Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Sinuhet to je pozitivní názor. Plně souhlasím. Sice děti nemam a ještě dlouho nechci, ale sem si jistej že si budou "ulítávat" taky na hulení možná i na něčem jinym co se vypěstuje. Hlavně ať nejedou we tvrdym. Vivat marihuana
Dětem do ruky psychoaktivní látky nepatří,
čili já jsem za osvícenskou represi.
Vysvětlovat, jít osobním příkladem a taky trestat.
Vono je to stejný jako s cigárama.
Když rodič vysvětluje a kárá dítě, že cgarety jsou fuj
a má přitom zapálenou startku,tak to asi nefunguje.
Pokud vím, že v případě ganji disponuji silnou věcí,
která s eprostě může vymknout, tak jsempro nejvyšší opatrnost.
Pokud dítko nepátrá, tak hulením před ním nevyvolávat zbytečné otázky, zvlášť ve věku, kdo všechny soucvislosti prostě nemůže pochopit.
Plošná represa je špatná.
Ale přesně cílená, přiměřená ,vědomá a
a v podstatě z lásky konaná represe je pro děti dobrá věc.
Mám 11letou dceru, čili empiricky vyzkoušeno.
Argumentovat vlastnimi ditetem? Co pak nejaky rodic povazuje sam sebe za spatneho rodice? To je argument o nicem. Coz neznamena ze nesouhlasim s tou represi, akorat dukazy ze je to 'lepsi', chybi.
já si moc dobře pamatuju, neni to tak dávno, kdy mě lákalo fakt všechno co sem nesměla a musim říct že v těch 14, 15 mi bylo jedno, jaká droga se ke mě dostane. kdybych se k něčemu dostala, tak to vyzkoušim. dostala sem se k hulení (mě to trvalo 15let, ale mladšímu bráchovi třeba jen 13, kam až to asi pude) a alkoholu, začala sem kouřit a to mě díkybohu stačilo, abych měla pocit zadostiučitění. Pak sem dospěla k názoru, že bych si nevzala ani kouli, páč je to svinstvo.
Z toho vyplývá, že kdyby mi rodiče tohle všechno tolerovali, tak bych stejně šla dál. I když by mi nevadilo, že si moje dítě sem tam dá ňáký to brčko a má radost z toho, jak nás vochcalo, tak ho v tom nechám, alespoň dokud ho nepřejde puberta. Pochopitelně bych se asi bála jinejch drog
Sinuhet-to nejsou argumenty,
ale mám nějakou zpětnou vazbu a vidím, co funguje
a co zase tak moc ne. Myslím, že zrovna já jsem k sobě
co se týká rodičovství dost kritický
2 vood:
Já bych řekl že je lepší si o tom s tím dítětem promluvit a říct "co je dobré a co ne", než odsoudit všechno to pak vede k tomu jak si psala zkoušení všeho zakázaného (ne zas u všech), a samozřejmě že se nesmí tolerovat všechno ale zase všechno zakazovat taky nikam nevede souhlasim s vasilkem - zlatá střední cesta.
Jo a k té 14-ti leté čůze taky mě to hodně sere dyž du po ulici a slyším jak někdo na někoho křičí že je zhulený. Mě to připadá že si ti puberťáci myslí čím víc jsem v piči tím jsem lepší. S tímto s tebou souhlasím
cilum-nevim proč, ale dělaj to holky a dělaj to před každym, komu chtěj ukázat že sou hustý. Kdybych v tý frontě nestála já ale ňáká babka, tak určitě ani nepípnou.
Většinou každou drzost komentuju, ale v tomhle případě sem jen zalapala po dechu a nic dostatečně trefnýho mě nenapadlo, pak se mi to stalo eště v autobuse, skoro to samý.
To trapný řehtání, předstírání že sou uplně v řiti a pokřikování mě příšerně vytáčí. A když už na to ani nedokážu nic říct, tak mě to pak sere eště víc. Chápu, že přede mnou mavchrujou 15tiletý kluci, ale proč holky...? A přitom si nepřipadám až tak "zvláštní" =o) možná trochu
2 vood:
no ono je to dost o té pubertě mě stačí dyž ty slepice slyším jak se smějí v buse no a dyž se do toho přidá ještě ganja...
No ale to je vcelku off topic takže sorry všem