Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec,ja by sem ta chcel trosinku uklidnit,moje kiticky su na 28.dni kvetu,a vlhkost mam cez den 65-78% vlhkost,riesim to trojtu ventilaciu,a myslim,ze sa mi ziadna plesen nevyskytla,musis trosku uvazovat,ked uz tu vlhkost tam mas,tak jak ju ojebkat,takze ked mas moznost,tak tam daj ventlatorky na ofuk,nech sa ti tam ta plesn nema sancu usalasit,ja mam napriklad,120 pc fun na pritahu,ktory fuka na spodky,v strednej casti mam 120 sunon(220v) nad scrog sietou,a vrchnu cast mi ofukuje 18cm hurikanek,a samoska odtah tt125,a na noc mam pustene akurat pritah+hurikanek,a zatal jak uz sem pisal ziadna plesen...
Fáze: 30. den květu (někde jsem tu četl, že fáze květu se nepočítá od přepnutí, ale od prvního náznaku květu -> je to tak? Co si o tom myslíte?)
Zálivka - voda s enzymy + upravené PH (zálivka 5,5; výtok 6,8)
Lampa - 17cm na vrcholky
Přijdou vám ty hodnoty normální, že je výtok o tolik vyšší?
Rád bych se ještě zeptal, zda mi někdo osvětlí, od kdy se počítá doba květu -> je to od přepnutí na 12/12 a nebo od prvního náznaku kvetení? Předem díky za reakci.
zdarec,jak uz je znamo,doba kvetu sa pocita od prveho naznaku kvetu,nie od prepnutia na kvetovu periodu 12/12,a ked si chces byt na sto pro isty tak si kukni trichomy pod mikroskopem,daju sa zehnat za facku: http://dx.com/p/160x-200x-zoom-micr...t=1&u=106844 a co sem sa kukal na poslednu fotku,tak mas este hodne casu...
to sailinder:
Ahoj, díky za reakci!
Sice už se hrozně těším, až to pověsím vzhůru nohama, ale na druhou stranu jsem rád, že mají před sebou víc času -> mají víc času na kvetení
zdarec,jak uz je znamo,doba kvetu sa pocita od prveho naznaku kvetu,nie od prepnutia na kvetovu periodu 12/12,a ked si chces byt na sto pro isty tak si kukni trichomy pod mikroskopem,daju sa zehnat za facku: http://dx.com/p/160x-200x-zoom-micr...t=1&u=106844 a co sem sa kukal na poslednu fotku,tak mas este hodne casu...
tak to asi delam spatne ale ja pocitam dobu kvetu od prepnuti na 12/12
a to moje prvni kolo bylo good po 54dnech po přepnutí.+-jak psali na seminkach.
Fáze - 35. den květu
Zálivka - voda + hnojky (PH zálivky 5,5, výtoku 6,8)
Lampa - 17cm nad vrcholky
Dnes jsem zastříhal další nepotřebné listy a neperspektivní palice (takové ty malé paličky, které vyrážejí hluboko pod sítí).
Udělal jsem menší prohlídku listů a kromě toho popálení od světla přímo pod lampou nic nenacházím.
Takže jsem docela spokojen.
Podle seedbanky je doba květu pro WW 56 dnů -> tzn., že by jich mělo zbývat cca 21 dnů.
Za týden bych měl asi začít s proplachem, co si o tom myslíte?
Rád bych se ještě zeptal, zda mi někdo osvětlí, od kdy se počítá doba květu -> je to od přepnutí na 12/12 a nebo od prvního náznaku kvetení?
Předem díky za reakci.
Peace
ja osobne si myslim ze ta doba bude +- realna, ted ti to zacne kynout vsak uvidis.21 dní to je skoro pracovni měsíc
White Widow od Fair seeds jsem jel v tom prvnim kole a 54dni po přepnutí opravdu stacilo.paldy jsou tvrde jak cyp,a chutove se mi to taky povedlo
Fáze - od přepnutí na 12/12 je to dneska 42. den; od začátku květu je to 34. den.
Zálivka - proběhla 01. 06. 2013 -> pouze voda s enzymy a upraveným PH
co im vlastne davas na kvet, bo som to tu asi nejako nepochytil. podla fotiek sa mi zda, ze by to este chcelo, ze je skoro na zber a cistenie pred tym.Ci asi aj nepisem neskoro.