Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze, nevim proc by se v tom clovek nevyznal?? jako kdyz tady bude 126 012 threadu o jednom a tom samym, potom se v tom mozna clovek nevyzna! seminka pokud je tam tam das ted, tak se nic nedeje, je zima a ted ti nevyklicej. ja predpestovavam a mam vyzkouseno, ze staci pokud nepadaj teploty pod 8°C. raselinovy qetinacky sou podle mne na ho*no, brzed koreny v rozjezdu, sou na ne moc tvrdy. snad sem na nic nezapomel?? pospicham a sem silene spalenej.
peace
každej druhej tu je spálenej takže nemusíš dodáwat
hele tak se wšichni pos*rte,člowěk tu rozjede swůj názor na swůj pokus a wy tu z toho děláte diwadlo místo toho aby jste tu napsali wíc o tom sázení já wim je to fšude já zapomněl
Ludia ak pockate do piatku prinajhorsom do nedele zverejnim tu nejake info o fyzickogeografickych charrakteristykach nasej klimy.
Udaje sa budu vztahovat pre Slovensko, no vhľadom na pribuznosť Ceskej Republiky budu uplatnitelne aj pre vas takmer v plnej miere.
Len si neodpustim zas podotknut ako zastanca neskoreho sadenia, pokial zacnete s kliciacim procesom zaciatkom maja nic nepokazite skor naopak a vase rastliny, samozrejme zalezi od genetiky bez problemov dosiahnu 2 metre pri spravnej starostlivosti, to vam garantujem. Naco mat 4 metrovu rastlinu ked samotny vrcholec je povedzme 50 cm dlhy. Casto vydam rastliny s vyskou 1,5 metra ktore maju vyssi vynos ako 3 metrove. Samozrejme uvazujem o specifickom pripade. Chcem len povedat, ze 2 metre vysoka je asi vsestranny kompromis medzi utajenostou, vynosom, odolnostou voci poveternostnymi podmienkami atd. Ak sa na tomto zhodneme tak nie je dovod aby ste zacali s klicenim skor ako zaciatkom maja (kveten).
garantujem vam, ze pri priamom porovnani rovnakej genetiky sadenej zaciatkom aprila a tej sadenej niekedy v maji bude ta majova vyzorovo putavejsia, zdravsia a s velkou pravdepodobnmostou zacne o nieco skor kvitnut.
Este raz opakujem pri optimalnych podmienkach 2 metre vysoka rastlina pri vytvoreny mohutnej centrenej palice a pripadne niekolkych bocnych vam zaruci vyborny vynos.
jo lidi wy tu kazdej mate hafo semen ja mam asi jen 50 a to sou jeste k tomu noname proto musim pockat az na tu spravnou dobu abych vydrzely
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
:-Dtaky mám noname.. a už jsou v hlíně.. vsak to není až zas tak strasný počásko.. a tím ještě vylepšíš kyti, bude aspoň odolnější.. ja mel jen 2 semínka, a mam 2 kyti.. a to včera/dneska večer/ráno mrzlo
Neexistuje cesta správná, protože všechny cesty jsou irelevantni, kvůli své subjektivnosti.
Neexistuje ale ani cesta špatná, protože každa má svůj cíl...Tryskomyška
to meetee>
Rastlinka nie je ako clovek, ze co ho nezabije to ho poslini. Ano tuto logiku mozno aplikovat pri evolucii, ale nie pri jednej generacii. V kazdom pripade je podla mna este prilis skoro na sadenie out. To,ze je teraz pekne neznamena,ze o tyzden este nebude padat sneh.
jasne, ja si pamatam ked este v maji napadol sneh. bolo to sice asi 7 rokov dozadu ale stava sa to. preto pockam kym bude vonku v noci min 10C a potom tam supnem co len pojde
Jo minuly rok byl na hofno, malo slunce, furt dest a nizke teploty ale presto solidni vzory vyrostly, akorat vynos byl mensi . A jeste bych si dovolil jednu hodne zpozdenou reakci na Indicky konopi: z mych zkusenosti i obecne agro empirie jasne vyplyva, kazde presazeni skodi rostline a cim pozdeji (at uz se jedna o strom nebo jednoletku) tim hur! S tim presazovaním kvetoucich rostlin si me uplne vydesil, nicmene mozna to s jednou tenhle rok zkusim . Neni to silene pracne tahat se s tak velkyma sazenicema?Kolik jich tak vemes sam na jeden zatah? Preju vsem dobrou ruku pri vyberu semen!
