Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejlepší jídla
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
strasak
Nový Člen

Karma uživatele strasak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

TopTopic je dobrej, ale je to stejný jako Márka je o 15 kc levnejsi...:-) Jednou jsem prisel skourenej domo na veceri a maminka zrovna vyrabela rizky! To byl mazec! Mnam!

Old Post 14-10-2004 v 11:08 AM
strasak je offline   Profil uživatele strasak   Find more posts by strasak   Foto galerie člena strasak   Click here to Send strasak a Private Message   Add strasak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

najhorsie je podla mna ked je clovek zhuleny, ma riadnu pazravku, dojde domov a doma nic na jedenie. tak chodi po byte, snori kde co este ostalo a potom kombinuje take veci dokopy ze v normalnom stave by sa za hlavu chytal trebars asi takto - NAJPRV sladke: lekvar + kompot + iny lekvar..... nieco slane, kusok chleba s maslom,
trocha parky s horcicou,rozok so syrom.... atd.... to su tie najhorsie kombinacie )))

Old Post 14-10-2004 v 14:20 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rexi-x
Stálý Člen

Karma uživatele Rexi-x - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

mno to ja zeru nejcastejs chipsy to je chalka nehorazna ..najradsi mam tradicni cesky s prichuti hovezi na cibulce no a potom pizzu s mlikem

Zewl = EX Rexi-x
:._.:._.:._.:.:._.:._.::._.:._.:._.:..:._.:._.:._.:.
"Everybody smoking mariuhana!!!"

Old Post 14-10-2004 v 15:17 PM
Rexi-x je offline   Profil uživatele Rexi-x   Find more posts by Rexi-x   Foto galerie člena Rexi-x   Click here to Send Rexi-x a Private Message   Add Rexi-x to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

2e la Vastierre

Ta zravka by mela byt proto, ze thc snizuje hladinu cukru v krvi, tagze se dostavi pocit hladu.

Ale nachapu to, proc to tak chutna.

p s y c h o 8 4

Old Post 03-11-2004 v 22:19 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 85

PsYcHo84: vliv THC na mozek zintenzivňuje všechny pocity, a tedy i chuť. A když se to sečtě s hladem...chudák lednice.

Rexi-x: seš můj člověk. Momentálně se mi válí po bytě asi tři otevřený pytlíky.

Old Post 04-11-2004 v 07:57 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dephp
Stálý Člen

Karma uživatele Dephp - 51% PěstitelskáKarma uživatele Dephp - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Jednou jsem došel domu a v ledničce nic..tak premyslim co budu zrat , tak se divam do mrazaku a nasel tam pstruha , rikam ze ho ugriluju, a tak jsem to zacal kuchtit, ale pak jsem zacal myslet jak se griluje, tak jsem si sedl a premyslel jsem tak 1,5 hodiny fakt megovej zasek ale nakonec jsem sel do mesta k ťamanum na kureci kungPao :p

Old Post 04-11-2004 v 19:38 PM
Dephp je offline   Profil uživatele Dephp   Find more posts by Dephp   Foto galerie člena Dephp   Click here to Send Dephp a Private Message   Add Dephp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomuver
Nový Člen

Karma uživatele tomuver - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Co ti jebe,treba chalovat...olivky v cukre,salonky s tatarkou,hranolky s medom,maslom a bambinom.Ked uz nic ine tak aspon cisty cukor.Uhorky s nutelou.maslo s medom.chipsy,a vobec vsetko,co je po ruke az do prasknutia...a tiez take klasiky ako horalky,richmany a chleby + cinske polievky.dobru chut a dobre fajcenie makesu...

Old Post 20-01-2005 v 18:53 PM
tomuver je offline   Profil uživatele tomuver   Find more posts by tomuver   Foto galerie člena tomuver   Click here to Send tomuver a Private Message   Add tomuver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Co jím, to je mi jedno, nevíc asi láduju sladké nebo masné jídlo, ale v zásobě, hlavně že něcé jím a napití asi vychlazená kofča:-)

Old Post 20-01-2005 v 21:04 PM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toxii
Nový Člen

Karma uživatele Toxii - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

haluz ) zradlo je moj swet...droga;;hehe

Old Post 20-01-2005 v 21:15 PM
Toxii je offline   Profil uživatele Toxii   Find more posts by Toxii   Foto galerie člena Toxii   Click here to Send Toxii a Private Message   Add Toxii to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

Milujem pistácie s pivom.Alebo si ešte zvyknem kúpiť nejaku dobrú mrazenú pizzu a potom si ju doma spravím a zbaštím.Inač tiež sa priklánam k tomu že zjem všetko čo doma najdem ked namna dojde hulčohlad.

Old Post 21-01-2005 v 19:08 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

heh já na jedný akci vyexoval banánovej džus kterej nikdo nechtěl vypít:-) lidi málo hulej:-)jinak kombinace borůvkovýho jogurtu nabíranýho studenejma hranolkama taky není španá-chutná to přinejmenším zajímavě:-)..všimli ste si že huliči by furt žrali hermelín?

Old Post 21-01-2005 v 20:29 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Karma uživatele Micasa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

jasne ze vsimli, zrovna si ho jdu osmazit

Old Post 22-01-2005 v 11:55 AM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Polárka
Nový Člen

Karma uživatele Polárka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Já žiju pro to abych jedla a nejim pro to abych žila...) páč jídlo upe miluju a po špekách je to ještě horší :-D nejrači sladký a k tomu broskvovej tang...

Old Post 22-01-2005 v 12:47 PM
Polárka je offline   Profil uživatele Polárka   Find more posts by Polárka   Foto galerie člena Polárka   Click here to Send Polárka a Private Message   Add Polárka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Po buřtu dycky žeru jak zjeweney Snažimse to zvládat ale potřeba nafutrovat se je prostě silnější
Poslední dobou dost preferuju tvrdý cucavý bombóny - je dost dobrá vychytáfka:
1. zvyšují produkci slin = neznám sušák
2. něco jím, sice málo, ale nemám hlad
3. nemám potřebu kouřit (tabák)
4. chutnaj mi jaxvině
5. sou levný, lehký, zaberou málo místa, je jich dost a dobře se dělej mezi kamarády

ps: Úplně the best sou takový ty klasický tvaru i chuti malin...

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 22-01-2005 v 15:35 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Karma uživatele Micasa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Cucavy bonbony jsou mnamka, tedko zrovna prestavam kourit a dost mi to pomaha. Jinak na zhulenost je super si udelat trebas i zeleninu nebo ovoce. Muj nejvetsi problem ale je, ze nez z toho stacim udelat treba salat, pulku snim. Taky to neni spatny v tom, ze i kdyz se tim precpu, coz mi nedela vubec zadnej problem, neni mi rano zle. A jako bonus k ty chuti je to jeste zdravy

Old Post 22-01-2005 v 16:01 PM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

No jo ale zkus si s sebou tahat furt 10 kilo mrkve
Já mam ovoce a zeleninu taky xmrti rád, ale když nejsem doma, nemam nárok...

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 22-01-2005 v 16:34 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás