Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kořeny krásně prorůstají, holky se krásně začínají větvit. Drží se extrémně hodně u země.
Listy jsou hrozně mohutný, vypadaj jak jahodníky.
Opět jsem podcenil vodu co mi teče z kohoutku a na prvních lístkách se ukázal menší deficit čehosi. Rozhodl jsem se pro mou osvědčenou metodu a to jest 1/1 destilka / kohoutková.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Dnes ukazu pouze nadherne, zdrave koreny a uzasnou stavbu vetvi jedne z rostlinek (posledni foto) odstupy pater jsou cca 0,5 cm. Vynos bude podle me dost, opravdu dost dobry. - pokud se nic neposere. =)
Takze tu mame 21. Den na rustu, dnes jsem vysadil 150w a nasadil 250w s cooltubou, konecne to mam za sebou. Musim rict ze i tak to topi az moc. :/
Od zitra se jede 12/12. Dnes jsem holky naposledy zohybal, maj neskutecne mnoho vrcholku, a to bez jedineho zastipnuti. 5. Dni pojedou na vode co maji ted - rustova, potom zacneme s davkami BIO hnojiv na kvet.
Tákže tu máme 11. den na květu, holky od posledního updatu asi týden protestovaly a ani se nehly. Podle mě za to mohlo soustředění na tvorbu kořenového balu po přepnutí a táhnutí do výšky, prostě se na to chystaly. :-)
Ohýbat se už nebude, jsem spokojený s počtem vrcholků. Podotýkám bez jediného záštipu! :-)
Jsou všechny víceméně ve stejné výšce, což je taky velice fajn.
Jinak dostaly plnou dávku BIO hnojiv na květ a téměř všechny začínají nakvétat. - Mimochodem, všechny ukázaly chloupky, zatím Sensi Seeds za 100%!
Teploty u vrcholků kolem 29C, což považuji za květový ideál. Vlhkost 30%.
v rychlosti upuju nezkrotnou dzungli, pak ze se indiky tolik netahnou.
Uz se dotykaji cooltuby, dnes ji zkusim o tech 5 cm jeste zvednout, jinak uz nic nezmuzu.
Prepinal sem je ve 21 dni na rustu - a to jedu ze semen, nazorna ukazka toho, ze kytky vzdy dohaneji na kvetu to, co jim na rustu chybelo. Zacli kvest pred par dny.
Jinak co se vynosu tyce, myslim ze to bude hardcore.
Co se týče vynosu budeš na tom nemlich stejně jak kdyby byly o polovic menší s tim rozdílem ,že budeš mit třetinu nedomrdlejch spodku,horší strukturu palic a dvakrát vic stříhání + zbytečně prosvicenej tejden navíc, asi tak to vidim já ze svý zkušenosti. Další věc distribuce světla, s touhle džunglí je k hovnu ,neber to jako rejpání ,ale jako konstruktivní kritiku ,žádnej učenec z nebe nespadl.ale tohle není ta správná cesta.
Jinak je vidět ,že se jim daří ,krásný kořeny, jen to driv přepnout.
Edit: vsim jsem si až teď ,že ze semen, tak to zrovna do hydra neni dobrá volba stejně by ti to přerostlo, ať tak nebo onak ,dospělost neojebes.