Ted sem si vzpomel minulej rok sme nutne potrebovali uklidit jednu rostlinu, mela zhruba 1,5 m, jeste nekvetla a navic sme ji meli nastesti v kyblu. Sli sme s tim tak 2 km, tiha jak svin(jeste plechovej kybl , cestou sme potkali jednoho turistu, nicmene po zasazeni se sice chytla, ale uz nevyrostla ani o pid.
tak sem neska rano slysel v radiu, ze ma bejt nejteplejsi leto za par let, a ze to meteorologove nepamatuji. to ssebou ale prinasi i veci jako sou zaplavy a jiny pohromy.
peace
DuShit: vole priste tam dej odpovedet s citaci, tady hledam kde sem co napsal asi pul hodky No hele tak veci se u mej maj asi tak jaxem řek...v tom skleniku je to prece jen VO NECEM JINYM...sazenicky si tam slapou 2x rychleji, nez kdyby si je mel normos venku...! Ja je presazuju na místo, kde stravej zbytek zivota az tak po mesici po mesici a pul...nektery stihnou do tyhle doby ukazat svy pohlavi...ty co nestihnou tak ještě 2-3 tejdny podrzim ve skleniku a pak přesadím bez toho anichz bych zjistil pohlavi…samce vyhodim samice presadim...ty co uz maj naznaky palicek-- a to neni vubec zadnej problem ba naopak je to velka vyhoda a ja bejt tebou pokud mas sklenik udelam to samy, pokud ne tak bych to skusil aspon s tou jednou…budes proste experimentovat.. jediny co se s tema palickama a s tou sazenickou stane, je to, ze se ti normos rozroste a palicky proridnou nebo se uplne stratej...a rostou proste uplne stejne jako ty kytky bez palic…stara se priroda...ty uz si jen zastipujes, hnojis, zalejvas...jinak s tim premistenim sazenic to je vzdycky problem...voči sou vsude...a taky de vo to jak je přepravuješ a jak velky je prepravujes...pokud mas auto tak to neni az zas takovej problem...pokud teda nemas "sazenicky" metr velky jako mi obvykle a v kyblich jak hovado...predstav si sam sebe jak sedis v aute na miste spolujezdce a před sebou mas kytku do ktery porad cumis a ktera se macka do vsech stran a kolem sebe slysis jenom projizdeni aut porad se jen ptas kamose, kde uz sme… kdyz sou to 50cm sazenicky tak je das do kufru a valis...no problem...ale tohle je masakr...
Presazuje tady negdo podobnym zpusobem jako ja?? A to teda tak, ze nejdriv zjisti pohlavi a pak je soupne na misto kde budou az do sklizne? nemyslim si, ze to je neco nenormalniho
Indicky-konopi: Sory za ten odkaz priste se polepsim. V kazdem pripade zajimavy zpusob sazeni, fakt by me zajimalo kolik lidi to provadi tak jako ty, osobne sem jeste o nikom neslysel. Kazdokadne budu muset s jednou zaexperimentovat at vim co a jak a hlavne budu mit prime srovnani! Sitauce jake si popsal s tim autem znam, u nas ale lesnici - kurvy jedny - nainsatovali na vsechny cesty do hor zelezny zavory takze se musime spolehat jen na vlastni sily.
Lidi piste kdo predpestovava az do doby nez je poznat pohlavi, tak jako indicky - konopi!!!
ja taky predpestovavam a sadim az kdyz vim jaky je pohlavi. obcas si necham par samcu stahnu z nich pil do sacku a pak oprcam nejakou palicku venku, abych ,mel semena na dalsi rok a abych mel co rozdat. jednoduse, jak uz to tady je nekde psany, jednu vetyvku u kytky necham zatemnenou (treba papirovym pytlikem) a pak kontroluji co se z toho vyklube.
peace