Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aha a nemělo by to být tak, že se tam nic nenapíše do popisu, ale jméno toho kdo to dal tam je? Jemu jistě nešlo o to aby zůstal v tajnosti, nebylo proč byla to pozitivní karma, akorát se mu nechtělo nic vymýšlet.
Nešlo by udělat, že by se každá přidělená karma připsala k příspěvku nejen toho co to dostal, ale i toho ci to dal?
Př: Dám karmu, projíždím další thready, za 3 dny se tam vrátím a chci mu dát karmu (Nevím, jestli jsem mu ji už nedal) a tak kliknu na příspěvek a tam už by bylo napsaný "Tenhle příspěvek už od vás karmu obdržel". Marně jsem něco takovýho hledal, pokud to tady je tak mě nekamenujte
Původní příspěvek od Libi Nešlo by udělat, že by se každá přidělená karma připsala k příspěvku nejen toho co to dostal, ale i toho ci to dal?
Př: Dám karmu, projíždím další thready, za 3 dny se tam vrátím a chci mu dát karmu (Nevím, jestli jsem mu ji už nedal) a tak kliknu na příspěvek a tam už by bylo napsaný "Tenhle příspěvek už od vás karmu obdržel". Marně jsem něco takovýho hledal, pokud to tady je tak mě nekamenujte
Ale tak to přece funguje, ne? Nemůžeš dát 2x karmu jenomu příspěvku
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Aha, tak to jsem nevěděl,........jen mě to naštvalo, karmu mi dal někdo za příspěvek na kterým si myslím že nebylo nic špatného. Asi to bude tím že sem chodí lidi, co se rozdáváním karmy asi baví no
Stejnak to jak to pořádně funguje nechápu!!! Mám 12 pozitivních (zelenejch) karem od různých uživatelů za moje příspěvky v Galeriích a parkrát za nějakou radu v jejich galeriích a mám pouze jednu bublinu a moje karma je pouze myslím 57% pěstitelská.... tak nevím kolik pozitivních bych musel dostat aby stoupl počet bublin a %!???
PS: je to jen ješitnost a karmě jinak nepřikládám nějakou valnou váhu, ale každopádně to potěší, když dostanete K+ a k tomu povzbuzující koment!
Původní příspěvek od pedro_devil Stejnak to jak to pořádně funguje nechápu!!! Mám 12 pozitivních (zelenejch) karem od různých uživatelů za moje příspěvky v Galeriích a parkrát za nějakou radu v jejich galeriích a mám pouze jednu bublinu a moje karma je pouze myslím 57% pěstitelská.... tak nevím kolik pozitivních bych musel dostat aby stoupl počet bublin a %!???
PS: je to jen ješitnost a karmě jinak nepřikládám nějakou valnou váhu, ale každopádně to potěší, když dostanete K+ a k tomu povzbuzující koment!
Samozdřejmě že karma vždy potěší Aby si měl další "bublinu" musíš mít 100b karmy (když klikneš na svoji karmu "kdyby sis chtěl dát sobě" tak tam máš počet bodů) vždy po 100b ti to dá tu tfoji bublinu