Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 64 65 66 67 68 »
Autor
Téma 
Killdarian
Stálý Člen

Karma uživatele Killdarian - 85% PěstitelskáKarma uživatele Killdarian - 85% Pěstitelská

Pohodička Arkanoid Příspěvek č. 1041

Takze ja vam tady napisu jeden z brutalnich zazitku co se nam stal s kamosema nedavno u nas v parku. Mame tak makovy pekny altanek(amfiteatr) ve kterem pravidelne kazdy patek a sobotu zahulime. Akorat bylo po sklizni mojeho indorku(viz podpis pod clankem) a tak sme se rozhodli to okostovat. Mohu rict, ze jsem byl prijemne prekvapen. Dali sme si tak 3 prdíky a pomalu zacinaly najizdet stavy. Zacalo to klasicky jako u mojich oblibenych modelu, jako zmeny pusobeni gravitace a tak podobne. Potom ta gravitace zacala pusobit jeste min a me se zdalo, ze se odrazim v prostoru od sten altanku. A pak mi jako blesk z nebe skocila do hlavy myslenka: Podme si zahrat Arkanoid! Snad vetsina z vas vi co toje. To je ta hra jak na spodu obrazovky jezdi palka a odrazi micek, ktery srazi nahore kosticky.
Moji dva kamaradi se ujali role teto odrazeci palky, ktera jezdila na otevrene strane altanku a ja s kamosem sem byl micek. Navrchu na stene bylo par kostek ze kterych se po jejich zasahu staly taky micky. Hrali sme to asi pul hodiny a byl to uplny sekec. Uplne sme u toho zakysli. Snad sem to dobre vysvetlil a bude to schopen nekdo pochopit.

taky sme jeste hrali piskvorky s lidma misto kolecek a krizku, ale to uz nebyla takova sranda. Kazdopadne su se svojim zarivkovim modelem nadmiru spokojen.

To Vecino:Co to jako ma byt za prizpevek. Todle neni tema nejbrutalnejsi stavy vasich zvirat!! To nic.

Dík za vyslechnuti mojeho prizpevku.
At rostou

!!!!!Zářivky rules!!!!!

Zářivky 2x18

Matokořízkárna 2005.White satin+indor mix.

Řízkárna

2nd Matkorizkovna (LP,G13,Ob,PwP,NL\H)

Old Post 29-10-2004 v 12:39 PM
Killdarian je offline   Profil uživatele Killdarian   Find more posts by Killdarian   Foto galerie člena Killdarian   Click here to Send Killdarian a Private Message   Add Killdarian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wýletník
Nový Člen

Karma uživatele Wýletník - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1042

Tak treba jednou jsme sli s kamosema po silnici a vsichni jsme videli a uslyseli asi 5metru od nas auto jak prudce brzdi. pripadalo to jako minutu nez zastavilo, ale bylo to asi pár sekund...

Nebo se mi stalo, jak jsem hulil s kamosem, ze jsem slysel, jak se urval list od hodne vzdaleneho stromu a otocil jsem se na tu stranu a skutecne videl padajici list. Kamos se chvili divil kam se divam, ale po chvili se to ode mne dozvedel. Dokonce jsem i slysel dopadnout ten list na zem. Kamos z toho nechapal, protoze nic neslysel, jenom viděl, esli chápete....

Old Post 30-10-2004 v 00:27 AM
Wýletník je offline   Profil uživatele Wýletník   Find more posts by Wýletník   Foto galerie člena Wýletník   Click here to Send Wýletník a Private Message   Add Wýletník to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wýletník! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dave-o-
Stálý Člen

