Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze ja vam tady napisu jeden z brutalnich zazitku co se nam stal s kamosema nedavno u nas v parku. Mame tak makovy pekny altanek(amfiteatr) ve kterem pravidelne kazdy patek a sobotu zahulime. Akorat bylo po sklizni mojeho indorku(viz podpis pod clankem) a tak sme se rozhodli to okostovat. Mohu rict, ze jsem byl prijemne prekvapen. Dali sme si tak 3 prdíky a pomalu zacinaly najizdet stavy. Zacalo to klasicky jako u mojich oblibenych modelu, jako zmeny pusobeni gravitace a tak podobne. Potom ta gravitace zacala pusobit jeste min a me se zdalo, ze se odrazim v prostoru od sten altanku. A pak mi jako blesk z nebe skocila do hlavy myslenka: Podme si zahrat Arkanoid! Snad vetsina z vas vi co toje. To je ta hra jak na spodu obrazovky jezdi palka a odrazi micek, ktery srazi nahore kosticky.
Moji dva kamaradi se ujali role teto odrazeci palky, ktera jezdila na otevrene strane altanku a ja s kamosem sem byl micek. Navrchu na stene bylo par kostek ze kterych se po jejich zasahu staly taky micky. Hrali sme to asi pul hodiny a byl to uplny sekec. Uplne sme u toho zakysli. Snad sem to dobre vysvetlil a bude to schopen nekdo pochopit.
taky sme jeste hrali piskvorky s lidma misto kolecek a krizku, ale to uz nebyla takova sranda. Kazdopadne su se svojim zarivkovim modelem nadmiru spokojen.
To Vecino:Co to jako ma byt za prizpevek. Todle neni tema nejbrutalnejsi stavy vasich zvirat!! To nic.
Tak treba jednou jsme sli s kamosema po silnici a vsichni jsme videli a uslyseli asi 5metru od nas auto jak prudce brzdi. pripadalo to jako minutu nez zastavilo, ale bylo to asi pár sekund...
Nebo se mi stalo, jak jsem hulil s kamosem, ze jsem slysel, jak se urval list od hodne vzdaleneho stromu a otocil jsem se na tu stranu a skutecne videl padajici list. Kamos se chvili divil kam se divam, ale po chvili se to ode mne dozvedel. Dokonce jsem i slysel dopadnout ten list na zem. Kamos z toho nechapal, protoze nic neslysel, jenom viděl, esli chápete....
To já sem jednou byl ve škole, zrovna byla matika, najednou zazvoní mobil učitelka na mě hledí, zvednu to a na druhéh konci vysmátý hlas říká ,,ser na školu, poď zahulit,, (spolubydlící z intru) v tom okamžiku dilema - odejít ze školy po duhé hodině a zhulit se, nebo sedět dalších pět hodin v lavici a nudit se. Po chvilce váhání sem se rozhodl pro první variantu. Přijdu na domluvené místo za intrem, který je 100m od školy a tam už na mě čekají kamarádi s brkem v ruce. Zkouříme brčko a rozhodnem se jít na intr, že si zahrajem na pleyáku. Vyjde za roh a tam sojí naša vychna. Z leknutí zařvem a rychle skočíme za roh. Po chvíli vykoukneme, vychvatelka se blíží k nám, dali sme se do běhu, zastavili jsme se u laviček na kterých sme hulili. vyhlíželi jsme vychovatelky a najednou se oběvila šla našim směrem. Zase sme se rozběhli. Doběhli sme na rozcestí, já jsem se rozhodl schovat za panelák, zbylí dva utekli dolů po silnici. Šel sem za panelákem zpět směrem k intru, vylezu za roh rozhlídnu se vychna nikde, tak se rozhodnu že půjdu k intru. Po 10m chůze se jen tak otočím a co nevidím VYCHOVATELKU schovanou ve vchodě paneláku. Otočím se a dělám že ji nevidím, ale po chvíli zaslechnu DAVIDE!!!Říkám,,do piče,,
vychna dojde ke mě, začne se vyptávat, já ze sebe zhulený vypotím že mi odpadla hodina tak tady čekám na kamaráda, a co ti druzí dva, já dělám blbého a říkám kdo jako? Ona martin s jirkou. Já si ještě vymyslím nějakou slátaninu a už mě propuští. To ale není všechno, jakmile se totiž vrátím k intru potkám tam ty dva jak vykuřujou cigára, zapaluju si taky, chvílu vykládáme co se stalo, a najednou to uvidím třídní učitelka,,KURVA,, procedím mezi zuby. Učitelka na mě čumí jak jamaičan na sníh, ale nic neříká a jde dál.
No nenasralo by vás kdyby vás potkala vaša vychovatelka a třídní za školou během 10 minut, mě teda jo.
P.S Jestli totok někdo četl tak je mistr,blázen, nebo zhulený alespoň tak jako já , když sem tu slátaninu psal.
Nic horšího se mi nikdy nestalo než to co dnes.
Žiju asi 3 měsíce v belgii a dneska sem byl zhulený v metru. Jdu si tak tím tunelem k zastávce, když v tom mě někdo zezadu chytne za rameno. Otočím se a nějaký arab. Začne do mě něco valit, já mu říkám že nerozumím. On na to ,,your telephone" a vytáhne z kapsy nůž. Já se rozhlížím kolem sebe a hledám cestu kudy uniknout, udělám dva kroky zpátky v tom ale narážím do jeho asi 120 kilového kumpána. To už mi nezbývá nic jiného a vytahuju mobila z kapsy a říkám mu jestli si nemůžu nechat aspoň simku. Zloděj je ,,dobrák" a vytahuje simku kterou mi následně dává. Ještě do mě žduchá ten druhý abych mu prý dal peníze, já říkám že žádný prachy nemám, ale on mi šahá do kapsy a snaží se mi vzít peněženku. Alespoň tomu se ubráním. Týpci se otočí a dou pryč. Já celý nasraný jdu taky domů. Po cestě sem měl ještě schýzu, ale jak sem se dostal domů tak to bylo v klidu.
No jestli toto není ten nejbrutálnější zážitek tak nevím. Třeba kdybych mu ten mobil nedal měl bych kudlu v břiše.
SKURVENÝ ŽIVOT
zhulil sem se v hospodě a pak sem jel domů na kole (bez světla)
no a jak si to jedu tak plicajti proti mě (měštáci) tak sem mrtě zdhal a ve vedlejší ulici stáli další - nejvíc nechytli mě *3*
FuteW -sqelej zážitek mam na tebe dotaz -jaký otázky ste tam na sebe házely? Tože sem byl tuhle zhoubovaneju a z kámošem sme si 3-4hodiny povídaly o sračkách jako proč má támhleten kostel postraní dveře kerej, gumák to navrhoval, jakej tam ty dveře maj smysl/účel a táák... nejvíc sme ten kostel rozebraly + ešte asi bilion jinejch věcí... Tak čau
haluzak: díky
Hudy: mno vzhledem k tomu, že sme měli jen těch patnáct hub, tak sme byli docela v pohodě a naša debata měla docela smysl, aspoň si myslím bavili jsme se o našem budoucím životě Ale na houbách si člověk všechno uvědomuje tak nějak intenzivněji hehe. jo to rozebírání pičovin si dokážu představit
si raz tak popijame a zrazu skoncime s typkami na izbe, v domneni, ze je to trava, veselo davame...a po istej dobe zaznieva z mojich ust uz slavna veta:mam noz v cele!!tak nic.rano sme zistili ze az take cistro to nebolo...hehe
na feste, letisko, prisli sme okolo jednej poobede, dali sme speka a isli sme si sadnut pred podium (ani nie pred, asi 50 metrov od neho) a ako tak sedime, zrazu nam preletelo nad hlavami lietadlo vo vyske asi tak 8 metrov. to bola haluska
Původní příspěvek od Jay-jay no...nedávno se mi stal v hospě docela efektní zásek. Hospa má dvě části a v zadním sále jsou fotbálky, jukebox a pinec. No a my na fotbálku rubem mač. Tradičně 4 lidi = 4 desetikačky. Ještě nějaký prdy na lepší soustředění a hraje se. No já po první hře, že se jdu vychcat. Pohodka, vylezu z hajzlu a vrátím se do hospy, objednávám pivko a bavím se s kámošema. Jen mi hlavou vrtá, kde je jeden, kterého tam nevidím. Si říkám...někde u baru, na hajzlu nebo tak...a už ho vidím, jak jde ke mně a: "Ty jako s náma nehraješ"?
s letadlem mám taky jeden. jezdíme občas na prda k letišti (je to opravdu velmi velmi malinké letišťátko) hned vedle "ranveje" je velká betonová plocha, tak jsme zajeli autem až na konec této plochy předkem směr letiště.
sedíme, hulíme a najednou kousíček nad autem směrem zezadu proletí přistávající letadlo, jestli to tam tak chodí nebo chtěl chlapík v letadle někoho polekat nevím, ale vím že sme se lekli víc než kdyby přišli policajti s thc testrama
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.