Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pu-erh: no to bolo v indii. tam su na tom asi lepsie co sa kvality tyka. ked tak tak len plastelinu. ale to je vecou nazoru a asi aj vecou zvyku. no mna osobne to zacalo vypatlavat. netvrdim ze by som ho nedokazal fajcit aj rok. urcite dokazal. ale zelen je zelen.
Co se mě týká, mám hašiš fakt rád... Myslím, že je to ideální pokouřeníčko do práce. Po různých modelech skanku se fakt nedá pracovat. To tě kolikrát tak odpálí, že fakt nevíš, co se děje.
Kdežto po čokoládě je fajn... Pomalej a ladnej nástup, dobrej průběh a příjemný dojezd
Zkrátka si myslím, že do práce ůplně ideální......
hasis mam samo rad, ale jak uz se tu nekdo zminil, je docela problem sehnat opravdu kvalitni materialek, kerej neni napajcovanej vsim moznym, takze nepal temple balls rulezz
k hashiku bych rekl asi toliko:
za svuj temer rocni pobyt ve Spanelich jsem si neco uzil marokance, vetsinou jsem kybloval, a byl jsem nadmiru spokojenej, nicmene k neprospechu hashiku musim rict, ze oproti palickam - alespon me - hashik dosti uzemnuje, takze osobne jsem spis pro dobrou palicku...
jinak, docela drsny bylo divat se jednou na spanelsky televizi na dokument o tom, jak prevoznik transportuje hashik z Maroka do Spanel (Sevilly) - proste prejel na jeden den hranice (nikomu na hranicich nebylo divny, ze pokazdy jede do Maroka jen na jeden den), nakoupil hashik a nechal si cca 15g sisky obalit filmem (jak se do toho balej svaciny) a pak jich peknejch par do sebe nasoukal... na hranicich poznali, ze je nervozni, tak si ho vzali stranou a udelali prohlidku, ale samozrejme do zaludku mu nekoukali , takze ho po chvili zase pustili...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Mám ho ráda - nic méně tady v čechách docela luxus - ale stojí za to.
Jsem z něho vždycky jinačí než ze zelenýho. A nejlepší je s partou.
Když jsem byla v hollandu, tak jedině hash a červený španělský víno
to 4C3: Spanelsko a hasis, to je pohadka pro samostatnej dred
kamos tam pobejva uz delsi dobu, kdyz se tady stavil, tam sem byl mile prekvapen kvalitou materialu a este vic me dostal, kdyz mi rekl, ze si to tam porizuje za 1 - 2 oira/kus.
Zítra budu mít svojí první kuličku haše.
Tak uvažuju, budu po tom funkční? Chci se dívat na film, a ne totalně skončit... :-) Když si zahulím jenom trošičku tak budu v pohodě ne?
Jinak jsem tohle četl skoro cele.
víc zelený ale hash nevidim důvod nepálit
mě dycky dodá hafo energie .. ale o to víc jem pak vyšťavená. ale užívam si to jinak bych to nehulila že
se těšim až si za chvíli ubalim sporťáčka z plastiku. zbytek na sucháč pěkně ráno po práci