Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím zkušenější growery. Měl by jsem otázečku ohledně hnojení. Mám Homebox XL s 600w žárovkou. Kytky už rostou přes 3 týdny a pomalu jim začíná růst 4-té patro, takže jsem se rozhodl hnojit. A teď k otázce. Na start mám Pagron Strat-up a Pagron Roots. Chci se zeptat jestli můžu tyto hnojiva použít současně na růst. Je to můj první grow, tak se ještě moc nevyznám a nechci holky zbytečně spálit. Jinak pěstuju v substrátu Plagron Grow-mix (půda by měla být předhnojená na 3 týdny) Díky moc všem za odpovědi. Hola :-)
start-up je zmeska alga-grow, roots stimulatora a rastoveho stimulatora, takze samotny plagron roots nepotrebujes. Ak ho uz vsak mas, mozes ho trochu primiesat ku start-up, povedzme polovicnu davku z doporucenia vyrobcu.
Zdravim mám dotaz jestli někdo používá nebo vyzkoušel Agro Natura - univerzální organický hnojivo, připadně jestli je vhodný pro pěstování konopí. Složení je N:P:K - 6,4:1,7:9 (přepočteno na sušený vzorek). Nechci používat chemický hnojiva a na tohle jsem narazil, tak mě zajímá názor někoho zkušenýho. Předem dík!
mas to dobrý ale když už ses s tim psal tak si mel vypsat vsechny a ne jen do hydra, řek bych že víc jak 50% tu pěstuje v hlíně takže jsou jim tady ty hnojiva k ničemu.. škoda, ale k+ za práci
Nekdo se tu ptal na Plagron - Green Sensation. Tak driv to bylo takovy svetle zeleny skoro-sperma, tedka je to temne zelena tekutina...
Tato Soma je Bůh, jeho cestami se ubírá ta nejprudší bolest, kterou člověk trpí, On přináší uzdravení i radost do očí ztrápených, Nesmělého obléká válečným žárem, Vznešenými myšlenkami přátelí se s bardy, A duši, duši pozvedá ze země k nebesům. Tak báječné, tak velké jsou jeho dary. Člověk cítí, jak jeho žilami proudí Bůh A pláče v hlubokém vytržení, Zhluboka pili jsme z božské Somy Až nesmrtelnost v nás vzklíčila.
Vstoupili jsme do světla A poznali všechny bohy. Co hynoucího nám může ublížit, A zda-li může nás smrtelník soužit? Skrze Tebe, překlenutá úzkost, jsme unášeni věčným božstvím.
Původní příspěvek od Ckulich Hej je dobrý Plagron Terra Bloom?
odjel jsem s celou sadou terra[special na hlinu pokud si dobre pamatuju] podle jejich schematu [ casem jsem nahradil green sensation PK13/14 a spokojenost] uz nekolik kol a kytky prezily svilusky,trasnenky,vedra,zimu,nepravidelne svetlo[proste vse kdyz se neco se*e]
jen upozornim ze mensi kytky nezvladnou ihned doporucovanou davku pokud mas nak predhnojenou hlinu....a pridavat postupne,,,,,,,,ale to jsou vsechno vecicky co uz tu nekdo urcite psal;]
Původní příspěvek od mr.yoda cau prosim vas mohl by my nekdo poradit jak redit dutch formula 2 a 3 na zacatku kvetu pro dva litry vody kolik tam toho mam nalejt diky
Jestli bereš 2 jako Bloom a 3 jako Micro, tak tady máš schéma.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Původní příspěvek od Banány mas to dobrý ale když už ses s tim psal tak si mel vypsat vsechny a ne jen do hydra, řek bych že víc jak 50% tu pěstuje v hlíně takže jsou jim tady ty hnojiva k ničemu.. škoda, ale k+ za práci
Souhlasím, pěkný přehled, ale hnojiva do hlíny jsi sem taky mohl dát...
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)