Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No spíš ne, nebo by to pro 6tikilo než jako válec vypadalo spíš jako koule. Kdo by se s tim sral
Nebo válec a víc 4kil nad sebou. Ale to už sme s Přendou taky řešili v hospodě
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Dneska děvčata dostaly větší dávku hnojiva,a to 4L vody se 40ml Plagronu a 8ml WS.Rostou si spokojeně do šířky i vejšky a my je bedlivě sledujeme a staráme se,aby se měly co nejlíp.Zase byla hromada listí ostříhaná a už bude brzy na nějakou chuťku .
Palice,která byla 2cm od skla výbojky není vůbec spálená.Ale radši byla ohnuta.Větší chladno kytkám svědčí .Jako větrák již po tři sklizně stále slouží EURO 100mm.Už ale probíhaj zkoušky na sunnon s tiššim chodem 35dB.
Jak je vidět,v jednoduchosti je síla.
:EDIT:
Na větší watáže V-ScrOG určitě lze použít.Minimálně 250W,což je jen 100W navrch oproti tomu,co jedu teď,by stálo za to zkusit.Přiklad kolosea (overgrow) dokládá,že ani větší watáže nejsou problém.Podle mě má vertikální pěstování budoucnost a určitě se budu podílet na jejím budování .Nějak mě ani neláká jet klasiku.To je můj názor.
To je divný.Vždycky,když si chci zvětšit nějakou fotku do pův. velikosti,tak jí zároveň nominuju na foto týdne.Je to tak správně?Stává se vám to taky?
39 den květu;39/12;10/18 ...tedy celkem 49 dní od zasazení .
Takže se chystá konečně nějaká změna v tomhle setupu.Příští kolo zakoupíme CT a rozjedeme uvnitř přerostlých petflašek 250W HPS.Vzduch se uvnitř vymění 400x za hodinu,tak by to mělo bejt v pohodě.Jen nevim,kam budeme dávat palice,když už i na 150W je to plný a to ještě není konec.Další změny se chystají.
V 50. dnu od zasazení by se klidně už dalo sklízet.Palice sou olepený hrůzostrašně .Ale s výnosem by to nebylo nic moc,avšak na zlomení rekordu v délce kompletního růstu i květu není potřeba kdovíjaký výnos,když si uvědomíme,že na zhuelní máme jen 50 dní .Klidně sme to mohli nechat na růstu jen 5 dní a stačilo by to.Možná posuneme termín sklizně z 12. prosince(60dní květu) na dřívější dobu.Možná o pět dní dříve?To by bylo komplet na 65 dní,takže dva měsíce a tři dny .Ale je to ještě budoucnost.
Objednal sem Ripen,páč se blíží finále.
Tohleto se dá říct že je čtvrtina.
Tak hodně štěstí všem!!
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Vyfotil jsem letošní venky,který jsem dostal jako ochutnávku za dodání těhle řezů...Ani nevim co to je.Vim jen,že jsem mu dával možná Cinderella možná apollo možná OB...zkuste hádat .
:EDIT:
::Udl::
Hmm,taky sem o tom s mrchou přemejšlel.Asi to tak bude,už se shodli dva lidi .Takže na obrázku jsou pravděpodobně Apollo11xMTF.
gratulace!!!!!!!!!!
PP sem jel na 70w V-S..
a myslim že se mnou budeš souhlasit že je na Vertykal naprosto idealní model (sem zvjedav na indiky)
zajímaví může bejt srovnání 70w vs. 150w ja mněl cca46g (4xPP ale bubler)chtel sem ti sem hodit par fotek pro srovnání ale nechci ti to tu zasírat tak aspon K+++
::Fobos::
A máš nějaké fotky?Založ o tom novej thread.Na 70W dost slušnej výkon si myslím.Poděl se o zkušenosti s ostatními .
PwP můžu na V-ScrOG jen doporučit.Je sice trošku splašenej po přepnutí,ale dá se to ukočírovat.
Takže Ripen se osvědčil maximálně.Palice zkompaktněly,ztvrdly a vůně získala pronikavý tón.Porovnával jsem vůni zástřižků,které byly ustřihnuty před Ripenem s vůní zástřižků po Ripenu a teda takovej rozdíl sem nečekal.Docela sem se posadil na prdel .Takže můžu jedině doporučit!
Sklizeň bude 11. prosince,takže 59 den květu.
Původní příspěvek od dlouhán Máš nějaké zkušenosti s Final Solution? Zajímalo by mě srovnání s Ripenem
Ahoj,zrovna ted jsem sklidil mojí poslední úrodu a poprvé a také asi naposledy jsem ho použil.Myslím si že změní chuť k horšímu,alespoň v mém případě.Předchozí sklizně jsem ho nepoužil a chuťově to bylo lepší.Taky to divně smrdí když hulíš.
Tak už ti to Manhunnt napsal za mě.Ze mě bys stejně nic nevytáhnul,páč s FS nemám zkušenosti .Z ripenu hulčo mi připadá dobrý,spíš lepší než bez něj.Přidá k chuti příjemnej hliněnej vocas a aftertaste je příjemnější a jemnější.Taktéž retroolfakce je příjemnější.