Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Galerie Mikropěstování » Můj první grow - 150w HPS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9
Autor
Téma 
sailinder
Stálý Člen

Karma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

zdarec,ja by sem ta chcel trosinku uklidnit,moje kiticky su na 28.dni kvetu,a vlhkost mam cez den 65-78% vlhkost,riesim to trojtu ventilaciu,a myslim,ze sa mi ziadna plesen nevyskytla,musis trosku uvazovat,ked uz tu vlhkost tam mas,tak jak ju ojebkat,takze ked mas moznost,tak tam daj ventlatorky na ofuk,nech sa ti tam ta plesn nema sancu usalasit,ja mam napriklad,120 pc fun na pritahu,ktory fuka na spodky,v strednej casti mam 120 sunon(220v) nad scrog sietou,a vrchnu cast mi ofukuje 18cm hurikanek,a samoska odtah tt125,a na noc mam pustene akurat pritah+hurikanek,a zatal jak uz sem pisal ziadna plesen...

Old Post 12-05-2013 v 21:43 PM
sailinder je offline   Profil uživatele sailinder   Find more posts by sailinder   Foto galerie člena sailinder   Click here to Send sailinder a Private Message   Add sailinder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bylinkář
Stálý Člen

Karma uživatele Bylinkář - 22% PěstitelskáKarma uživatele Bylinkář - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

Ahoj zahradníci,

dneska pouze rychlý up.

Fáze - 27. den květu
Včera (18. 05. 2013) proběhla zálivka s hnojkama.

Kytkám bych řekl, se daří dobře, pouze přímo pod lampou mi přijde, že jsou přesvícené, tak jsem zvedl lampu o pár čísel.

V průběhu týdne loadnu další fotky.

Peace

Můj prní grow - 150w HPS -> 57g

Můj druhý grow - 150w HPS -> 57g

1. skleník - 2013

AF projekt - Dutch Passion

Old Post 19-05-2013 v 20:42 PM
Bylinkář je offline   Profil uživatele Bylinkář   Find more posts by Bylinkář   Foto galerie člena Bylinkář   Click here to Send Bylinkář a Private Message   Add Bylinkář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alal
Stálý Člen

Karma uživatele alal - 46% PěstitelskáKarma uživatele alal - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

I tebe to krasne kyne. Paradicka.

Grow n.1

Grow n.2

Old Post 21-05-2013 v 08:35 AM
alal je offline   Profil uživatele alal   Find more posts by alal   Foto galerie člena alal   Click here to Send alal a Private Message   Add alal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bylinkář
Stálý Člen

Karma uživatele Bylinkář - 22% PěstitelskáKarma uživatele Bylinkář - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

Hi all,

jsem zde s krátkým infem + nějakejma fotkama.

Fáze: 30. den květu (někde jsem tu četl, že fáze květu se nepočítá od přepnutí, ale od prvního náznaku květu -> je to tak? Co si o tom myslíte?)
Zálivka - voda s enzymy + upravené PH (zálivka 5,5; výtok 6,8)
Lampa - 17cm na vrcholky

Přijdou vám ty hodnoty normální, že je výtok o tolik vyšší?

Nepoukazuje to na nějaký problém?

Pro dnešek je to všechno.

Mějte se!

1. skleník - 2013

Old Post 22-05-2013 v 20:35 PM
Bylinkář je offline   Profil uživatele Bylinkář   Find more posts by Bylinkář   Foto galerie člena Bylinkář   Click here to Send Bylinkář a Private Message   Add Bylinkář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bylinkář
Stálý Člen

Příspěvek č. 101

...

1. skleník - 2013

Old Post 22-05-2013 v 20:40 PM
Bylinkář
Stálý Člen

Příspěvek č. 102

Zdar jak sviň!

Fáze - 35. den květu
Zálivka - voda + hnojky (PH zálivky 5,5, výtoku 6,8)
Lampa - 17cm nad vrcholky

Dnes jsem zastříhal další nepotřebné listy a neperspektivní palice (takové ty malé paličky, které vyrážejí hluboko pod sítí).

