Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 62 63 64 65 66 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 1009

Ahoj
Mne prijdou podviziveny
V cem rostou ?

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Old Post 02-11-2008 v 18:11 PM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1010

Rostou v koupenym predhnojenym substratu(nevim jak se jmenoval, ale kupoval sem ho v grow shopu) s perlitem, hnojil jsem je vzdycky spis dost nez malo uz v rustu....dneska sem jim dal 10ml bloomu na 2 litry vody,tak uvidime jestli se drobet zlepsi...jo a kolik zalejvate?staci tech2-3 litru vody na 12 kytek.....ze zacatku jsem to zalejval kazdej den ale pak sem to mel prelity tak zalejvam ob den...

Old Post 02-11-2008 v 19:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Upozornění Souhlas Příspěvek č. 1011

citace:
Původní příspěvek od Pampalini
Ahoj
Mne prijdou podviziveny
V cem rostou ?

jj taky mi to tak připadá,jednou sem měl ucpanou kapiláru a několik dní jedna kytka nedostala skoro nic a začala taky takhle zesvětlovat barvu.

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 02-11-2008 v 21:22 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1012

Taky si myslím, že dusík. Normálně bych se s tím moc nepáral, koupil Kristalon - růst (na růst to je jedno a než holky dokvetou, nebude z něho v nich nic), namíchal Ec 1,3-1,5, přidal nějaký ten akcelerátor, enzymy, zkontroloval pH (6,0-6,3) a teplotu (22-25), pořádně květníky prolil a musí se vzpamatovat!
A foukat!

Old Post 02-11-2008 v 22:00 PM
MarihuanKonopný
Stálý Člen

Karma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% PěstitelskáKarma uživatele MarihuanKonopný - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1013

Tak to zatim vypada, ze je po sviluskach...ale radsi klepu na drevo ...mel jsem tam podle popisu jeste smutnice, takze jsem koupil nejakej prasek (myslim ze se to jmenovalo nejak Durban, nebo tak neco) lehce podle navodu jsem posypal hlinu proti larvam a proti tem co uz litaj jsem do kazdyho kvetinace zapichnul tu zlutou placatou mucholapku co je pekne pritahuje...docela to funguje ..

jinak ty zluty listy byly spaleny od hnojiva, spatne jsem ho namichal a daval jsem ho moc...pri vcerejsim hnojeni jsem na to prisel...docela cumim ze jsem je tim nezabil...uz vypadaj slecny o dost lip...

diky za rady...

2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...

Old Post 03-11-2008 v 14:49 PM
MarihuanKonopný je offline   Profil uživatele MarihuanKonopný   Find more posts by MarihuanKonopný   Foto galerie člena MarihuanKonopný   Click here to Send MarihuanKonopný a Private Message   Add MarihuanKonopný to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1014

Zaklepat!!!
Další aplikaci za 10 dní.

Old Post 04-11-2008 v 08:23 AM
peetr19
Nový Člen

Karma uživatele peetr19 - 0% Pěstitelská

Dotaz problém s listma Příspěvek č. 1015

Potřeboval bych poradit,jedu 400w,teplota ve dne 28-31C,vlhkost 30-40,kytky jsou 61dnů v květu a začal se objevovat nějakéj problém na listech:-( špičky listů trošku hnědnou a okrje listů se zbarvujou do fialova a postupuje to ke stonku!!předem dík za rady.

Old Post 05-11-2008 v 15:55 PM
peetr19 je offline   Profil uživatele peetr19   Find more posts by peetr19   Foto galerie člena peetr19   Click here to Send peetr19 a Private Message   Add peetr19 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIPEENO
Stálý Člen

Karma uživatele LIPEENO - 0% Pěstitelská

svilusky Příspěvek č. 1016

No covece ja sem to tak dobre nerozpoznal ale jestli se ty tecky hybou tak to sou svilusky a jestli sou ty hnedy a vetsi valeckz prilepeny {jakoby} tak to sou tzv.PUKLICE a na ty je zas jiny prpravek

kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno

Old Post 05-11-2008 v 19:29 PM
LIPEENO je offline   Profil uživatele LIPEENO   Find more posts by LIPEENO   Foto galerie člena LIPEENO   Click here to Send LIPEENO a Private Message   Add LIPEENO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele LIPEENO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1017

lipeeno, puklice, opravdu vypadaji uplne jinak...

Old Post 05-11-2008 v 19:31 PM
Host
Host

Příspěvek č. 1018

Standardní problém v květu: Fosfor a draslík.
Ale jak říká Hlava, dal bych tomu týden čistění na vodě a setnul bych to.

Old Post 05-11-2008 v 23:55 PM
peetr19
Nový Člen

Karma uživatele peetr19 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1019

právě že nevím co to je za model!!tak já to teda seknu:-)díky

Old Post 06-11-2008 v 14:00 PM
peetr19 je offline   Profil uživatele peetr19   Find more posts by peetr19   Foto galerie člena peetr19   Click here to Send peetr19 a Private Message   Add peetr19 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1020

jj hýbou se a nechávaj pavučinky,,,mazec mno ale tento grow už nějak doklepu a další už bude prevence,,,puklice???NESTRAŠ!!!

Old Post 06-11-2008 v 16:15 PM
Fruddy
Stálý Člen

Karma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1021

no já bych na to vzal ten olej... svilušky sice utečou nahoru ale co ty vajíčka? ty sou přece i na listech u palice ne ?

Můj život je světlo
.
.
světlo je můj život
.
.

==>Kompletní měření veškerých světelných zdrojů PAR metrem<==

Old Post 06-11-2008 v 16:38 PM
Fruddy je offline   Profil uživatele Fruddy   Find more posts by Fruddy   Foto galerie člena Fruddy   Click here to Send Fruddy a Private Message   Add Fruddy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fruddy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1022

u palic naštěstí nic nevidím:-)

Old Post 06-11-2008 v 17:47 PM
H+H
Stálý Člen

Karma uživatele H+H - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1023

Fruddy já sem paličky projížděl pod počítačovim mikroskopem a v paličkách sem fakt nic neměl a divné že ani v jedné. spíš se mi zdálo že se drží jen na listech.

Old Post 07-11-2008 v 02:15 AM
H+H je offline   Profil uživatele H+H   Find more posts by H+H   Foto galerie člena H+H   Click here to Send H+H a Private Message   Add H+H to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1024

určitě se to drží jen na listech a zdá se mi že nejvíce u spodních listů,,,proto jsem je řádně prostříhal a uvidíme,,,no ted už s tím nic nenadělá,,,nechci riskovat žádnou chemkou atd...

Old Post 07-11-2008 v 16:50 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 62 63 64 65 66 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás