Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem druhou samičku nechal nakonec u okna i s jedním samcem a udělám si kupu semínek JH..........Bude to sice 3.generace ale porad to bude dobrej matroš JH puvodem se sensiseeds......řízky jsou lepší.....
to executor:
opravdu ti to kvete pomalu,chtělo by to nějaký hormony a nějakej květovej stimulátor,jukni na moje rostliny 18. den květu http://grower.cz/forum/showthre...48&pagenumber=3 ale jinak to nevypadá špatně
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Mam 3 hnojiva na kvet-sice nejaky shity z OBI, ale i tak to kvete strasne pomalu. Aji kdybych to nehnojil vubec tak by palice byli 5x vetsi......Kytí je ve fázi, kdy se na zárodcích paliček ukazují preflowers....A TO JE to už měsíc na květu.......Příště pojedu jednoznačně SCROG a jednoznačně jiný modely....
LOL, tak toto dokáže člověka pořádně nasrat. Z toho nádhernýho nonama se vyklubal hermáč!!!!!! Takže už pod lampou je jen jedna kytka poslední JH. Druhou samici jsem obětoval na semínka. Na příští outdoor se pořádně připravím. Mám v plánu sehnat novou - větší skříň a pořádně si s tim vyhraju.
Už se to pomalu začíná rýsovat. Potřeboval bych se zeptat kde mám stříhat listy a jak moc popř. kolik ted ve fázi květu abych nějak nespomalil květ. Foto hodím v průběhu týdne..........
Zdravím lidičky takže dnes po 21. dnech sem hodím fotky z toho jak se JH ve skříni daří. Zhruba před týdnem jsem začal dosvěcovat úsporkou na spodní větve - třeba to pomůže. Však počkejte chvilku a můžete mrknout na fotečky................
servus executor,
moc pekna kytka, ale na to ze to kvete 80dni bych to uz asi rozkopal
ta posledni fotka s tema hrebikama to je hodne husty jinak listy bych uz ani nestrihal, mas to sesmikany tak akorat...
to Pupiset: Kvuli te dobe kvetu uz nikdy nepojedu IN JH - je to o nervy!!!vzdyt to jeste minimalne mesic po kvete (to je 100 dní) to snad jeste nikdo nezazil. Jinak hnojim to ABčkem na květ...........