Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jezdim dost casto zhulen po vecerech na kole s peckama v usach a posloucham svou oblibenou music.Bud vyjedu na kopec a pak co nejrychleji dolu a nebo z kopce bez ruk a jen tak napohodu pekne pomalu.Kolo ovladam takze se nebojim ze by se mi neco stalo.Jinak fotbalek rulez.
ja osobne zboznujem klasicky futbalik ale moji spoluhraci sa na mna za to obcas seru ze nic nehram. Ale ked ja sa vtedy tak super bavim. Ten ich hnev je opravneny som totiz brankar a na loptu nejak nestiham reagovat takze tie goly co dostanem obcas stoja za to.
ché... mno já si fávám fotbálek jen stolní.... tenis taky stolní
ale kolo, to mám opravdový ale všechno je v klidu.... lepší než sedět....
chéééé ale jsou hry který mě vyloženě serou...-..
lordwilliam - konečně nějakej lezez - hele u nás je stěna, že lano ani nepotřebuješ - jedna obrovská místnost - na podlaze matrace tak 40 čísel...navíc, když bojuješ vo život v půlmetrovej vejšce jako já - tak lano ani nepotřebuješ...
zhuleny môžem cokoli, no najradšej snáď futbal, ale to s toho, že futbal ma celkovo bere, ale fakt šialene je to naližiach.
skúšal som sa aj potamať, ale to mi robilo problem - hlavne zdíchanim,
to vieš podvodou tam toho nenadýchaš...
2Dude: Jo bolderovky jsou dobrý, ale strašně rychle se na nich unavíš. Lepší je natáhnout si lano na nějaký lehký cestě, odjít se projít ven a pak se vrátit a dělat tam skopičiny. Ale jistič by to měl mít zmáklý, jednou mě kámoš (zkouřenej) pustit z 8m na zem a divil se proč tak rychle slaňuju :-°)
to iste co dude a l. william - BOULDERING JE No 1!!!!!!!!
2 l. william , k tomu co pises ze bouldering na stene ta rychlo unavi, no ale ono to o tom je. ved to je ako posilovna pre lezca. tam chodis naberat silu a techniku. cez leto si uz len dobrusujes techniku na skale a silu uz by si mal mat nabuchanu zo zimy. aspon ja to tak beriem. a vies ako sa hovori..tazko na cvicisku, lahko na bojisku.treba liezt, liezt,liezt,liezt a liezt.a ziadne madla, poriadne dardy a hlavne prevysi a ziadne kolme steny DUDE ber to ale tak ze tie 17ky maju o polovicu menej kil ako my tak to sa im lezie. hehe .
. ja chodim bouldrovat tak 4 krat do tyzdna a celkom mi to staci. do toho este bajk a nepotrebujem ziadnu inu aktivitu, som rad ked sa vladzem hybat. hehe odkial ste vlastne a ake mate bouldrovky? sukromne ci chodite na nejake verejne steny? boli ste alebo sa chystate buduci rok niekam bouldrovat alebo liezt do zahranicia? ja chcem ist na jar do francuzska - fountain bleu bouldrovat, a moj velky sen je ist bouldorvat do turecka - kappadokia