Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Respect Flowers: naopak si myslím, že počin jahaha je velmi vydařený. Stačí tak málo - negativ a je to velmi působivé. Samozřejmě se to dalo ještě vyčistit kolem retuší toho bordelu - doporučuju jahaha, dokud je čas. Dal bych mu hned hlas. Na první pohled je ta fotka jiná a rozhodně nikoho nemůže nechat v klidu. To, že v jednom roundu měl úspěch out se sluníčkem v záběru, bych asi rozhodně nebral jako muster na kvalitní pojetí.
Nevím, jestli jsem to správně pochopil, ale cílem této soutěže podle mě nebylo ukazovat velký palice a ultramakra, ale pojmout cannabis jako krásnou rostlinu, ukázat ji v jiném světle, než v jakém je zde všude prezentována. Zkrátka něco do toho vložit. Je tak WW? Dáš mi za pravdu?
A pokud toto vlákno sleduješ od začátku, jistě ti neunikla poslední věta před spuštěním soutěže:
Pro hodnotíci >nehodnotte prosim odrůdu ani objem >jde o nápaditost
A myslím, že by to mělo platit i pro soutěžící.. peace
Nevím, jestli jsem něco prošvih já nebo WW, ale mám pocit, že se jedno kolo neuzavřelo. Mně to ale nezajímá. Hlas dávám JPT a to platí. Tady je foto ode mě na tento týden.
...všem, který jste mi dali hlas děkuji.....i když v podstatě nemám zač, bo fotka byla jen důkazem toho, že je důležité se nevzdat, nespokojit se s dostačujícím výsledkem, ....zvědět sám víc:-)....a hlavně nezklamat ty, kteří věřili............ Prostě jsem potřebovala zharmonizovat 10 prstů s 10 megapixelama jednou mozkovnou. A je vidět, že to skóro vyšlo.....a Simor byl jedním z těch, kdož mě podpořil..............veřejně, tak jsem taky chtěla veřejně........................BODKA:-)
V životě bys měl stačit s tím, co sám zvíš...co nezvíš, na to se zeptej... A co se nedozvíš - z prozíravosti radši nechtěj vědět......kadrolinka
....život naučil:-)
Přiznat slabost neni srabský,...srabský je vsázet na nerovný boj.....
V životě bys měl stačit s tím, co sám zvíš...co nezvíš, na to se zeptej... A co se nedozvíš - z prozíravosti radši nechtěj vědět......kadrolinka
....život naučil:-)
Přiznat slabost neni srabský,...srabský je vsázet na nerovný boj.....