Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od wrah Klid, někdo prostě musí rýpat Podle mě to máš pěkné. Ačkoliv s tím proplachem, já použíal vždy jen čistou vodu. Cílem je, aby kytlka postila co zadržuje.. Když máš ph 4.5, tak tam musíš přidávat něco kyselého, nevím jak moc je to dobře.
No jasně... jenže v substrátu většinou něco málo zůstane a díky tý čistý vodě to můžou dál papat. Když snížíš ph, kytky přestanou zřát i ty zbytky z hlíny a lépe, rychleji se zbaví všech pro nás přebytečnejch látek který nasbíraly předtim.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ps: pri vymene vody v NFT zustava spousta zivin v korenovem prostoru, pri vymene by se hnojiva zredily, ale nezmizely by uplne, proto jsem zvolil tuto metodu.
Původní příspěvek od MethodMan Presne tak, nazval bych to jistotou.
Konec koncu, viz. FAQ. Je to tam jasne napsano.
Ps: pri vymene vody v NFT zustava spousta zivin v korenovem prostoru, pri vymene by se hnojiva zredily, ale nezmizely by uplne, proto jsem zvolil tuto metodu.
Hezké tipy, jsem zvědavý. Sušit se to bude asi dlouho, protože jsou furt mokrý jak za mlada
Každopádně smokereport ustřižený paličky před týdnem... Stoned, totálně. Měl jsem haldu že nemám bradu, jakoby mi zmizela. Stav byl minimálně hodinu a půl, po půl hodině se vždy tvářil jakože konec, polevil, ale pak mě okamžitě ztrestal a byl zpět v plné síle, takhle 3x za sebou po 30 min.
Kamarádovi jsem sahal na rameno, když jsem s ním mluvil, seřval mě ať ho nehladim, že ho to strašně bolí. (???)
Byla to spodní palička, pak dám smoke report z hlavních. Zatial čůs, a dík za tipy.