Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Kolman: Rockwool není hnojivo, je to kamenná vata a ta se koupí ve stavebninách. Pokud máš problémy shánět hnojiva tak se spokoj s krystalonem, na out to myslím stačí. Wuxal super jsem si taky musel objednat, protože ho normálně nemaj, ale jestli jsou ochotni, tak ti seženou prodejci hnojiv a zahrádkářských potřeb skoro všechno.
Radoslav:tak, ze rockwool neni hnojivo to vim od doby co cadim.
ze ho kupujes ve stavebninach taxe nedivim tem tvym kytkam
a pokud jde o wuxal tak jsem ho koupil v 2 obchode kam jsem sel
a OBMka maji normalne v OBchodnim doMe.
takze si myslim ze to bude stacit
2Koloman: před pár příspěvkama jsi měl problém do obchodáku zajít, že to máš 35 km do města a rockwool jsi řadil mezi hnojiva a najednou nemáš problém všechno sehnat, tak tě trochu nechápu.
nemel jsem problem rikal jsem ze pro rockwool bych musel 35km.protoze u nas ho nemaji a do stavebnictvi urco nepjdu
Rockwool jsem NIKDY neradil mezi hnojivaNIKDY mozna's to blbe pochopil z nejakyho prispevku.jinak keni na tom co nechapat.to bude asi tebou,nepis kdyz hulis
prave se chystam zajit do zahradnictvi taky pro nejakou to hnojku,zatim jsem jenom postrikoval phytaminem..ted uz je kvetena o neco starsi a ma problem se mi vubec srovnat ve foliaku a se pokousim urychlene sehnat neco ne moc drahyho a kvalitniho na kvet..hlavne aby to bylo BIO nechci tam davat zadnou chemii..nebo hnuj aby to pak poznamenalo chut..kdyz budu shanet to OBM tak to neni chemka ne??a jakej to ma presnej nazev,staci se jenom poptat na OBM nebo jak..??dik za rady....
Právě jsem se vrátil z nákupu, nevydržel jsem to a byl jsem si koupit Wuxal super a OBM abych nebyl za nýmanda, kterej hnojí Krystalonem, i když si myslím, že není nejhorší, ale asi jde hlavně o tu chemii. OBM se jmenuje prostě OBM a neměl jsem problém to sehnat ani Wuxal není problém akorát jsem nesehnal Vermesfluid na plodovou zeleninu, ale skusím ten Phytamin jak píšeš.
jo presne tak dneska jsem si taky k wuxalu dokoupil OMB stalo to 35,-
takova tak pulitrova flasticka.uz se tesim az to tim pokropim hahaha jo a ten wuxal je super Jack Herer po nem vali jak blazen utrzenej z retezu
taky sem dneska koupil Wuxal super, tak sem na nej zvědavej, jenom mohl by mi nekdo trochu upřesnit davkovani? nerad bych spalil
Jinak jeste na kvet se rozhoduju mezi OBM nebo netopejřim guanem, co byste spis doporučili? V hnojkach se moc nevyznam, tak dik za pochopeni
Tady je to dávkování, už to tu je, ale neumím zadat odkaz, tak jsem to sem zkopíroval.
hnojení Příspěvek č. 4
Hnojit jsem začal až po přepnutí na květ.
A to wuxalem a obm jednou za čtyři dny.Přibližně v těchto dávkách:
1.-3. hnojení--3ml wuxalu a 5ml Obm
4.-6. hnojení--4ml wuxalu a 8ml Obm
7.-9. hnojení--5ml wuxalu a 12ml Obm
10.-11. hnojení--5ml wuxalu a 15ml Obm.
Obsah hnojiva byl vždy naředěn v 2l lahvi s vodou.
Skoušel jsem záštipky, tzn. bez flushingu z kytky hnojený plagronem a skoro to neškrábalo, následky kromě zkouřenosti žádný.
To je zvlastni protoze sem si prave rikal ze chemka vtomdle bude mnohem nebezpecnejsi nez bio hnojiva ale treba tomu tak neni. Uz je to asi tyden a nekdy jeste citim nepravidelnost tepu rozhodne se to zmirnilo odost a davejte na to bacha chemie muze byt zakerna a i bez znatelnych vedlejsich ucinku muze poskozovat zdravi.
Taky sem se nakonec rozhodnul pro to OBM je to asi ta nejlepsi volba na kvet kdyz nechces dat za hnojky moc velky love..Hele a ten Phytamin vyrabi Plargon ten sezenes normalne v kazdym growshopu..
To je zvlastni protoze sem si prave rikal ze chemka vtomdle bude mnohem nebezpecnejsi nez bio hnojiva ale treba tomu tak neni. Uz je to asi tyden a nekdy jeste citim nepravidelnost tepu rozhodne se to zmirnilo odost a davejte na to bacha chemie muze byt zakerna a i bez znatelnych vedlejsich ucinku muze poskozovat zdravi.
Já bych viděl problém hlavně v tom, že to byl samec. Po tom je člověku dost blbě zpravidla vždycky. Kdyby to byla samice, tak si troufnu odhadnout, že by maximálně tak škrábala v krku...
Původní příspěvek od Wokap Já doufám, že tím nehodím OT, ale kde se dá sehnat - kde jste koupili vy - bioaglen, případně phytamin? Lítám po celejch Pardubicích a v každým zahrádkářství, květinářství, OBI, Baumarktu... na mě koukaj, jak kdybych jim zežral fotra... Je skutečně jediným řešením internet? Za odpovědi dík, Wokap
V Pardubkách měli Bi-Algeen S90 v Baumarktu (to je ňákej ten Bauxit u Globusu voe
Musíš to tam pořádně prohledat, případně přinutit prodavače, aby to prohledal za tebe...
2 garfield a netty: vyserte se na krystalon plod a květ - vyhazování peněz, kupte si něco jinyho, jestli chcete zustat u krystalonu, protože je levnej a vydrží na 20 let, tak si kupte aspon krystalon jahoda, ten by měl mít víc fosforu. ale i tak to za moc nestoji
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Ted jsem prisel ze zahradnictvi a OBM nemeli,tak jsem koupil hnojku na kaktusy a sukulenty jen kvuli tomu N-P-K:4-7-6(Hnojivo podporuje zdraví růst kaktusů a sukulentů.Jednoduchá aplikace.Doufam ted jenom ze mi to teda rozjede aspon poradne ten kvet.Bylo by na case..takze budu hnojit 1 x za 14dni hnojivem na kaktusy kvet a 1 x tejdne Phytamin na list pro bohatou zelen a zdravi rust....tak hodne zdaru a at to jede!!