Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele chystam, se že zase událám jakýsi update počítám že přes vanoce bych to mohl dat do kupy, a zse to nako porovnat a tak, aby oku ladilo, ale určo to dodělám, mam doma ještě někde bionovu a tu biobizzku chci taky zase upravit, ale říkám nestíhám nevnímám, ale dodělám
Pripojim sve zkusenosti s Plagron StartUp, ze zacatku (14 dni) je dobrej, stonek tlustej peknej, koreny taky vypadaj dobre, ale jak kytka roste StartUp prestane dostacovat a osobne sem to resil Alga Grow. Kytky po nem vypadaj lip.
Docela by mě zajímalo, jestli je možné v květu hnojit Phyt-Aminem i pomocí zálivky. Někdo tu psal, že to tak dělá, ale má to smysl? Jaký jsu vaše zkušenosti?
calzone: nekdo tvrdi, ze to ma kladny ucinek, ze sve zkusenosti bych to nedoporucoval (mozna do hliny, ale z tou nemam zkusenost) - phytamin se v roztoku kazi a uz druhej den smrdi - hnije....
Calzone:Cau..no ja jel phit-amin do zalivky akorat v rustu spolu s Alga grow a spokojenost..ted po prepnuti hnojim phit aminem pouze jako samostatny postrik a taky spokojenost..predpokladam ze jedes taky hlinu...Nevidim zly efekt i kdyz to nedavam do zalivky..a stejne phit amin pouze tak na prvnich 3-5tydnu kvetu..no mozna ani to ne..
Jinak vsechny hnojky co mam sou od PLagronu a spokojenost nejvetsi..V rustu to byl Alga grow a phit amin,nebyly penizky abych jeste rozsiril svou sbirku v rustu ale uz je prepnuto a na kvet jedu Alga bloom,repro forte a Green sensation..tak sem zvedavy..Od prvniho pohnojeni alga bloomem bylo videt ze se to kytickam liby
Calzone:jj vim uz sem o tom slysel..jak pisu chci ho pouzivat tak asi ty 3tydny v kvetu a pak uz na to kaslu...zatim nemam kyticky tak velike ze by se mela delat plisen..
mas samozrejme pravdu, nechapu jak jsem to mohl napsat, byl jsem prave po speku a ted si to ctu... sam vysadim Phytamin vzdycky par dnu po tom, co se objevi prvni kvety, takhle intenzivně ho pouzivam jen pri rustu.... radsi jsem to smaznul, byl to blud a dalsi duvod proc se zamyslet nad tim, ze bych to mel omezit
citace:
Původní příspěvek od farda krivkin: tak to ti teda preju dobrou chut a jak ti hnojky smakujou ? dobry? ...ale sorry kdyz si myslis ze postrik v dobe kvetu nevadi, tak si na omylu... cokoliv co se strika v dobe kvetu na palice nemuze bejt dobry
Zdravím. Máte někdo zkušenost s dlouhodobějším skladováním hnojiv od Plagronu? Z předminulé sezóny mně zbyl alga-grow, tak mě zajímá, jestli je ještě použitelnej. Díky
Ahoj! Z minulej sezóny mi zostal Plagron Alga Grow, aj Bloom, používam ich v indoore a zdajú sa mi OK. Skladoval som ich v tme, pri teplote do cca 18 °C v originálnom balení.