Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TopTopic je dobrej, ale je to stejný jako Márka je o 15 kc levnejsi...:-) Jednou jsem prisel skourenej domo na veceri a maminka zrovna vyrabela rizky! To byl mazec! Mnam!
najhorsie je podla mna ked je clovek zhuleny, ma riadnu pazravku, dojde domov a doma nic na jedenie. tak chodi po byte, snori kde co este ostalo a potom kombinuje take veci dokopy ze v normalnom stave by sa za hlavu chytal trebars asi takto - NAJPRV sladke: lekvar + kompot + iny lekvar..... nieco slane, kusok chleba s maslom,
trocha parky s horcicou,rozok so syrom.... atd.... to su tie najhorsie kombinacie )))
Jednou jsem došel domu a v ledničce nic..tak premyslim co budu zrat , tak se divam do mrazaku a nasel tam pstruha , rikam ze ho ugriluju, a tak jsem to zacal kuchtit, ale pak jsem zacal myslet jak se griluje, tak jsem si sedl a premyslel jsem tak 1,5 hodiny fakt megovej zasek ale nakonec jsem sel do mesta k ťamanum na kureci kungPao :p
Co ti jebe,treba chalovat...olivky v cukre,salonky s tatarkou,hranolky s medom,maslom a bambinom.Ked uz nic ine tak aspon cisty cukor.Uhorky s nutelou.maslo s medom.chipsy,a vobec vsetko,co je po ruke az do prasknutia...a tiez take klasiky ako horalky,richmany a chleby + cinske polievky.dobru chut a dobre fajcenie makesu...
Milujem pistácie s pivom.Alebo si ešte zvyknem kúpiť nejaku dobrú mrazenú pizzu a potom si ju doma spravím a zbaštím.Inač tiež sa priklánam k tomu že zjem všetko čo doma najdem ked namna dojde hulčohlad.
heh já na jedný akci vyexoval banánovej džus kterej nikdo nechtěl vypít:-) lidi málo hulej:-)jinak kombinace borůvkovýho jogurtu nabíranýho studenejma hranolkama taky není španá-chutná to přinejmenším zajímavě:-)..všimli ste si že huliči by furt žrali hermelín?
Já žiju pro to abych jedla a nejim pro to abych žila...) páč jídlo upe miluju a po špekách je to ještě horší :-D nejrači sladký a k tomu broskvovej tang...
Po buřtu dycky žeru jak zjeweney Snažimse to zvládat ale potřeba nafutrovat se je prostě silnější
Poslední dobou dost preferuju tvrdý cucavý bombóny - je dost dobrá vychytáfka:
1. zvyšují produkci slin = neznám sušák
2. něco jím, sice málo, ale nemám hlad
3. nemám potřebu kouřit (tabák)
4. chutnaj mi jaxvině
5. sou levný, lehký, zaberou málo místa, je jich dost a dobře se dělej mezi kamarády
ps: Úplně the best sou takový ty klasický tvaru i chuti malin...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Cucavy bonbony jsou mnamka, tedko zrovna prestavam kourit a dost mi to pomaha. Jinak na zhulenost je super si udelat trebas i zeleninu nebo ovoce. Muj nejvetsi problem ale je, ze nez z toho stacim udelat treba salat, pulku snim. Taky to neni spatny v tom, ze i kdyz se tim precpu, coz mi nedela vubec zadnej problem, neni mi rano zle. A jako bonus k ty chuti je to jeste zdravy
No jo ale zkus si s sebou tahat furt 10 kilo mrkve
Já mam ovoce a zeleninu taky xmrti rád, ale když nejsem doma, nemam nárok...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.