Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau já mam skušenosti z outdooru s plagronem Terra bloom i terra grow a samozřejmě phytamin a cropmax. a v pohode ,a na indoor jedu od hesi a taky maximální spokojenost .hesi rovná se levná a dobrá hnojka.. a chtěl sem se vás zeptat jaký máte skušenosti z hnojivy Canna???
Původní příspěvek od Ondrik82 Nazdarek
Kdo má zkušenosti s netopířím trusem ve skříni?Mužu tak něco posrat když už tam davam hnojivo od plagronu?
Dík za odpověď
I přes vysoký obsah fosforu se aplikuje už v růstový fázi, protože živiny se uvolňují postupně.
A pokud používáš další hnojky od Plagronu, tak si dej pozor v květu, ať neobsahujou moc toho fosforu kvůli přehnojení.
Jinak grizlyho odkaz
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zdarec.Zajímal by me váš názor na stimulátory jako sou Phytamin,Vermesfluid,Algan,atd..Tedy enzymy,vitamíny,proteiny..Už se to tu řešilo,ale buď sou temata zavřený,nebo sem našel i otevřený ale dva roky bez příspěvku..Zakládat nový téma je blbost,tak snad sem tu dobře..Mam zkušenost z Alganem,Neudorff-Německo.Enzymy,vitamíny,proteiny,mikroprvky,250ml za 160 vočí..,což ve srovnání třeba s Phytaminem je cena víc než dobrá..Dal sem do zálivky na klony při přesazování klonů v rw kostkách do 3dcl kelímků do Plagronu light mix,poloviční dávku 5ml/l..Klonům jen malinko vyčuhovaly kořínky z rw.Druhej den večer ani nevim proč sem kouknul zespoda na kelímky a kořeny už vyčuhovaly ze dna několika kelímků,narostly za jedinej den o 6-8cm..Nevim jestli kořeny valej takhle normálně,nebo to přisoudit stimulátoru Algan.Co myslíte..?Jinak vitamíny,proteiny,enzymy,mikroprvky jsou i součástí některejch značkovejch hnojiv(Plagron,Biobizz a podobně) a tak přemejšlim jestli přidávání těchhle přípravků ještě extra zvlášť k hnojivům nejni trochu zbytečný..?(když už sou pak kytí v růstu a začneme hnojit..)
Skoušel jsem jeden hlínogrow jet bez hnojiv a paličky luxusní,hlína byla moje,3 leta odležený kravský hnůj,perlit a již jednou jetý royaltymix,,7L květináče,,.Skusil jsem a vím že stačí hnojit fakt minimálně nebo vůbec s dobrým výsledkem.A hydro Metrop,drží ph a jede bez problémů
no mam takovej spešl recept na organickej ganja stimulátor listy japonskýho chmelu +listy ganji zalití birelem(nealko pivo) dlouho prokvašený (cannabinoidová bomba) skoušel sem jen jednou takže moc nepodložený ale tohle vzniklo z klasickýho venečku v půlce květu
ja hnojim na rast floralon kvitnuce rastliny je to sice lacne hnojivo lebo na draksie nemam a som snim spokojny ked to zalejem tak rastliny mi rastu pred ocami
Já vám nevím , ta chemie má možná něco do sebe ale kuřince ředěné vodou a co týden hnojeno (a kytka je od začátku pod tlakem je poctivě zaštipována pro nové větvě) a rosteme krásně i v malém kýblíku.
ps: docela levné hnojivo ty kuřince :-)
ten ripen se pouziva na konci kvetu cca dva tydny (udajne co druhou zalivku ale ja jel kazdou hehe) a potom bych jeste doporucil minimalne 10 dnu jenom vodu
Mam podobnej problém minulej rok jsem jel final solution od AH a každej den sem s tím pohnojil na konci květu a potom jsem to nechal ještě týden bez vody ale mam takovej pocit že se to má jet posolední týden květu a prostě to tam lejt a potom to seknout a nic neproplachovat ?? je tu někdo kdo mi to objasní ?
Původní příspěvek od Zmerčenej Klon Mam podobnej problém minulej rok jsem jel final solution od AH a každej den sem s tím pohnojil na konci květu a potom jsem to nechal ještě týden bez vody ale mam takovej pocit že se to má jet posolední týden květu a prostě to tam lejt a potom to seknout a nic neproplachovat ?? je tu někdo kdo mi to objasní ?
Podrobný popis z greenhome.cz:
Tento výrobek se používá zhruba týden před sklizní. Slouží k vypláchnutí zbytků hnojiv, zlepšuje kvalitu a zvyšuje výnos. Navrací přirozenou chuť. Slouží i jako prevence před plísní. Vhodný pro všechny typy substrátů (hlína, rockwool, kokos a další umělé substráty).
Final Solution nepoužívejte v kombinaci s žádnými jinými přípravky či hnojivy (nepoužívat ani Enzymes+). Ředění 1:1000 ( do 1L přidat 1ml roztoku).
30vteřin hledání kolego!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
No, díky něco podobného sem našel je to napsané i na obalu toho hnojiva ale né tak aby to z toho bylo hned jasný prostě sem si nebyl uplně jistej aspoň už vim...