Udělal jsem menší prohlídku listů a kromě toho popálení od světla přímo pod lampou nic nenacházím.

Takže jsem docela spokojen.

Podle seedbanky je doba květu pro WW 56 dnů -> tzn., že by jich mělo zbývat cca 21 dnů.

Za týden bych měl asi začít s proplachem, co si o tom myslíte?

Rád bych se ještě zeptal, zda mi někdo osvětlí, od kdy se počítá doba květu -> je to od přepnutí na 12/12 a nebo od prvního náznaku kvetení?

Předem díky za reakci.

Peace

1. skleník - 2013

Old Post 27-05-2013 v 20:41 PM
sailinder
Stálý Člen

Karma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

citace:
Rád bych se ještě zeptal, zda mi někdo osvětlí, od kdy se počítá doba květu -> je to od přepnutí na 12/12 a nebo od prvního náznaku kvetení? Předem díky za reakci.

zdarec,jak uz je znamo,doba kvetu sa pocita od prveho naznaku kvetu,nie od prepnutia na kvetovu periodu 12/12,a ked si chces byt na sto pro isty tak si kukni trichomy pod mikroskopem,daju sa zehnat za facku: http://dx.com/p/160x-200x-zoom-micr...t=1&u=106844 a co sem sa kukal na poslednu fotku,tak mas este hodne casu...

Old Post 27-05-2013 v 21:38 PM
sailinder je offline   Profil uživatele sailinder   Find more posts by sailinder   Foto galerie člena sailinder   Click here to Send sailinder a Private Message   Add sailinder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bylinkář
Stálý Člen

Příspěvek č. 104

to sailinder:
Ahoj, díky za reakci!
Sice už se hrozně těším, až to pověsím vzhůru nohama, ale na druhou stranu jsem rád, že mají před sebou víc času -> mají víc času na kvetení

1. skleník - 2013

Old Post 28-05-2013 v 19:45 PM
yabasta
Stálý Člen

Karma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

citace:
Původní příspěvek od sailinder

zdarec,jak uz je znamo,doba kvetu sa pocita od prveho naznaku kvetu,nie od prepnutia na kvetovu periodu 12/12,a ked si chces byt na sto pro isty tak si kukni trichomy pod mikroskopem,daju sa zehnat za facku: http://dx.com/p/160x-200x-zoom-micr...t=1&u=106844 a co sem sa kukal na poslednu fotku,tak mas este hodne casu...

tak to asi delam spatne ale ja pocitam dobu kvetu od prepnuti na 12/12
a to moje prvni kolo bylo good po 54dnech po přepnutí.+-jak psali na seminkach.

Old Post 28-05-2013 v 21:35 PM
yabasta je offline   Profil uživatele yabasta   Find more posts by yabasta   Foto galerie člena yabasta   Click here to Send yabasta a Private Message   Add yabasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yabasta
Stálý Člen

Karma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

citace:
Původní příspěvek od Bylinkář
Zdar jak sviň!

Fáze - 35. den květu
Zálivka - voda + hnojky (PH zálivky 5,5, výtoku 6,8)
Lampa - 17cm nad vrcholky

Dnes jsem zastříhal další nepotřebné listy a neperspektivní palice (takové ty malé paličky, které vyrážejí hluboko pod sítí).

Udělal jsem menší prohlídku listů a kromě toho popálení od světla přímo pod lampou nic nenacházím.

Takže jsem docela spokojen.

Podle seedbanky je doba květu pro WW 56 dnů -> tzn., že by jich mělo zbývat cca 21 dnů.

Za týden bych měl asi začít s proplachem, co si o tom myslíte?

Rád bych se ještě zeptal, zda mi někdo osvětlí, od kdy se počítá doba květu -> je to od přepnutí na 12/12 a nebo od prvního náznaku kvetení?

