Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 bonsai: Trávu spařuju kůli odplavení prachu, chlorofilu a bordelu, ktrej právě vytváří kal, co nakonec slejváš...takhle mam ganju naloženou i přez rok a chlastík je krásně zlatej a bez bordýlku...
2 timothy: máslo nepřepouštim kůli soli a vodě, ale kůli syrovátce (pěna) která (pokud v másle zůstane) omezuje trvanlivost produktu a samozřejmě chuť...a mě nevadí se s tim patlat, já to dělám rád!
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
jo joo sroogaci, mel bys to vydat jako tistenou ilustrovanou pochutinovku....
zavin sem s maminky pomoci delal asi pred rokem, jedina modifikace byla, ze sem ho plnil cinskou zeleninovou smesi, kterou sem zlehka podusil na konopnym masle....
zdarec tak muzu poreferovat, ze par lidi ma po zavinu, mliku a buchtickach okno....ale vsichni stravnici byli nadmiru spokojeni, fakt
mnamka, k+ srooga
no jistě se všichni nemůžeme dočkat dalšího mistrovského receptu,...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
hej srooga ses mastic hochu cumim jak breberka na velice chutne hovnasko k+ tohle musim takz zkusit a pak dam ochutnat celicke me rodince a to by bylo kdyby je to neskolilo hih
viac viac viac viac viac receptov dufam,ze si sa neprehalucinovalhaluciogenymi jedlami mal som kolače kde bolo použite 10gečiek dobrého grassu a uplne mi stačili 3 kusky keď som začal splyvať zu Zemou,tak si nechcem predstaviť tie tvoje veci...
nemám sice podrobné fotky postupu při pečení jen mohou říct že to bylo pracný jak svin..tak 13hodin ve třech lidech lale výsledek stal za to
mužete ocgutnat jen ocima
Dobrou chuť-----chuťově výborné i když mohl být lepší účinek nepředstavitelný
Naposledy upravil raza_odiada 13-10-2005 v 14:33 PM
dekuji za pochvalu))
mam takový dotaz: mám špatnou zkušenost z vyrobou masla (nevim jak vi ale já používám jen sádlo) je to stašnej shit to přecedit!!!
Nemáte nejakou vychytavku nebo dobrou radu!!jak na to......DIK