Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nekdo rika ze semu lip uci po kouři ale nejvetsi mazec je bejt jetej ve skole. takovejch 5 hodin v kuse vo praxi kde berem mikroprocesory to je fakt mazec a kazdej, a to uz je jedno v jakym je stavu, se tesi pryc...
vytvořit skourenej program kterej bude zachytavat signal s dalkovyho vovladani a rozdeli ho na useky dlouhy a kratky a tim rozpozna 0 a 1 a napise jakej je kanál zaplej - > to sou psychosra.ky
jojóóóó..!!! Připomněl jsi mi moje zážitky ze školy...
Vzpomínám, jak jsme byli dole zavřený v suterénních dílnách a laboratořích... jak jsme skrz mříže v oknech zoufale natahovali ruce po svobodě "tam venku"...
No já sem začal z hulením před rokem. Můj průměr je tak jednou do týdne. Většinou o víkendech z kamarády. Tak že když se zhulím jak motyka tak to stojí zato. Před týdnem sem jel skouřenej na kole nemohl sem udržet rovnováhu a pořád sem se tomu smál oto to bylo horší kámoš mě musel přidržovat a řídil mě podle toho na kterou stranu mě naklonil. Kolem jdoucí si asi mysleli že sem retard. mazec
To takle jednou po skole sme to s kamosem zatahli.Ja dostal od kamose skoro rok starej skunk(chutnal sice jak seno ale jinak celkem sila).Ja se stavil doma a vzal vsechno potrebny a sli sme...Dali sme si do palice jak prase tahli sme to pres vodnici tak ze sila.Pak se nak dopravime do autobusu.Kamos je fakt magor pomlouval vsechny lidi okolo.Naproti nam treba sedeli naky zensky a von je uplne v klidu pomlouval.Fakt psycho.No a takle si jedem a ja cumim z okna a najednou vidim hospodu u Osmaku.A v ni takovy obrovsky akvarko kde se prohaneli asi jen2-3 osmaci.Tak si rikam hmm dobrej napad hospoda u Osmaku...a jedem dal jenze si najednou uvedomim ze je to blbost ze na tom miste zadna hospoda neni...Pak to zatahnem do metra.Tak sem porad slysel cvakani pokladny .A zase se ozval kamos.Proti nam sedela zenska se strasnim afrem.A kamos mi hned zacal vypravet aky ma "husty"afro ... No bylo to neco,ale prdel!!!Uz se tesim na rijnovy prazdniny to jedu na Holidays k babicce.To budou brutus zazitky!!!!!!!!!!!!!!!!!
hm, nic neni černobílý a i po trávě můžeš mít brutus/nepříjemnej stav....btw - kdybys pečlivě shraňoval výstřižky z novin, tak za tu dobu budeš mít "nejbrutálnějších zážitků po chlastu" 100x víc + mnohem brutálnějších
to Sinuhet ::
No ja nevím.. Možná se jenom chtějí podělit o nějakej šílenej zážitek...
Třeba se tím ani nechlubí, ale nabízej nějakou hustou příhodu pro zasmání... anebo jen tak pro zajímavost... A že tu nějaký zajímavý jsou..!!
Přece si nemusíme sdělovat jenom ty věci, na který jsme pyšný...
Jak rikam, kdyz je to prispevek, posisujici horznou zkusenost, OK. Ale kdyz to konci tim, ze ta pozvracena tramvaj a zasah zachranky byla desna sranda a moc jsme se pobavili...
napřed zážitek mých kamarádů, moc se mi líbí rozhodně by byla škoda ho nezveřejnit, u nás jednou, už je to pár let, utekl ze zoo koutku klokan, bylo to asi druhý den jeho útěku kámoši seděli na náměstí a hulili, a najednou kolem nich ten klokan prohopsal ............. samozřejmě nechápali a asi tomu ani moc nevěřili
a ted můj zážitek: jako výškový pracovník jsem byl s klukama v nějaké vesnici nad prahou na komínu a tak jako vždy jsem si "nakouřil pěšinku" aby se mi líp dělalo, visel jsem na laně ale už jen asi 10 - 12 metrů nad zemí a z dlouhé chvíle jsem začal vymýšlet hlouposti na takové kamenné římse na tom komínu, ujela mi noha a nechutně jsem se na tom laně pohoupal protože jsem z té římsy spadl, v tom šoku jsem pustil i lano, které bylo naštěstí zmoklé takže jsem nesjel až dolů jak namydlenej blesk (to jsem si uvědomil až dole), okamžitě jsem sjel dolů (tentokrát ne nechtěně) a tam jsem se rozklepal adrenalinem jako prase, myslím si že i tím jaxem byk zhulenej se mi ten strach znásobil
Jednou sem sedel s kamosema v hospe a vsichni na nas cumeli. Ja vypalenej nevedel co mam delat, no a pak sem si vsimnul, ze je nad nama zelevize a davaj fotbal.