Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od vencias a poslední obrázek.
mučim to v substrátu plagron royal mix.před několika týdny jsem trochu přehnojil,tak jsem s tím přestal ,prolil jsem to a předevčírem jsem lehce pohnojil kristalonem start a hořkou solí.
Tohle mi dělal přesolenej substrát a/nebo poměrně velká výkyva teplot, až k 11 °C.
Původní příspěvek od IPX Cau cau, taktez bych pozadal o pomoc, pri identifikaci parazitu. Mam neco jako pan Prysk(2.foto). Mam ve ¨stredu listu ozrane kolecka, pod listy se mi schovavaji male bilo-zlute larvy ci housenky, maji tak 1-2mm a jsou hoodne drobne, sem tam spod folivnicku vylitne nejaka muska. Zadne pavucinky ci male hovna jsem nezmercil, takze nejak nevim co to tak muze byt. Predem dekuji za odpoved, at se s tou svini muzu vyporadat. Dik a at to roste
Zdravím,na kytkách a to hlavně v horní časti se na listech začalo projevovat skvrnění a tyto listy začínají pomalu žloutnout,kytky hnojím vždy dvakrat za týden a jednou proleju vodou či enzymy.Teplota,cirkulace,síla odtahu,PH a veškeré tyto faktory jsou v normě.Jediné co nepoužívam je EC metr,kytky jsem nikdy nepřesoloval a pravidelný proplach je samozdřejmostí,bohužel v místě kde jse nachazím to se zdrojovou vodou taky není uplně košer,toš popravdě jsem na vážkách.
Byl bych tedy moc rád za nějakou kloudnou radu sám jsem tady a nejen tady hledal a v uvahu připadají tři varianty dle meho nedostatek vapníku nebo draslíku či nějaká houba ale nemusí to být pravdou.
Předem díky za radu.
Zdarec, chtel bych se zeptat jestli nemel nekdo stejny problem s listy(foto 1). Jedna se o model Critical mass. PH uparvuji, hnojim Biobizzem. Teploty: noc 22, den max 31
Dle meho jsem to asi prehnojil, ale vyrasilo to jen na par kytkach.
(foto 2) P.S. Je uz to vhodne na sklizeni? Nebo tomu dat jeste tyden?
no tak je to juzny svah , svieti tam skoro cely den , zatial sme to zahnojili iba raz a to plagronom na rast, ziadne extra davky , , poda kupovana ala baumax + dovezena hlina + perlit , ph na substrate bolo pisame 5-6 , ja to tam zasadene asi tak 2-3 tyzdne , ale mame tu napicu pocasie stale prsi , poda celkom dost vlhka .
Zdar, jestli to vypadá jako plivanec největšího zhulence, tak je to hnízdo z vajíčkama nějakého hmyzu. V létě to bývá skoro na každé louce, ale za boha nemůžu najít další podrobnosti. Nějak nevím co hledat pořádně
Sundej to a podívej se dovnitř. To ti prozradí víc
Původní příspěvek od Frydrych Cau Growers mam tu nemoc kterou jsem tady nezporozoval a tu nemoc jsem měl i ve skřínni tak se na vás musím orátit jsem bezradný.
Odrůda Jack Herrer hnojeno Plagron Grow zalívám vodou z kohout a není odstát
Nezačínají se na tom vytvářet takové hnědé skvrny či výrůstky?
zdravim dobri lide...po vcerejsim objeveni a naslednem neuspesnem hledani tady na groweru (proste mi to nepripomina nic tady uvedenyho ) se na vas obracim s dotazkem...vcera sem objevil na listkach naky flicky zluty...pestuju to v dvou kyblech prumer 40cm a vyska tak nak stejne mozna o trochu vic...v jednom mam shaman a pasion#1 a v druhym samotny shaman...sazeno to bylo do smesky plagron growmix+substrat pro pelargonie a perlit...hnojeno to bylo vicemene akorat korenakem od atami na zacatku a parkrat nakym coco max A+B taky od atami z veletrhu ale vetsinou po tom konce kytek zloutli...zalil sem to az vcera hnojkou (A+B+Roostfast) bo sem si rikal ze uz by z toho kyble mohli vyžrat dost zivit kdyz je to predhnojeny na 6 tejdnu tak bych se chtel zeptat na vas nazor...tedka tady u nas dost prselo ze kyble nemeli sanci vyschnout a prodat sou mokry...ale to bych nerek...sice nejsou takovy zpriceny hezkly postaveny listy ale zas nejsou moc ohli