Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemáte někdo tušení, jak to chodí na WWW.nirvana.něco. Nějakej jako manuálek. Nabídka je v češtině, ale co se týče obědnání tak v angličtině a na tom sem ztroskotal kua. Každá rada drahá. Něco jako cenu za balení do CD a poslat doporučeně jim, nebo jak?? Dík
Su 2 sposoby platby : 1.Poslat peniaze doporucene na adresu,ktora je na tej stranke uvedena
2.Previest peniaze na bankove konto,ktore am tiez je uvedene
Ak ti mozem poradit,tak posli peniaze v nepriehladnej brozure,
najlepsie ak zasielku este na poste aj pripoistis proti strate.
Nezabudni,ze treba poslat aj 5 euro naviac ako postovne.
Zdarec, potreboval bych vedet jednu vec: Objednal sem si seminka z nirvany- www.cannabis-seeds.cc a nevim jestli jim v te obalce s penezma staci jen to cislo objednavky nebo tam mam napsat i napr. jmeno, adresu atd. dik
Mariuhanu miluju a rozhodl jsem se vysrat na drahé nákupy a začít pěstovat potřeboval bych poradit jestli není nějaká česká seedbanka anebo když mám kreditku je objednat přes seedirect.to
Potřeboval bych vědět jestli není nějaká česká seedbanka a jetě kdyžuž jak si mám objednat semínka přes kreditku účet na bance mám teprve 2 dny a v"bec nevim jak to mám udělat dik
Původní příspěvek od JardaXXL Dude - Jedno balení mazara ještě není v zemi, poprvý to přišlo v takovej tej velkej obálce s bublinkama a v krabičce od nějakejch vitamínů a v bošáku, podruhý v krabičce od cd.Ješte to bylo zabalený v papíru ze skartovače.
Jdu to zfotit a posílám.
No vzhledem k tomu jak tvé foto semen Mazara vypadá-- není to originální obal (všechny seriózní seed-banky - včetně Dutch Passion - mají vlastní nezaměnitelné balení), bych si tipnul, že ganjaweb.com je klasický podvod. Zase další rejžujou na semenech nějaký techniky . Schválně zkuste poslat e-mail do Dutch Passion, jestli ganjaweb.com patří mezi oficiální distributory .
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy