Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sú nádherné!!!!!!! len tak dalej priatelu:-)))
ked si pozrem fotku z predvčera...krása,idú presne ako ty hovoríš-ako z vody.mám radosť.
ps -tie poschodia sú preto tak,lebo majú dobré a dostatok svetla-neťahajú sa za ním
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
lubo: Priatelu, ďakujem velmi za tvoju chválu, velmi ma to těší. Ponáhlajme sa ke sklizni.
Kwjetoň: Děkuju též.
BTW Kwjetoň: Inspiroval jsi mne. Líbilo by se mi změnit status ze "Stálý člen" na "Mystif" nebo "MistErium". Jak se to dá zařídit? Nevíte někdo?
A co jsi myslel tím UFO?
dá se to zařídit buď posláním příspěvku na Grower (jako peněz) nebo přes nějakýho móda...
taky jsem uvažoval o změně titulu na "řízkomlat"
tak to zkus první a pak mi povíš jak na to...
citace:
Původní příspěvek od Apofiss Maj patra pěkně nízko nad sebou.Že by dobrým rozptýlením světla?
citace:
Původní příspěvek od Pan_Mlha Nebo že by genetika?
Nebo že by UFO?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Tak nad "UFO" ventilátorem jsem zatím neuvažoval. Pokud se stávající "EURO1" ventilace osvědčí, nebudu nic měnit. Je ale možné, že takovou mašinku jako je "UFO" budu potřebovat na odtah z paraboly, aby to protlačilo pachový filtr. Za ty prachy, nevím, nevím
Takže.. projekt se nezastavil, zastavil se mi net.. ale to je vedlejší.
Co se dělo s trávou. První várka šla hned pod sodík. Jsou to WW kytičky ze semínek. Hnojeno vuxalem. Sklidil jsem to o 3 týdny dřív protože se mi to zdálo jako plýtvání světlem na takový prťata. Ale model dobrej vcelku povznášející s nečekanými návaly zkouřenosti. Přisvicuje se zářivkou SERA terra UV
Pokračujeme dvěma WW ze semínka a OB z řízku. Jelo to pod 150W metlou. První foto je ze 13.8, předtím byly holky pod zářivkama. OB je vzadu schovaný a není vidět.