Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 62 63 64 65 66 »
Autor
Téma 
Johnny Von Kris
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Von Kris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1009

nekdo rika ze semu lip uci po kouři ale nejvetsi mazec je bejt jetej ve skole. takovejch 5 hodin v kuse vo praxi kde berem mikroprocesory to je fakt mazec a kazdej, a to uz je jedno v jakym je stavu, se tesi pryc...
vytvořit skourenej program kterej bude zachytavat signal s dalkovyho vovladani a rozdeli ho na useky dlouhy a kratky a tim rozpozna 0 a 1 a napise jakej je kanál zaplej - > to sou psychosra.ky

Old Post 06-10-2004 v 11:23 AM
Johnny Von Kris je offline   Profil uživatele Johnny Von Kris   Find more posts by Johnny Von Kris   Foto galerie člena Johnny Von Kris   Click here to Send Johnny Von Kris a Private Message   Add Johnny Von Kris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1010

to Johnny Von Kris ::

jojóóóó..!!! Připomněl jsi mi moje zážitky ze školy...
Vzpomínám, jak jsme byli dole zavřený v suterénních dílnách a laboratořích... jak jsme skrz mříže v oknech zoufale natahovali ruce po svobodě "tam venku"...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 06-10-2004 v 11:29 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mrmoon
Nový Člen

Karma uživatele Mrmoon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1011

To ja vcera daval mliko ale bylo tak brutalni ze si sneho moc nepamatuju jen ze bylo hodne dobre

Old Post 06-10-2004 v 12:30 PM
Mrmoon je offline   Profil uživatele Mrmoon   Find more posts by Mrmoon   Foto galerie člena Mrmoon   Click here to Send Mrmoon a Private Message   Add Mrmoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dj.Cesla
Stálý Člen

Karma uživatele Dj.Cesla - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 1012

No já sem začal z hulením před rokem. Můj průměr je tak jednou do týdne. Většinou o víkendech z kamarády. Tak že když se zhulím jak motyka tak to stojí zato. Před týdnem sem jel skouřenej na kole nemohl sem udržet rovnováhu a pořád sem se tomu smál oto to bylo horší kámoš mě musel přidržovat a řídil mě podle toho na kterou stranu mě naklonil. Kolem jdoucí si asi mysleli že sem retard. mazec

Old Post 08-10-2004 v 20:54 PM
Dj.Cesla je offline   Profil uživatele Dj.Cesla   Find more posts by Dj.Cesla   Foto galerie člena Dj.Cesla     Add Dj.Cesla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S~th
Stálý Člen

Karma uživatele S~th - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1013

včera na mě mrknul list .... )

Old Post 10-10-2004 v 09:51 AM
S~th je offline   Profil uživatele S~th   Find more posts by S~th   Foto galerie člena S~th   Click here to Send S~th a Private Message   Add S~th to your buddy list     Navštiv homepage uživatele S~th! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Budulinekcz
Nový Člen

Karma uživatele Budulinekcz - 0% Pěstitelská

Haluzzzzzz Příspěvek č. 1014

To takle jednou po skole sme to s kamosem zatahli.Ja dostal od kamose skoro rok starej skunk(chutnal sice jak seno ale jinak celkem sila).Ja se stavil doma a vzal vsechno potrebny a sli sme...Dali sme si do palice jak prase tahli sme to pres vodnici tak ze sila.Pak se nak dopravime do autobusu.Kamos je fakt magor pomlouval vsechny lidi okolo.Naproti nam treba sedeli naky zensky a von je uplne v klidu pomlouval.Fakt psycho.No a takle si jedem a ja cumim z okna a najednou vidim hospodu u Osmaku.A v ni takovy obrovsky akvarko kde se prohaneli asi jen2-3 osmaci.Tak si rikam hmm dobrej napad hospoda u Osmaku...a jedem dal jenze si najednou uvedomim ze je to blbost ze na tom miste zadna hospoda neni...Pak to zatahnem do metra.Tak sem porad slysel cvakani pokladny .A zase se ozval kamos.Proti nam sedela zenska se strasnim afrem.A kamos mi hned zacal vypravet aky ma "husty"afro ... No bylo to neco,ale prdel!!!Uz se tesim na rijnovy prazdniny to jedu na Holidays k babicce.To budou brutus zazitky!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 10-10-2004 v 15:25 PM
Budulinekcz je offline   Profil uživatele Budulinekcz   Find more posts by Budulinekcz   Foto galerie člena Budulinekcz   Click here to Send Budulinekcz a Private Message   Add Budulinekcz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1015

Jak to tady tak ctu. Mate pocit, ze tenhle thread by si meli precist odpurci legalizace?

