Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od tomas77 Chci se zeptat? Je normální že mám rostliny (10ks)zasazeny před 11 týdny a pořád nevim jestli jsou to samice nebo samci? Výška cca 70-80cm. V květináči na zahradě venku.
Áno. A nie sú medzi nimi nejaké rozdiely, podľa ktorých by si ich aspoň približne mohol rozdeliť na samcov/samice?
Áno. A nie sú medzi nimi nejaké rozdiely, podľa ktorých by si ich aspoň približne mohol rozdeliť na samcov/samice?
Jsou přibližně stejné,ale zdá se mi ,že koule nemají. Hnojím je ještě kristalonem start.Nemam už přejit na kristalon květ,nebo až tehdy jak se objeví květy?
Jo a všechny jsou zastřižené FIM kou. Vrchní větve před cca 10 dny.
Kristalon je shit, ale když už s ním chceš hnojit i na květ tak použij určitě kristalon Jahoda ! Více o kristalonech zde...
A na květ ještě nehnoj, až ukážou pálky... Jo a už je přesaď do většího, žloutnou jim listy...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
ChaoticRoman : Ještě to nejde poznat, jsou to teprve větývky...
Kolom&n : A to si poznal jak ? Jestli chceš zaostřenou fotku, tak si musíš na foťáku nastavit Makro mód...A není to 100%, jak já mám vědět co máš za foťak a jak se tam ta funkce jmenuje...
Naposledy upravil Reggaemanista 05-08-2006 v 18:59 PM
Na tej prvej fotke medzi prvou a druhou čepeľou najvyššieho listu je vidieť nejaký úkaz. Môžeš nafotiť vrch rastlinky? Možno to podľa toho pôjde poznať lepšie.
Takže jde o mladou rostlinu (sazeno ze začátku června), kterou mám jako jedinou povolenou doma...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006