Karma uživatele dave-o- - 0% Pěstitelská

Akce z intru Příspěvek č. 1043

To já sem jednou byl ve škole, zrovna byla matika, najednou zazvoní mobil učitelka na mě hledí, zvednu to a na druhéh konci vysmátý hlas říká ,,ser na školu, poď zahulit,, (spolubydlící z intru) v tom okamžiku dilema - odejít ze školy po duhé hodině a zhulit se, nebo sedět dalších pět hodin v lavici a nudit se. Po chvilce váhání sem se rozhodl pro první variantu. Přijdu na domluvené místo za intrem, který je 100m od školy a tam už na mě čekají kamarádi s brkem v ruce. Zkouříme brčko a rozhodnem se jít na intr, že si zahrajem na pleyáku. Vyjde za roh a tam sojí naša vychna. Z leknutí zařvem a rychle skočíme za roh. Po chvíli vykoukneme, vychvatelka se blíží k nám, dali sme se do běhu, zastavili jsme se u laviček na kterých sme hulili. vyhlíželi jsme vychovatelky a najednou se oběvila šla našim směrem. Zase sme se rozběhli. Doběhli sme na rozcestí, já jsem se rozhodl schovat za panelák, zbylí dva utekli dolů po silnici. Šel sem za panelákem zpět směrem k intru, vylezu za roh rozhlídnu se vychna nikde, tak se rozhodnu že půjdu k intru. Po 10m chůze se jen tak otočím a co nevidím VYCHOVATELKU schovanou ve vchodě paneláku. Otočím se a dělám že ji nevidím, ale po chvíli zaslechnu DAVIDE!!!Říkám,,do piče,,
vychna dojde ke mě, začne se vyptávat, já ze sebe zhulený vypotím že mi odpadla hodina tak tady čekám na kamaráda, a co ti druzí dva, já dělám blbého a říkám kdo jako? Ona martin s jirkou. Já si ještě vymyslím nějakou slátaninu a už mě propuští. To ale není všechno, jakmile se totiž vrátím k intru potkám tam ty dva jak vykuřujou cigára, zapaluju si taky, chvílu vykládáme co se stalo, a najednou to uvidím třídní učitelka,,KURVA,, procedím mezi zuby. Učitelka na mě čumí jak jamaičan na sníh, ale nic neříká a jde dál.
No nenasralo by vás kdyby vás potkala vaša vychovatelka a třídní za školou během 10 minut, mě teda jo.
P.S Jestli totok někdo četl tak je mistr,blázen, nebo zhulený alespoň tak jako já , když sem tu slátaninu psal.

Old Post 31-10-2004 v 23:04 PM
dave-o- je offline   Profil uživatele dave-o-   Find more posts by dave-o-   Foto galerie člena dave-o-   Click here to Send dave-o- a Private Message   Add dave-o- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 1044

dave: tak to je fakt dobrá haluz woe

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 31-10-2004 v 23:16 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dave-o-
Stálý Člen

Příspěvek č. 1045

Nic horšího se mi nikdy nestalo než to co dnes.
Žiju asi 3 měsíce v belgii a dneska sem byl zhulený v metru. Jdu si tak tím tunelem k zastávce, když v tom mě někdo zezadu chytne za rameno. Otočím se a nějaký arab. Začne do mě něco valit, já mu říkám že nerozumím. On na to ,,your telephone" a vytáhne z kapsy nůž. Já se rozhlížím kolem sebe a hledám cestu kudy uniknout, udělám dva kroky zpátky v tom ale narážím do jeho asi 120 kilového kumpána. To už mi nezbývá nic jiného a vytahuju mobila z kapsy a říkám mu jestli si nemůžu nechat aspoň simku. Zloděj je ,,dobrák" a vytahuje simku kterou mi následně dává. Ještě do mě žduchá ten druhý abych mu prý dal peníze, já říkám že žádný prachy nemám, ale on mi šahá do kapsy a snaží se mi vzít peněženku. Alespoň tomu se ubráním. Týpci se otočí a dou pryč. Já celý nasraný jdu taky domů. Po cestě sem měl ještě schýzu, ale jak sem se dostal domů tak to bylo v klidu.
No jestli toto není ten nejbrutálnější zážitek tak nevím. Třeba kdybych mu ten mobil nedal měl bych kudlu v břiše.
SKURVENÝ ŽIVOT

Old Post 01-11-2004 v 16:37 PM
dave-o- je offline   Profil uživatele dave-o-   Find more posts by dave-o-   Foto galerie člena dave-o-   Click here to Send dave-o- a Private Message   Add dave-o- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 1046

dave: boduješ, ten poslední zážitek je FAKT brutální

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 01-11-2004 v 18:51 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1047

dave: ty woe, hustost... koukam, ze si to taky uzivas...

at se ti to nejak v dobrym vynahradi... moc ti to preju...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 01-11-2004 v 19:10 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dave-o-
Stálý Člen

Příspěvek č. 1048

No doufám že budu mít post-traumatický šok, paranoju, schýzu a jiné sračky. No zatím to vstřebávám

Old Post 01-11-2004 v 19:20 PM
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1049

futeW:Ganialny príbeh uplne ma dostal.Toto sa fakt da zažiť iba na hubach

Old Post 01-11-2004 v 19:28 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k.o.h.o.u.t.
Stálý Člen