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 10-10-2004 v 15:32 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

2 sinuhet Příspěvek č. 1016

hm, nic neni černobílý a i po trávě můžeš mít brutus/nepříjemnej stav....btw - kdybys pečlivě shraňoval výstřižky z novin, tak za tu dobu budeš mít "nejbrutálnějších zážitků po chlastu" 100x víc + mnohem brutálnějších

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 10-10-2004 v 16:49 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 1017

Nejde mi o ucinky travy, jde mi spise o pristup tech lidi, kteri to tu pisou. Vlastne se chlubi tim, za co ja se stydim.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 10-10-2004 v 17:27 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1018

to Sinuhet ::
No ja nevím.. Možná se jenom chtějí podělit o nějakej šílenej zážitek...
Třeba se tím ani nechlubí, ale nabízej nějakou hustou příhodu pro zasmání... anebo jen tak pro zajímavost... A že tu nějaký zajímavý jsou..!!

Přece si nemusíme sdělovat jenom ty věci, na který jsme pyšný...

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 11-10-2004 v 09:20 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 1019

Jak rikam, kdyz je to prispevek, posisujici horznou zkusenost, OK. Ale kdyz to konci tim, ze ta pozvracena tramvaj a zasah zachranky byla desna sranda a moc jsme se pobavili...

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Old Post 11-10-2004 v 09:22 AM
chOdec

Příspěvek č. 1020

Hmm... to jo...
Z toho bych asi velkou srandu neměl...

Old Post 11-10-2004 v 09:52 AM
Host
Host

Příspěvek č. 1021

Sinuhet: Záleží na tom,
co kdo od toho tématu čeká.
Jsou to prostě informace
jako každé jiné.

Old Post 11-10-2004 v 11:40 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 1022

napřed zážitek mých kamarádů, moc se mi líbí rozhodně by byla škoda ho nezveřejnit, u nás jednou, už je to pár let, utekl ze zoo koutku klokan, bylo to asi druhý den jeho útěku kámoši seděli na náměstí a hulili, a najednou kolem nich ten klokan prohopsal ............. samozřejmě nechápali a asi tomu ani moc nevěřili

Old Post 12-10-2004 v 20:16 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 1023

a ted můj zážitek: jako výškový pracovník jsem byl s klukama v nějaké vesnici nad prahou na komínu a tak jako vždy jsem si "nakouřil pěšinku" aby se mi líp dělalo, visel jsem na laně ale už jen asi 10 - 12 metrů nad zemí a z dlouhé chvíle jsem začal vymýšlet hlouposti na takové kamenné římse na tom komínu, ujela mi noha a nechutně jsem se na tom laně pohoupal protože jsem z té římsy spadl, v tom šoku jsem pustil i lano, které bylo naštěstí zmoklé takže jsem nesjel až dolů jak namydlenej blesk (to jsem si uvědomil až dole), okamžitě jsem sjel dolů (tentokrát ne nechtěně) a tam jsem se rozklepal adrenalinem jako prase, myslím si že i tím jaxem byk zhulenej se mi ten strach znásobil

Old Post 12-10-2004 v 20:26 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nastyan
Stálý Člen

Karma uživatele Nastyan - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1024

Jednou sem sedel s kamosema v hospe a vsichni na nas cumeli. Ja vypalenej nevedel co mam delat, no a pak sem si vsimnul, ze je nad nama zelevize a davaj fotbal.

Old Post 13-10-2004 v 21:29 PM
Nastyan je offline   Profil uživatele Nastyan   Find more posts by Nastyan   Foto galerie člena Nastyan   Click here to Send Nastyan a Private Message   Add Nastyan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 62 63 64 65 66 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás