Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TOPFEST - NOVE MESTO N VAHOM /SK/
HODOKVAS - PIESTANY /SK/
MIGHTY SOUND - OLSI U TABORA /CZ/
PUNK ISLAND - DOBROHOST /SK/
SZIGET - BUDAPEST /HU/
TRUTNOV - TRUTNOV /CZ/
REGGAE AREA - USTI NAD LABEM /CZ/
Kdyby někdo chtěl dát srazík v Žízníkově, tak PM Ale jedu jenom asi na dnešek, mno ale dost možná tam budu zevlovat i zítra, uvidim esi sbalim nějakou dredařku :joke:
JJ do Olší mam taky v planu vyrazit..Bude snad taky nakej kešfloud takze pohoda..
Jinac v growshopu maj lupeny za peto do 30.kua skoda ,ze sem to nevedel driv !!
Malej report. žízníkov live: chechechecheeee, no, trochu sem to zase sežral, ale ku prospěchu věci, jěště to ve mě kručí... Díky Pupisetovýmu provaru sem si všiml jeho bláznivý sandokan triko, chvíli pokecal, zjistil, že máme stejnýho kámoše s jeho kámošem, takže ještě jednou čau (stihne vás ještě pekelný bambáro někdajs, pak Los Ministeros - to byl pro mě total nářez, jenom to tam lidi trochu nepobrali, ten smíšenej funk'n'roll jazz avantgarda - každej čekal ska vejplach a týpci ze spainu rozjeli trochu jinej štajl Los ministeros - pro mě muzikanti bez pozlátka, tak jak hrajou, tak to cejtěj, výtečnej koncert... Jinak mi celej žízníkov přišel jako takovej hozenej chleba: sežerte mě, jedu ska pyčo. Komerce, fuj. Nevim, ale celý mi to přišlo takový hrozně strojený, že snad i ty reaggea máničky čekuje Bush a diktuje co maj poslouchat, hehe. Jo, pozdravuju ještědmana, (pyčo, buď rád, žes mě nepotkal (jenom na začátku ), pak moooc pozdravuju hyenu rybáře a jeho přítelkyni, cheche, prostě cool - hele mám tady ještě půlku - zblajznu jí a uvidim co bude, zdar , dobrou
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
uděláme grůwr sraz?
nějaká iniciativa?
někdo schopnej?
minimálně píemka s mobilama ať se tam potkáme..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.