Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od deth. cau pampaliny mno uprimne jsem neveril ze ssh rozslape kalacha a mam radost ze tomu tak je
Je to skoda pac jeste potrebovala min. dva az tri tydny.
Slo to sni skopce uz od 45 dne kvetu a to je u SSH velice dulezita faze kvetu,jelikoz se zacne nafukovat neco kolem 40 az 50 dne
Za ideanich podminek da jednou tolik he he
Hazim fotky dvou SSH v 88 dnu kvetu podle trichomu to bude jeste par tydnu
tak jakej je update u tebe ve stanu?
mas to tam celou vecnost
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
kalach ho rozstrilel ze nejni schopnej vubec niceho
pripocteme li SSH ktera dorazila rozstrel z kalacha totalnim granatem..... vyjde nam ze pampaliny ted bude nakej ten tejden nezvestnej
Pampalini sem , pampalini tam uf
Kalach je dobrej , ale znas to ,kdyz mas sklenici vedle postele ,v obyvaku, jednu v kuchyni a dalsi zachranarskou na zachode tak to rychle omrzi
SSH potrebovala daleko vic dni ,jde to ,ale jeste to neni ono ,tech dalsich 9 ssh se stale opeka,dnes je to 105 dni kvetu a uz to pomalu vypada ,ze se blizi konec ,jeste tak dva tydny a zhasinam
No čeče ...tak myslím že po shlednutí těchto kytek zustávají ruměnce ná tvářích přítomných dam.... jsou takové ..... no ...jak bych to ... Sexy!! Myslim že by se líbily mojí slečně
..asi ti pošlu karmu kápo
...jen mě trochu zaráží těch 106 dní květu to je strašně strašně ne? jako jasně čet sem to celkem celý a vim že mají ty modely dispozice na dlouhý květ ale toto ? nebude to turbo dunivka ?
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Původní příspěvek od Vofce
...jen mě trochu zaráží těch 106 dní květu to je strašně strašně ne? jako jasně čet sem to celkem celý a vim že mají ty modely dispozice na dlouhý květ ale toto ? nebude to turbo dunivka ?
si precti naky info o super silver HAZE treba o par stranek drive ve stejnem threadu..
pampaliny gratulace a koukej dodat foto manikurovanych seslych krasavcu a radnej smokereport ne ze o tobe ted par mesicu neuslysime ...doufam ze nebudu muset nahodit thread nezvestny pampaliny aneb odstrelen jackem kalachem ci superstribrnou mlhovinou??+anketa