Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar huliči chci se s vami podelit o moje fotky z OUT 06
Semínka mam většinou co sem fajčil,výběr z nejlepších vzorů!!!mám tam jeste Shiwu,Bílou Vdovu a Ruderáliu from Dubňany!!!Hnojím to Guanem,B'cuzzem PK-13-14,ze začátku Wuxal Super Krystalon Start,krystalon plod a květ a Plagron Alga bloom!!!!!zkoušim tento rok míchat víc hnojiv dohromady!!!sem zvědav co z toho bude
omluvte prosim kvalitu některych fotek!!!
????? Fuck--->faq ????? No newim, myslim ze kdyz pouzijes faq nebo hledání, tak najdes vse potrebny a vzdycky je potreba neco najit. Jinak kytky mam taky strasne blizko sebe a je to proste na prd.
Vypada to pekne ... .skoda ze jich mas par tak blizko u sebe no co uz :p) ale vidim ze kouris moji oblibenou zncaku cigaret... takze preji hodne uspechu a zadne corky
peace
jestli to je blízko u sebe, nebo daleko je celkem jedno - záleží na způsobu pěstění. Viděl sem třeba na cca 0,5 x 1,5 m 80 kytek - prostě jen stonky, tak 2 m zakončené 40 cm pálkama....
Původní příspěvek od Happy_Mirec ????? Fuck--->faq ????? No newim, myslim ze kdyz pouzijes faq nebo hledání, tak najdes vse potrebny a vzdycky je potreba neco najit. Jinak kytky mam taky strasne blizko sebe a je to proste na prd.
že je mám blízko sebe to si myslim že nevadí aspon ty kytky rychlejc pojmou to hnojivo!!!
ja si skousim svoje metody a zatim vychazeji 36kytek a vsechny uplne v klidu a krasné zdravé zadne problemy nemoci! kazda ma přes metr 70 a některé 2metry 30!!--->jizni morva-Biosférická rezervace!!!!nejlepší hlína!!!samozrejme crooping je dulezity!!!
nemyslim ze jsou nejak blizko u sebe rekl bych ideal preji hodne stesti a velke palice
jinak co jsem kouril z j. moravy bylo vzdycky peklo nejvetsi holt se nekdo umi narodit v dobrym regionu