Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zasíráš? nic nezasíráš...založ si novej thread - tam se koukne víc lidí než sem...a gratuluju - vypadá to zajímavě jako gumový z hračkárny
2 thc.cwock + Niga:
jeden z vás mi poslal prachy (Stoklásek), ale pozdě. Smůla...pošlu zpátky.
Frank Krank:
ozvi se chlape, čekám jenom na tebe
jinak v nejbližší době pošlu semena Stejsimu. Tak čekej cd
Stejsi - má svůj, můj, frank krankův, thc.cwockův a frcilův podíl Ducka;adresu mám-Brno. doufám, že fšechno vyjde...
Shikanze - jenom on chce semena. pošlu mu jeho a můj podíl(bonusovek) ale až bude mít matkárnu;adresu nemám
Frank Krank - podíl Stejsimu
frcila - pošlu Stejsimu
miris - pošlu podíl Ducka Stejsimu a bonusovek Shikanzemu
thc.cwock - prachy poslal hooodně pozdě, ale já som to dobrá duša tak bude mít řízek (snad)
Niga - vypadl ze hry
Ale podíl semen se nemění( - thc.cwock, ale řízek dostaneš), protože by se to blbě počítalo. takhle má každej 3Ducky a 2Magical seeds.
a jelikož toho bude mít Stejsi asi opravdu hodně, tak bych si dovolil poprosit Shikanzeho, jestli by gdyžtak vzal podíly těch bonusovek, jestli bude mít železo. totiž Stejsimu pošlu jenom Ducky. Uf, už aby to bylo. unavuje mě to...
cus
jo, lidi, abych nezapomněl - dneska sem poslal to cd a tim zatim moje společná úloha končí - ale - na prázky pojedu do ČB makat (Globus - uzeniny, stavte se ) taky se budu učit na repaprát, takže pudu trochu do sebe a nebudu mít moc možností přístupu na net . tak mi gdyžtak pište na mobil
a doufám, že Stejsimu pěkně vyklíčí a porostou. Něgdo prej měl problémy s plesnivostí, to je nepříjemná věc. Tak posílej průběžně fota.
jo, a neuraž se jestli budeš poslouchat to cd co sem tam k tomu dal
Vsechny utrapy prezilo sest(6) sazenicek.Prave maji tri patra a krasne se vetvi,takze pristi tyden jdou pod nuz a za par tydnu zname jejich pohlavi.Pak uz to pujde jak po masle.Nebojte vsichni se vcas dozvite co a jak.Pokud jsou jeste nejaky dotazy ci pripominky PM pls
Stejsi:
hej, chlape, nechcu do tebe rejt, ale fakt se mi zdá, že bys mohl poskytnout víc info. Za celý tři měsíce napíšeš jenom že přežilo 6 sazeniček a maj tři patra...
se mi zdá, žes něco podělal a nechceš to dát najevo...
sem čekal trochu víc na to že jsem sem 2 měsíce nepách
jestli to tak neni tak to zkus dokázat...
a fotky by bodly
a taky by bylo dobrý napsat jestli chcete od bonusu řízky nebo semena. já osobně sem se přerozhodl pro semena
To MIRIS
:-)Ty ses borec.
Ja nejsem nicmoc spisovatel a tak mi neprislo dulezity popisovat vsechny zmeny na kytkach.To ze to tak dlouho trva je jednak spusobeno mou nezkusenosti,a druhak touhou neposkytovat nekvalitni rezone.Timto se omlouvam.Jinak svoje scestny teorie a fikce si priste nech sam pro sebe,mohl by ses nekoho dotknout.
To ALL
Den D se blizi kytky jsou schopny produkovat kvalitni rezy.Minulej tyden jsem prepl zakoreneny rezy na kvet,tak do 14 dnu jsem si jist ze znam pohlavi.No a pak cekejte PM.Omluvte absenci fotos napravim to v nejblizsi dobe.
Pekny.Je to takova raritka.Hele myslite ze by se to dalo zkusit i ve skrini?Ja bych kdyztak casem nejakej rizek koupil jestli by stejsi nejakej prodal..