Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo jo svedkovia jehovovy a co ty vies mozno maju pravdu prave oni -nieze by som bol daky jehovista...ale inak nemam nic proti sorry ale vystupujes ako suveren tak ten boh si urcite ty nie?
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
Na tom, co řekl Sniper2 taky určitě něco bude. Četl jsem toho hodně o matrixu i o těch mimozemšťanech, a zatím jsem neslyšel o nikom (včetně pánů "vědců") kdo by to byl schopen vyvrátit.
verim v Jezisa Krista .... ten urcite na tejto zemi bol a to co hovoril ma zmysel.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Zdravím Tě! Už jsem myslel, že to nikdo nevzpomene. Obávám se, že Bardo Thodol tady ale nikdo nezná. Osvobození skrze naslouchání je dnes nauka, kterou zná hodně málo lidí. Tahle nauka mě přivedla k umírajícím, s nimiž dělám do teď a neustále se přesvědčuju, že je pravdivá! S tím souhlasím. Nesouhlasím jen s teorií reinkarnace. Om namo sarvo tathagata!
toMUZsRANAMI. Jo jo. Vybavuji si podobenství, který jsem kdysi četl: Rostliny rostly nad řekou a stále si stěžovaly, že neznají nic, než místo kde rostou. Pak se jedna pustila a odplavala po řece pryč. Nic to není, stačí se pustit, říkala ostatním, ale ony měly strach. Když odplavala, začaly jí uctívat jako nejlepší. Nikomu nedošlo že stačí se jen pustit. Možná to bylo se zvířatama, ale to je jedno. Stejně je tak tomu s Ježíšem. Nevěřím v něj. Věřím jemu, ale také patřím mezi sraby. Nevybočuju z řady
2sniper2: a kdo stvoril mimozemstany????
2landrover: jo a mozna pravdu ten typek co sedi v bohnicich a rika ze za tyden prijde armagedon............... -
na jednu stranu kazdej muze mit ptavdu.
2rela: zatim mas muj respect za tvy nazory a myslenky ale:
"Na tom, co řekl Sniper2 taky určitě něco bude. Četl jsem toho hodně o matrixu i o těch mimozemšťanech, a zatím jsem neslyšel o nikom (včetně pánů "vědců") kdo by to byl schopen vyvrátit" - to mi vysvetli. nebo fukt veris ze zijem v matrixu kterej vytvorili martani???????????????????????????????????????????????????????
EDIT :Hlava ,bylo to moc roztazeny , tak sem ti ubral par otazniku , sory
[QUOTE]Původní příspěvek od rela Zdravím Tě! Už jsem myslel, že to nikdo nevzpomene. Obávám se, že Bardo Thodol tady ale nikdo nezná. Osvobození skrze naslouchání je dnes nauka, kterou zná hodně málo lidí. Tahle nauka mě přivedla k umírajícím, s nimiž dělám do teď a neustále se přesvědčuju, že je pravdivá! S tím souhlasím. Nesouhlasím jen s teorií reinkarnace. Om namo sarvo tathagata! [/QUOTE.
a co delas s timi umirajicimi ?
to kolumbijec.. Nejde o to, kdo matrix vytvořil, ale o ten princip. Jde o to, že žijeme v iluzi ať už jí nazýváme matrix (film) nebo májá (buddhismus). Vůbec si to neuvědomujeme a proto nám to připadá jako samozřejmost, ale pravda je opravdu někde tam venku :-)Pokud tě to zajímá, teorie je asi takto: Hledáme-li na základě logiky podstatu věcí, dojdeme k tomu, že musí být nejmenší z nejmenších což je logicky prázdnota (vše je prázdnota - Buddha). Prázdnota, jež je podstatou všech věcí (všichni jsme jedno - Kristus ale i další). Jenomže prázdnota je pro nás příliš abstraktní. Žijeme v domnění, že jsme jen tělo, a proto podléháme zákonům času a prostoru. Žijeme v iluzi a jsme jí poutáni. Ti kdo se pustí jsou pak uctíváni místo následováni.
2rela: uz zacinamchapat. ale asi to jeste chvilku potrva....
jestli fsichni zijem v iluzi (lidi. zvirata. stromy.) tak vlastne iluze se stava nasim svetem. rikas ze pravda je nekde tam venku. ale jaka pravda???? pro koho???? co kdyz to venku je dalsi iluze???? kde lezi hranice iluze????
4kolumbijec: Pro koho? Já taky nevím. Ale člověk hledá boha, sám sebe, cokoliv co za tím vším je. Hranice iluze? Jsou v našich hlavách. Nemusíš se dostat ven, stačí když jí prokoukneš. Když tý iluzi (a smyslům, které jsou také klamné) přestaneš věřit. A to lze jen pokorou. Pokora je důvěra v Boha. Budeš-li mu věřit, pak musíš opustit svět. Když tohle dotáhneš do konce staneš se osvobozený (proto je to to slovo), osvícený. . . "Očarovány pouhou růzností vjemů bloudí bytosti bez konce v bludném kruhu sansáry."
Podle toho, co jsem prožil sám to není o ničem jiném, než že když ti konečně dojde, jak je to všechno jednoduchý, přestáváš mít jakoukoli potřebu něco měnit, dělat, protože vše je samo o sobě dobře. Je to pohodička i průser. Vše najednou a dohromady nic.
Otázka je nakolik je to iluze právě pro zvířata, rostliny. Já v tom dělám rozdíl. Tvrdím, že jsou bytosti tzv. bytostné - to jsou lidé - mají svobodnou vůli a mají do jisté míry odpovědnost za to co dělají. Zvířata jsou bytosti bytostných (bytost bytostného) je v tom rozdíl. Nemohou se samostatně rozhodovat, ale nenesou odpovědnost. Malý dítě je taky bytost bytostného, dokud nedospěje do úrovně, kam ji tlačí ostatní lidé. Až teprve později se stává bytostí bytostnou.
K tvýmu poslednímu příspěvku o těch 8 gramech. To je jako třeba u krav tam je taky živá a mrtvá hmotnost :-)))