Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2Serious: Vsak jasneee to bola len moja prva nervozna reakcia...Teraz mi to az tak nevadi a vsak Hollands Hope tiez neni zla vzorka takze este to celkom dobre dopadlo hehe
Čau Onyx. Hollands Hope je tiež dobrá rastlina, rýchlo rastie a na moje prekvapenie bola dosť veľká - na indiku som to nečakal. Šišky neboli veľmi obsypané, ale zato boli mierne náchylnejšie na pleseň pri vlhkom počasí. Išlo však o bonusové semienka, takže originál môže byť lepší.
Každopádne však na mňa spravil Passion1 väčší dojem. Páčila sa mi rozmanitosť fenotypov a dobrý účinok.
Ale aj napriek tomu máš dobrú kombináciu - Durban Poison a Hollands Hope.
Kua sere mě to ale musim si postěžovat!-koupil jsem si před rokem Indoor mix4 a ta klíčivost a hlavně rychlost klíčivosti je neuvěřitelně pomalá!
Normálně nechávám klíčit v light-mixu(cca40%) s kokosem(cca40%) a žížalím trusem(cca20%)-pod cca centimetrovou vrstvou.
Ostatní nefeminizovaná semínka od jiných seedbank normálně jedou-za 6-8dní vyklíčí ale tyto už klíčí 14 dní a vylezl zatím pouze jeden Orange bud a ještě k tomu je zpomalenej jako prase. Mix4 měl být základ mého indoor pěstu ze semen, takže jsem je musel nahradit jinýmy semeny-o 8dní spožděnými. Už si budu raději kupovat levnější, nefeminizovaná, mnohdy kvalitnější od menších seedbank.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
No já musím říct že mám s Dutch Passion dobrou zkušenost, mám od nich 10 semínek regular modelu Skunk Passion.
Testoval jsem zatim 6 rostlin a:
Klíčivost: 6/6
Poměr samců a samic: 2:4
Semena vzklíčily všechny do 7 dnů kromě jednoho cca 9 dnů
Na druhou stranu kámošovi už se stalo že mu poslali jiný model než objednával. (místo Kholy přišel Orange Bud)
Čus groweři, mám dotaz ohledně obědnívání semínek z dutch passion, chtěl bych si obědnat tyto odrůdy:
Frisian Dew : 2 Feminized Seeds
Passion #1: 2 Feminized Seeds
Shaman: 2 Feminized Seeds
Purple#1 5 regual seeds
Ale nemám zkušenosti se zasláním peněz bankovním převodem ( předem ) Chtějí Eura....dá se to něják převést?
Moc se v tomto směru nevyznám, tak mějte slitování a pokud už příspěvek na groweru je, tak ho potom smažu.
Dík za odpověd...
Stanley
Zdar... dá se to udělat tak, že jim napíšeš mail aby věděli. Potom vyměníš eura a odešleš je v obálce na cennosti, akorát touto cestou to stojí asi 150 myslím, no ale za převod sem platil asi dvakrát tolik, takže lepší. Jinak nevím jestli jde objednávat jen po 2...
Jak jsem se teď dočetl tak to barví nějakýma fungicidy aby předcházela hnilobě stonků.
Jinak to žádný vedlejší vliv mít nemá. Jsou to prostě jen nabarvená semínka.
To GH to obalují v nějaký sra--- a pak jim to vůbec neklíčí.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
zdravim ja by som chcel zas ten collour mix 2 a kupoval by som ho z www.grower.sk da sa objednat aj z CZ a mas to tam vysvetlene ale v ponuke som tam tie collour mixy nevydel tak sa tam budem muset ist spitat tak dam potom vediet ...
Nevím teda, doufám že za ty peníze budou genetiky sedět, dutch passion je dobrá firma nebo ne? Nejdříve jsem chtěl levnější Nirvánu, ale potom jsem se rozhodl pro dutch passion ( co jsem pročítal na groweru mela by to být lepší seedbanka)