Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rostou v koupenym predhnojenym substratu(nevim jak se jmenoval, ale kupoval sem ho v grow shopu) s perlitem, hnojil jsem je vzdycky spis dost nez malo uz v rustu....dneska sem jim dal 10ml bloomu na 2 litry vody,tak uvidime jestli se drobet zlepsi...jo a kolik zalejvate?staci tech2-3 litru vody na 12 kytek.....ze zacatku jsem to zalejval kazdej den ale pak sem to mel prelity tak zalejvam ob den...
Taky si myslím, že dusík. Normálně bych se s tím moc nepáral, koupil Kristalon - růst (na růst to je jedno a než holky dokvetou, nebude z něho v nich nic), namíchal Ec 1,3-1,5, přidal nějaký ten akcelerátor, enzymy, zkontroloval pH (6,0-6,3) a teplotu (22-25), pořádně květníky prolil a musí se vzpamatovat!
A foukat!
Tak to zatim vypada, ze je po sviluskach...ale radsi klepu na drevo ...mel jsem tam podle popisu jeste smutnice, takze jsem koupil nejakej prasek (myslim ze se to jmenovalo nejak Durban, nebo tak neco) lehce podle navodu jsem posypal hlinu proti larvam a proti tem co uz litaj jsem do kazdyho kvetinace zapichnul tu zlutou placatou mucholapku co je pekne pritahuje...docela to funguje ..
jinak ty zluty listy byly spaleny od hnojiva, spatne jsem ho namichal a daval jsem ho moc...pri vcerejsim hnojeni jsem na to prisel...docela cumim ze jsem je tim nezabil...uz vypadaj slecny o dost lip...
diky za rady...
2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...
Potřeboval bych poradit,jedu 400w,teplota ve dne 28-31C,vlhkost 30-40,kytky jsou 61dnů v květu a začal se objevovat nějakéj problém na listech:-( špičky listů trošku hnědnou a okrje listů se zbarvujou do fialova a postupuje to ke stonku!!předem dík za rady.
No covece ja sem to tak dobre nerozpoznal ale jestli se ty tecky hybou tak to sou svilusky a jestli sou ty hnedy a vetsi valeckz prilepeny {jakoby} tak to sou tzv.PUKLICE a na ty je zas jiny prpravek
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
Fruddy já sem paličky projížděl pod počítačovim mikroskopem a v paličkách sem fakt nic neměl a divné že ani v jedné. spíš se mi zdálo že se drží jen na listech.
určitě se to drží jen na listech a zdá se mi že nejvíce u spodních listů,,,proto jsem je řádně prostříhal a uvidíme,,,no ted už s tím nic nenadělá,,,nechci riskovat žádnou chemkou atd...