Karma uživatele k.o.h.o.u.t. - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 1050

zhulil sem se v hospodě a pak sem jel domů na kole (bez světla)
no a jak si to jedu tak plicajti proti mě (měštáci) tak sem mrtě zdhal a ve vedlejší ulici stáli další - nejvíc nechytli mě *3*

Old Post 01-11-2004 v 21:15 PM
k.o.h.o.u.t. je offline   Profil uživatele k.o.h.o.u.t.   Find more posts by k.o.h.o.u.t.   Foto galerie člena k.o.h.o.u.t.   Click here to Send k.o.h.o.u.t. a Private Message   Add k.o.h.o.u.t. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hudy
Stálý Člen

Karma uživatele Hudy - 0% Pěstitelská

houbičky... Příspěvek č. 1051

FuteW -sqelej zážitek mam na tebe dotaz -jaký otázky ste tam na sebe házely? Tože sem byl tuhle zhoubovaneju a z kámošem sme si 3-4hodiny povídaly o sračkách jako proč má támhleten kostel postraní dveře kerej, gumák to navrhoval, jakej tam ty dveře maj smysl/účel a táák... nejvíc sme ten kostel rozebraly + ešte asi bilion jinejch věcí... Tak čau

Old Post 01-11-2004 v 21:40 PM
Hudy je offline   Profil uživatele Hudy   Find more posts by Hudy   Foto galerie člena Hudy   Click here to Send Hudy a Private Message   Add Hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1052

haluzak: díky
Hudy: mno vzhledem k tomu, že sme měli jen těch patnáct hub, tak sme byli docela v pohodě a naša debata měla docela smysl, aspoň si myslím bavili jsme se o našem budoucím životě Ale na houbách si člověk všechno uvědomuje tak nějak intenzivněji hehe. jo to rozebírání pičovin si dokážu představit

Old Post 02-11-2004 v 22:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vyhulienka
Nový Člen

Karma uživatele vyhulienka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1053

si raz tak popijame a zrazu skoncime s typkami na izbe, v domneni, ze je to trava, veselo davame...a po istej dobe zaznieva z mojich ust uz slavna veta:mam noz v cele!!tak nic.rano sme zistili ze az take cistro to nebolo...hehe

Old Post 04-11-2004 v 18:41 PM
vyhulienka je offline   Profil uživatele vyhulienka   Find more posts by vyhulienka   Foto galerie člena vyhulienka   Click here to Send vyhulienka a Private Message   Add vyhulienka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vyhulienka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 1054

na feste, letisko, prisli sme okolo jednej poobede, dali sme speka a isli sme si sadnut pred podium (ani nie pred, asi 50 metrov od neho) a ako tak sedime, zrazu nam preletelo nad hlavami lietadlo vo vyske asi tak 8 metrov. to bola haluska

Old Post 04-11-2004 v 19:16 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Karma uživatele lobotomi - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 1055

citace:
Původní příspěvek od Jay-jay
no...nedávno se mi stal v hospě docela efektní zásek. Hospa má dvě části a v zadním sále jsou fotbálky, jukebox a pinec. No a my na fotbálku rubem mač. Tradičně 4 lidi = 4 desetikačky. Ještě nějaký prdy na lepší soustředění a hraje se. No já po první hře, že se jdu vychcat. Pohodka, vylezu z hajzlu a vrátím se do hospy, objednávám pivko a bavím se s kámošema. Jen mi hlavou vrtá, kde je jeden, kterého tam nevidím. Si říkám...někde u baru, na hajzlu nebo tak...a už ho vidím, jak jde ke mně a: "Ty jako s náma nehraješ"?

:-))))

lObOtomI

Old Post 05-11-2004 v 18:54 PM
lobotomi je offline   Profil uživatele lobotomi   Find more posts by lobotomi   Foto galerie člena lobotomi   Click here to Send lobotomi a Private Message   Add lobotomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 1056

s letadlem mám taky jeden. jezdíme občas na prda k letišti (je to opravdu velmi velmi malinké letišťátko) hned vedle "ranveje" je velká betonová plocha, tak jsme zajeli autem až na konec této plochy předkem směr letiště.
sedíme, hulíme a najednou kousíček nad autem směrem zezadu proletí přistávající letadlo, jestli to tam tak chodí nebo chtěl chlapík v letadle někoho polekat nevím, ale vím že sme se lekli víc než kdyby přišli policajti s thc testrama

"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.

Old Post 09-11-2004 v 22:21 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:00 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 64 65 66 67 68 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás