Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ako pestovatel marihuany si zakladam tento dennik idem pestovat druhy rok kedze v minulom roku to bolo skor iba o takom zoznamovani s rastlinkami mam doma 3 druhy a to 5ks noname,5ks semenacky(predajny nazov) 6 ks haze a este v sobotu pojdem na nakup a kupim neco z tohto obchodu http://www.biobotanik.sk/c/semienka/ uvazujem nad mexican sativa,belladona.....na mieste kde budem sadit tento rok je velmi kvalitna poda tak knej pridam iba nejake doplnky(hnoj,popol) na mieste by malo svietit slnko asi od 11 do 18....miesto sme s kamaratom nasli tak ze sme uz maly predtym vybrate len sme sa v tych hustinach nejak stratily a nasli sme este lepsie ako to predtym kedze je nahoda svina tak pri robeni miesta sme zistili ze budeme sadit iba kusok od nasich znamich ale oni budu o tom mlcat ako ryby......a kedze sme s kamaratom nedockavy tak sme si len tak zhaluze vysadily 6 pokusnich semiacok inak planujeme sadit koncom aprila/zaciatkom maja prve fotky dodam ked to vylezie z pody....
growu zdar
dnes som bol pozret v zahradkarstve a kupil som hnojivo na rast a este predhnojeny substrat na 6 tyzdnov a chcem sa spitat ze ci tam mozem dat hned semiacka obsahuje to asi 1,9%dusiku
dnes som bol zaniest naklicene semiacka na miesto a co som dal 6 pokusnich rastlin von asi pred 10 dnami tak 2 uz zacali rast som zvedavy ci sa ukazu aj tie dalsie 4
Myslím si že si mohl ještě počkat až kytky víc vyrostou zatim je nechat doma za oknem a dát je ven až budou větší. Tak ale držím palce ... at se daří:-)
dnes som bol pozret ako sa dary kvetinkam ci tam nieje nieco nove a von zo zeme bolo dalsich 6 kitiek mal som doma este 5 noname semen tak som aj tie dal do pody uz len cakam kedy bude aj kvalitny model
dnes som bol na miestecku oproti poslednej navstevy to trochu vyrastlo ale sklamalo ma ze ostatne semena nevysli neviem cim to moze byt no nevadi a dnes dal som klicit dalsie 3
konecne po 2 dnoch prestalo prsat tak som siel pozriet na miesto niektore rastlinky pekne rastu ine sa zase nejak dokurvily jedna ktora nebola zakrita s flaskou tak bola zlomena a hned isla prec :-( ale to je priroda jedna rastlina zase rastie enormne rychlo mam podozrenie ze to moze byt samec ale uvidi sa neskor dalsia rasttlinka je nejaka retardovana neviem cim to bude a ostatne su v pohode momentalne ich je na mieste 8 a dalsie 4 vyklicene semena som dal do hliny dal na miesto a prikril s flaskou aby ich neviplavilo lebo doma som to uz nechcel mat.....dnes som dostal 10 semen udajne by mali byt z holandu ale vyzerali velmi pekne a uz klicia v skrinke......fotky dodam ked bude svietit slnko a zelinky budu vacsie a krajsie