Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pls kdo mate nejaky fotky z MMM, kontaktujte me do posty!!!
Potrebuju je v puvodnim rozliseni (pokud to jde) a pokud mozno kompletni, promazu si sam... Jsem schopen vytvorit ucet na ftp, kam se to da uploadnout.
Tak gratuluju poradatelum, akce byla paradni jen me mrzi, ze Pipes and Pints, na ktery jsem se tesil hrali tak brzo a ja je nestihl
R-man kolem me probehl na zacatku tak rychle, ze jsem ho nestihl ani pozdravit a pak jsme se uz nejak nepotkali
akce byla skvělá jeli sme to podpořit od Znojma, supr jsme si to užily a příští rok jdem určo zas, konopná zmrzlina byla dobrá, zrovna když jsem si ji kupoval tak se o tu sanitku co byla vedle stanku rozsekal nejakej maník docela haluz,,, velký díky organizatorum bylo to supr jen škoda že jsem tam musel bejt asi jako jedinej střízlivej
prosim o tip zda-li by nesel sehnat video zaznam prednasek (jak uvodniho) tak jakehokoliv jineho protoze jak jsem videl cele se to natacelo, dekuji za jakykoliv tip