Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
paradni cena za 5 kousku.doporucuji,loni jsem mel moznost ho prubnout a za tu cenu bych do toho sel.odruda pro tvrdy hochy,ktera nadherne stiha dozrat.
http://growshop.cz/katalog/seznam/150839-growshop-seeds
ceny těchto seeds jsou neskutečné, chci si koupit ten AF northern light, ale nepíšou o nich vůbec nic. Co myslíte, budou asi spíš reg, než femi co? teď maj ještě akci takže 13% sleva na veškerej sortiment, tzn 522 za 10 semínek jestli už se tu na to téma založilo, písněte PM a já to smáznu ;-)
sry ale jestli tvrdi ze maji 48 paklu Dannyboye, tak je to nejakej podel..pred x lety jsem prihazoval na breedbayi na jeden z poslednich balicku
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Původní příspěvek od Krychle sry ale jestli tvrdi ze maji 48 paklu Dannyboye, tak je to nejakej podel..pred x lety jsem prihazoval na breedbayi na jeden z poslednich balicku
Aha ohh shit Danny je nejlepší strain co jsem měl tu čest a chtěl bych samce a sám si udělat selekci,no každopádně dík za info.
Původní příspěvek od Bohempík Fake shop. Existuje spousta identických akurát na jiné adrese. Vesměs všechny z nich mají v popisu info kolik že jich není na skladě...
myslel jsem si to,no co nadělám,s dannym se už loučím teda.
Původní příspěvek od zagg911 http://growshop.cz/katalog/seznam/150839-growshop-seeds
ceny těchto seeds jsou neskutečné, chci si koupit ten AF northern light, ale nepíšou o nich vůbec nic. Co myslíte, budou asi spíš reg, než femi co? teď maj ještě akci takže 13% sleva na veškerej sortiment, tzn 522 za 10 semínek jestli už se tu na to téma založilo, písněte PM a já to smáznu ;-)
No, hele...zkušenosti sice nemám, ale včera sem tam byl kupovat něco, a nějaký cápci si to AF NL přede mnou kupovali....Podle mě bude nejlepší, když tam buď zavoláš, nebo tam dojedeš. Ty prodejci sou vstřícní lidé. Za zeptání nic nedáš
Původní příspěvek od zagg911 písnul sem jim maila, na ten zatim nereagovali, asi se tam fakt vypravím, dík
Mě taky odepsali až druhý den. Ale zejtra tam pojedu asi pro hlínu, tak se můžu poptat, jestli to potřebuješ vědět nějak rychle... Ale spíš bych Ti doporučil si tam zaject.