Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
What? Můžeš to nafotit? Takle když to popisuješ, tak mi připadá, že tu kytku akorát trápíš a neděláš tak dobře, ale možná si to jen špatně představuju, tak bude lepší to foto. Ale nikde sem o tom neslyšel, tak to asi nebude nějakej úžasnej postup k dokonalosti a možná si neudělal dobře, spíš určitě ne. Hoď foto
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
No byl to hermac..obe dve, ta jedna byla zrala..urco, ale ta druha moc ne a uz to bylo plny semen, ak sme to raci ukudlali....jinak to zastrizeni tamty moji kiti si mi vyplatilo, spodni palice se zvetsily
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Tak to jsou dve kiticky...co mam doma, uz kvetou 6. tydnem....a dost dobre vonej...kazda jinak....ostrihal jsem dolni listy a uz se na to moc tesim....hezky lepi ..... Zatim to vidim, ze a dva tejdny by uz mohly jit pod kudlu, co vy na to?!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Pridal jsem sem par maker....pro lepsi detail!.....zatim to vypada dobre .....fotky jsou cerstve z dneska
Uz bylo dost zkoureno...chut je docela tvrda, ale ucinek stoji za to...clovek by vubec nerek, ze to bylo puvodne obycejny seminko
+ pár maker paliček
Zvazeno:
1x malej Noname - 23g
1x vetší Noname - 35g
Kdybych to mel zhodnotit, tak se darilo i ne....na policku 6.7 bylo vse predcasne sklizeno a doma je to akorat....chut je sladka, neskrabajici a stav nema chybu, nastupuje hned po pár slucich a nasleduje vysmatost, posleze uvolnenost .........
Tak to je asi vse k letosnimu growu...
Jinak uz se teste na pristi rok, budu zase na tom samem miste...jen s jinou genetikou priste o mnoho lepsi, a taky nejaky ty vychytavky, tak doufam ze se mnou zustanete a budete mi radit, kdyz udelam blbost.......jinak zdar growu!
Takže já se s vámi taky loučím. A oficiálně oznamuji, že příští rok to jest 2008 rozjedu svůj grow a to bude na balkoně. Semínka jsou připravena ... nechte se jimi překvapit. Na jaře brzy naschle!
Edit: místo balkónu pojedu na stromě
Důvod: rodina, sousedi, dále pak také nejspíš menší výnos kvůli omezování tvaru květiny na balkóně atd atd
Dá se v příštích dnech očekávat nový treath s novou sezónou 2008. Čůs.
zdravím
no na strome výnos je nič moc...skôr sa to tak pestuje pre bezpečnosť
Keď je toto tvoj hlavný dôvod prečo ideš na stromy tak o tom poriadne pouvažuj lebo je tu dosť threadov, kde sa na balkóne podarilo vypestovať krásne rastliny...keď by si dal na balkon tak sa nemusiš báť problémov s dozrievaním, rastlinky môžeš poliať a skontrolovať kedy chceš a tým predísť začinajúcim komplikáciam.
Nech už sa rozhodneš akokoľvek, prajem veľa šťastia
Ahoj kaktusx, kdybys viděl můj balkón, pochopil bys moje rozhodnutí. A to není jen kvůli bezpečnosti, ale je tu dalších x faktorů. Pár z nich jsem zmínil nahoře. Ale jsem rád, že si všímáš, a že radíš. Čůs.