Předem díky za reakci.

Peace

ja osobne si myslim ze ta doba bude +- realna, ted ti to zacne kynout vsak uvidis.21 dní to je skoro pracovni měsíc
White Widow od Fair seeds jsem jel v tom prvnim kole a 54dni po přepnutí opravdu stacilo.paldy jsou tvrde jak cyp,a chutove se mi to taky povedlo

Old Post 28-05-2013 v 21:38 PM
yabasta je offline   Profil uživatele yabasta   Find more posts by yabasta   Foto galerie člena yabasta   Click here to Send yabasta a Private Message   Add yabasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yara
Stálý Člen

Karma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

Přidal bych tak týden, kytky začínají většinou kvíst 7-10 den po přepnutí, mimochodem jak zjistíte u OUTu kdy vám to začlo kvíst? Podle sluníčka?

Pokud je k dispozici mikroskop tak to bude určitě přesnější.

Old Post 29-05-2013 v 00:00 AM
yara je offline   Profil uživatele yara   Find more posts by yara   Foto galerie člena yara   Click here to Send yara a Private Message   Add yara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bylinkář
Stálý Člen

Příspěvek č. 108

Ahoj!

Fáze - od přepnutí na 12/12 je to dneska 42. den; od začátku květu je to 34. den.
Zálivka - proběhla 01. 06. 2013 -> pouze voda s enzymy a upraveným PH

Na fotkách jsou vidět listy popálené od světla.

Žádný jiný problém v boxu myslím nemám.

Kdybyste měli nějaké dotazy, rád odpovím.

Mějte se.

1. skleník - 2013

Old Post 03-06-2013 v 10:43 AM
gravedigger
Stálý Člen

Karma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

cauvec, no z tech mrzaku co si mel na zacatku to vypada nakonec v celku fajn . napoprve ok K+

Old Post 03-06-2013 v 20:53 PM
gravedigger je offline   Profil uživatele gravedigger   Find more posts by gravedigger   Foto galerie člena gravedigger   Click here to Send gravedigger a Private Message   Add gravedigger to your buddy list     Navštiv homepage uživatele gravedigger! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bylinkář
Stálý Člen

Příspěvek č. 110

Ahoj!

Fáze - od přepnutí na 12/12 je to dnes 48. den; od začátku květu je to 40. den

Banka uvádí dobu květu 50 - 56 dnů.

Ve středu dostanou poslední zálivku s hnojkama a pak už bude čistě proplach.

Zatím pic!

1. skleník - 2013

Old Post 09-06-2013 v 21:19 PM
alal
Stálý Člen

Karma uživatele alal - 46% PěstitelskáKarma uživatele alal - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

co im vlastne davas na kvet, bo som to tu asi nejako nepochytil. podla fotiek sa mi zda, ze by to este chcelo, ze je skoro na zber a cistenie pred tym.Ci asi aj nepisem neskoro.

Grow n.1

Grow n.2

Old Post 14-06-2013 v 23:27 PM
alal je offline   Profil uživatele alal   Find more posts by alal   Foto galerie člena alal   Click here to Send alal a Private Message   Add alal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bylinkář
Stálý Člen

Příspěvek č. 112

To alal:

Ahoj!

Dávám jim hnojiva od JungleInDaBox -> tam se mění akorát poměr pro růstovou a květovou fázi.

Taky se mi zdá, že se doba kosy už neúprosně blíží, tak jsem ve středu už hnojiva nedal a jedu už jenom proplach.

Chlupy už pořádně hnědnou, ale sháním nějakou lupu nebo mikroskop, abych mohl ještě mrknout na trichomy.

Zítra nahodím další fotky.

Zatím pic!

1. skleník - 2013

Old Post 15-06-2013 v 06:37 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-12-2020 - První indoor 150W HPS - 13 odpovědí
29-01-2018 - První grow po 5 letech - 37 odpovědí
13-12-2015 - Prvni grow, indoor 250W HPS - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás