Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau dripaři ,
máš to samo móóóc koukatelný, ale zajímá mě to přivazování.Jestli se nepletu, přivazuješ pravidelně.Je to abnormální hmotou, nebo jsou slabý stonky?Funí ti tam non-stop silnej venťák?Jde mi o to, jestli je nemožné mít rostliny silné za každých okolností...
Původní příspěvek od Radovan Jo jo moc pěkny jen at tam je hodně fotek jen jestli až budeš přiště davat fotečky tak jestli by tam mohlo bejt třeba jen 2 přirovnaní třeba zapalovačem nebo krabičkou jinak nádhera.
Díky pro příště se polepším a nafotím detaily s předmětem.
Našel jsem zatím jednu fotku s metrem sice je deset dní stará ale pro zatím stačí.
Původní příspěvek od Apofiss čau dripaři ,
máš to samo móóóc koukatelný, ale zajímá mě to přivazování.Jestli se nepletu, přivazuješ pravidelně.Je to abnormální hmotou, nebo jsou slabý stonky?Funí ti tam non-stop silnej venťák?Jde mi o to, jestli je nemožné mít rostliny silné za každých okolností...
dík a měj se
Apo
Tobě taky díky moc no nevím jak to myslíš s tím že přivazuji pravidelně .Přivazuji podruhé a to jenom díky tomu že mám skoro stejný model jako jsem měl při prvním přivazování-(SKUNK #1 ).Jinak máš pravdu ,je to i tím že jsou palice těžké a i kvůli slabším stonkům .Nevím jak to vyřešit,ale asi to bude tim modelem..Jestli myslíš větrák na ofuk rostlinek,tak ten mám na časovači naprogramovaný na 15min-ZAP a 15min-VYP a jestli máš na mysli odtah s pěstírny,tak ten mám 24/h-ZAP
Ahoj MANHUNTTe - máš to zase celkem moc vydařené - jsem zvědavej na výnos a kvalitu materiálu
Jinak neuvažuješ pro příště si zakoupit stínidlo INDUSTRIA ?
Nemyslim tim celej komplet kterej se prodává za 8-9 tisíc ale čistě jen ty plechy které holanďani implementují do těch svích Industrií - tenhle reflektor totiž důmyslně prosvítí plochu 1m x 1m a stojí jen 900,- třeba v STGčku na synkáči je mají mohu jedině doporučit chlape
Tobě taky díky moc no nevím jak to myslíš s tím že přivazuji pravidelně .Přivazuji podruhé a to jenom díky tomu že mám skoro stejný model jako jsem měl při prvním přivazování-(SKUNK #1 ).Jinak máš pravdu ,je to i tím že jsou palice těžké a i kvůli slabším stonkům .Nevím jak to vyřešit,ale asi to bude tim modelem..Jestli myslíš větrák na ofuk rostlinek,tak ten mám na časovači naprogramovaný na 15min-ZAP a 15min-VYP a jestli máš na mysli odtah s pěstírny,tak ten mám 24/h-ZAP
Hehe, sem teď zrovna čuměl na ty dva growy, tak sem si nějak odvodil že přivazuješ pravidelně no .Myslím, že nic nebrání tomu, abys měl ten ofuk zaplej taky nonstop,možná by to i pomohlo.
sorethroat: čau, já jsem uvažoval právě o největší industrii, ale poslední dobou se mi zamlouvá víc křídlo s rozptylkou (wing).I ten plech je prej odrazivější...co myslíš?
Původní příspěvek od Apofiss sorethroat: čau, já jsem uvažoval právě o největší industrii, ale poslední dobou se mi zamlouvá víc křídlo s rozptylkou (wing).I ten plech je prej odrazivější...co myslíš?
mmm - myslim že ty industrie jsou opravdu dobrý - alespoň podle poměru ceny a výkonu kterou dokážou osvítit krásně a rovnoměrně plochu 1m2
Ty stínidla (Adjust-A-Wing) /neboli rackové/ o kterých se ty tady zmiňuješ, jsou zajisté určitě taky velice dobré - ale ta cena už nejni tak příznivá jako u těch industrií
Původní příspěvek od Mementor ad INDUSTRIA
čistě ten plech vypadá asi takhle - myslíš tohle sore ?
Myslim přesně tohle kámo super na rozptil fotonů v boxu hehe...
Tady je popis stínidla INDUSTRIA ze stránky greenhome.cz
Reflektor pro odraz světla s rovnoměrným rozptylem světla, vyrobený podle profi lampy - Industria. Stínidlo industria je vyrobeno z kvalitních materiálů. Odráží kolem 95 vyzářeného světla. Ve svém středu má umístěnou speciální rozptylku světla, která zaručuje rovnoměrnou distribuci světelného toku k rostlinám.
Dneska jsem dělal proplacha při té příležitosti jsem nafotil zase nějaké new fotos.Od zítra nasazen Final Solution s Ph -5.80 na kterém to nechám asi 5 -10 dní a potom kosim.
cauve..
mno tak zase nakonec japonec....mohl by jsi mi prosim vyfotit tu skrin nejak tak celkove?..chtel bych videt co nakonec udelaly ty kytky kdyz byli tak velke....diky
amalka:proc previcur?..
Původní příspěvek od luckyBOB cauve..
mohl by jsi mi prosim vyfotit tu skrin nejak tak celkove?..chtel bych videt co nakonec udelaly ty kytky kdyz byli tak velke....diky
jinak ta siska na dlani je fak krasa..
Čus,díky kámo jenom nechápu jak to myslíš co by měly jako udělat snad né rozbořit?