Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od BASE sul skořápky to je na prd stejně sem to měl ožraný sou to svině k tý kytce se dycky dostanou
to nechapem ako mohli preliezt skorapky, to som este nevidel....nezazil.... ak nefunguju ,rozsyp okolo piliny co dostanes hocikde pre morcata a skrecky..to neprelezu aj keby chceli. mam to odskusane. ved tam poloz na tie piliny toho slimaka a uvidis co sa bude diat
já měl pole u "lihně" slimáků a nic mi neožrali, protože měli v okolí co žrát a kytky sem tam zasadil, až když byly už 30cm dlouhé a toho sem v krátké době docílil tak, že jsem je rozpěstovával v sadbovači, kterej byl mezi 30cm dlouhou vegetací (to bylo někde jinde, ne u těch slimáků) ... dle mě nejpraktičtější řešení bez zbytečných starostí
Nebo mě napadlo si najmout ukrajince a pokaždý by prostě toho slimáka sundal z tý kytky třeba plamenometem nebo by to drobet třeba polil benzínem, hodil po slimákovy pohled s jiskrou v oku.......a?
takže,sice sem založil speciálně trýd pro tento způsob likvidace slimáků ale nějaký MOD mi ho vmíchal sem i přesto že sem jasně psal že ho budu aktualizovat a přidávát své poznatky s parazitickou hlístici Phasmarhabditis Hermaphrodita pod obchodním názvem Nemaslug (r), tímto mu tedy děkuji
takže trvalo to týden od objednání po doručení českou poštou obchodním balíkem(dobírkou) po telefonické objednávce
objednával sem toho víc ale to sem nepatří, takže přikládám fotky malého (12 milionového baleni ) které stálo přesně 389,- s dph
aplikovat budu buď dnes nebo zítra,podle času-ovšem co nejdřív protože už vylízají první hajzlici
budu moct porovnávat účinky protože kolem mé zahrádky je spousta jiných
jakmile budu mít nějaké postřehy a první výsledky tak je budu zveřejňovat !!!přímo do tohoto příspěvku!!!, nechci aby to bylo rozházený po tomhle nepřehledným trýdu...
Ježíši :
1.souhlasím že to sou svině(sežerou uplně všechno bez kompromisu) a vůbec tady nemaj co dělat ;-)
2. ne není to ani trochu kruté,už jen z důvodu že by to bylo v rozporu s 1. bodem (btw co se Ti na tom zdá kruté?-nejspíš Ti asi nerozumím)
3.piliny a skořápky nefungují, (už sem to někomu psal v předcházejících příspěvcích), prostě na menší místo s méně slimáky určitě ano,to se dá uhlídat ale na velké místo s opravdu hodně slimáky je potřeba něco radikálnějšího a přitom šetrného,což tohle oba požadavky splňuje,takže ještě zbývá aby to fungovalo a budu 100% spokojen:-)
no nevim co povazujes za misto s mnoha slimaky, ja pestuju v krovi kde je jich tak 10 na m2 a hrozne mi to ozirali. od ty doby co jsem si kolem kytek zacal davat skorapky (jak mi tu nekdo poradil), provazek a sem tam jsem se kolem vymocil nemam s zadnymi zviraty problem a i dost ozrana kytka to rozdjchala. Krute? Predstav si ze ti nejaky mali paraziti nalezou nosem do utrob a zaziva te rozezerou-asi to neni nejpomalejsi a nejprijemnejsi smrt vid? Je mi jasny ze ty uz sis biologicky zbrane nakoupil, dal jsem to sem jen jako alternativu ktera u me na 100% funguje.
no ja jsem dal na kytku uřezanou petku a myslel jsem že je to na100% bezpečne,ale ty svině vylezli po petce a dirou nahoře vlezli dovnitř a všechno to schalovaly.