Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já když jsem koukal do growshopu na homebox, tak tam byl vyfocený homebox a až doma jsem zjistil, že to nemá značku a návod, kde se dal přečíst jen obrázek, jinak čínské znaky
pravý homebox má znak a vevnitř je malý našitý lísteček, jako u trička, na kterém je jen PE, návod sice nebyl česky, ale anglicky a podrobný, krok za krokem
Původní příspěvek od elop já když jsem koukal do growshopu na homebox, tak tam byl vyfocený homebox a až doma jsem zjistil, že to nemá značku a návod, kde se dal přečíst jen obrázek, jinak čínské znaky
pravý homebox má znak a vevnitř je malý našitý lísteček, jako u trička, na kterém je jen PE, návod sice nebyl česky, ale anglicky a podrobný, krok za krokem
Faaakt? Tý jo, tak to bych byl pěkně nasranej kdyby se mnou tak vymetli..... A podával jsi aspoň štíznost nebo něco? Nebo Ti ho vyměnili?
Môžem sa tu nikoho spítať či iba Plantabox má tie problémi alebo aj Homebox, Secret Jardin - Darkroom,,, lebo rozmýšlam nad kúpou boxu ale toto som tu nečakal že to ničí planty
Predám usporku 200w kvet + tienidlo 75eur do odvolania! SR prosim správu tu na grower
keď uvažujete na darkroom-om, street-om skúste growshopy v UK, na stránke http://www.secretjardin.com/index.php/wheretobuy sú kontakty.Vychádzajú podstatne lacnejšie ako u tuzemských..aj so shipping-om.
mě v bylo v growshopu řečeno že plantabox se vyrábí ve stejné továrně jako homeboxy... Ale to už měl chlápek asi moc zhulenýho.páč to jsou uplně jiný firmy( podle mě)
for PEACEMAKER: taky ti v něm žloutnout kytí??.. a jak?.. od stonku,ke špičce listu?.. Oni se vyrábí ve stejné továrně ale né ze stejného materiálu a o závadným homeboxu jsem nikdy nic neslyšel
flatboy napsal:
krása, kdyby šlo mrdat s kytkama tak na ženské seru...
no ja mama orig homebox,kupovanej tady od typa,ale vypada fakt oirg,logo atd...a resim uz druhy kolo zahadnej problem,kyti umiraj....
je teda mozny ze by to co dela plantabox moh delat i homebox????
a druha dulezita otazka - da se to nejak vychytat?napada mne celej box zevnitr oblepit nasa folii nebo nejakou klasickou reflexni,ale nevim jestli by to pomohlo? pokud je teda problem v tom boxu...
jak ti kytky umíraj??.. nehledal jsi nějakej jinej problem? v čem pěstíš?..
Ten plantabox je vyrobenej z PE takže při vysokým světle či teple( to nevím co to ovlivnuje) se vypařujou toxický látky co kytkám zabrání v přísunu železa atd atd....umřou.. ale at už je to ta teplota nebo světlo tomu asi nezabráníš a koupil bych new..
flatboy napsal:
krása, kdyby šlo mrdat s kytkama tak na ženské seru...
Tuším, že původní boxy jsou od švýcarů-ten já nemám. Kupoval jsem jej schválně protože byl levnějsí(ve faktůře mám psáno Homebox ale pamatuji si že na stránkách psali darkbox..?? tak nevim).. Co si vzpomínám tak první příznaky vypadaly na nedostatek hořčíku ale tím to nebylo. Šlo to rychle a na všech rostlinách, tak jsem myslel že je něco špatně ve vodě- Zase omyl. Pak jsem se někde dočetl že to může být boxem..no.. Listí žloutlo a usychalo postupně všude. Vůbec to nerostlo. Sklízel jsem asi 20cm kytky.
CHáá Srát na box. Dnes jsem vychytal v NJ v akci OSB desky za 73kč/10mm za m2..