousek od cinzaku,tak se divim ze nas nenaprasili...ale v glidu

Old Post 14-09-2004 v 22:59 PM
Paradox je offline   Profil uživatele Paradox   Find more posts by Paradox   Foto galerie člena Paradox   Click here to Send Paradox a Private Message   Add Paradox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fish300
Nový Člen

Karma uživatele fish300 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

na brehu mora v Thajsku,

kedze sa okolo turistickych miest motali policajti pockal som na vecer ked bola tma, nasiel som pekne miestecko, nikde nikto, zapalil jointa a ZRAZU zacali stekat psy ako o zivot /dovtedy som tam videl 1000 psov, ale ani jeden nezastekol!/. Fuu rychlo som tahal co to slo aj tak som 1/4 zahodil do mora . Krasny zazitok....

Old Post 17-09-2004 v 14:23 PM
fish300 je offline   Profil uživatele fish300   Find more posts by fish300   Foto galerie člena fish300   Click here to Send fish300 a Private Message   Add fish300 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fish300! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
2Tick
Nový Člen

Karma uživatele 2Tick - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

No, tak jednou tydne mame se skolou povinne plavani, kam chodi prima a kvarta. Kamaradi rekli zahulime, ale on jaksi nebyl cas, tak jsme se presunuli na konec rady a tam to rozpalili, taky good zazitek...

Old Post 18-09-2004 v 21:35 PM
2Tick je offline   Profil uživatele 2Tick   Find more posts by 2Tick   Foto galerie člena 2Tick   Click here to Send 2Tick a Private Message   Add 2Tick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

já tuto sobotu hulil v aquaparku tatralandia. fakt to stálo za to. nejdříve jsem si otestoval všechny tobogány s čistou hlavou. pak jsem si nabil sklo a přímo na dece si ho začal pokuřovat. chvilku jsem počkal a pak jsem vyrazil s kámošema na další kolo na tobogánech .

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 20-09-2004 v 07:33 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FiLAA
Nový Člen

Karma uživatele FiLAA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

londýnský doubledecker+marocký hašiš

Old Post 20-09-2004 v 20:03 PM
FiLAA je offline   Profil uživatele FiLAA   Find more posts by FiLAA   Foto galerie člena FiLAA   Click here to Send FiLAA a Private Message   Add FiLAA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stene
Nový Člen

Karma uživatele stene - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

to PiosOne
kamo ja som nedavno s partou tiez v tatralanii. no a co sa tam dïalo ked sme pohulili, no koniec sveta. tie tobogany stali fakticky za to. srdce som mal kdesi medzi zobami ))

Old Post 21-09-2004 v 19:43 PM
stene je offline   Profil uživatele stene   Find more posts by stene   Foto galerie člena stene   Click here to Send stene a Private Message   Add stene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

stene: jj, největší maso bylo jít hned poprvé na černou

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

Old Post 22-09-2004 v 07:09 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 142

gypss: to máš pravdu. v aquaparku být zhulenej je fakt diktát

Old Post 23-09-2004 v 07:57 AM
Ahoy
Stálý Člen

Karma uživatele Ahoy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

MMMmmm, lidi, v aquaparku je to fakt doooost dobrý!Ale jedno z nejlepších míst, kde s kámošama hulíme je v dopravní zácpě..

piss on peace

Old Post 23-09-2004 v 08:08 AM
Ahoy je offline   Profil uživatele Ahoy   Find more posts by Ahoy   Foto galerie člena Ahoy   Click here to Send Ahoy a Private Message   Add Ahoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 144

2 Dude: Fuj Alfa, mor a neštovice na ně. Nejvíc mě vždycky rozesmějou, když tam ty gelouši seděj a my vycházíme s Uncle Paye. Takový dva úplně odlišný druhy lidí, oddělený ulicí, jakoby dva světy.

No nejvíc bylo, když jsme jeli s matkou do Berlína na výstavu Museum of modern arts. Na hranicích jsem si dal miniaturní žilku a po německejch dálnicích jsem jenom lítal (sou to blázni, jezděj průměrně 150km/h). V Berlíně jsme se samozřejmě na výstavu nedostali (gigantická fronta, zrovna když jsme se tam postavili, tak nás odehnali). Šli jsme se teda podívat po městě. Zamířili jsme do Sony Center, což je nejluxusnější areál tam. Kavárna, multikina, turisti, všechno vyumělkovaný. Zašli jsme tam na oběd a já si potom skočil na záchod zakouřit si tam. Sedim tam, vypaluju, z kabinky se valí dým a ty tůristi nic nechápou. Nejvíc mě rozesmálo, když jsem otevřel dveře, ven se vyvalil dým a oni čuměli jak motyky, vůbec nic nevěděli. Já se jenom nonšalantně usmál a šel si užívat města. Ani nemá cenu mluvit o tom, jaxme se potom motali po městě a hledai berlínskou zeď a Reichstaag. To sme od něj byli ani ne pět minut cesty pěšky.

Old Post 23-09-2004 v 08:17 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:34 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás