Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pestu zdar tak hazim dalsi fotozz z 23 dne kvetu kytky byli v tejdnu hnojeny biohnojivem na kvet teplota od 24-27stupnu a v noci 20 stupnu a zacina to vypadat velice slusne
hele to je ruzny zhruba o 5-15eur vic nez v katalogach na ukazku ti posilam jeden spanelskej venkovni vzor ze seminek z growshopu (nevim presnej druh)pestoval to kamarad spanel a vubec to nejni spatny
no sice dalsi growreport az pozitri ale dneska se mi opravdu povedli 2 detaily takze prikladam jako takovej bonus pac mi to neda se nepochlubit 1. detail krystalica 2.detail yamuna doporucuju obe fotky zvetsit stoji to za to
deth. - Taky jsem chtel vyzkouset krystalicu od mandala seeds takze jsem zvedavej jak ti to pofacha..Jinak na tech 2 fotkach paradoxne vypada vic posypana ta yamuna..Je to to samy jako moje ICE/BB.BB obsypany a ICE nic moc a pritom by to melo bejt opacne.Na Mandala seeds vypada kdystalica moc dobre..Jinak 15 stupnu to je pohodka (hned bych to bral nenavidim zimu)...