Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na popud toho, že mi uvnitř v horních rozích zbytečně stoupala teplota ke 30°C, jsem se rozhodl přioperovat třetí PC větráček dovnitř na víření vzduchu. Předpokládám, že je jedno jak je tam hozenej, tak ho tam mám prostě takhle
2 Dny po přesazení, vypadá to že se obě chytly. Jedna vypadá naprosto zdravě (až na ty hnědý listy z minula) a ta druhá, sice vypadá hrozně ale rašej jí nahoře nový zelený lístečky, takže asi pohoda. Přikládám foto ty zdravější, zatím to vypadá že nezaštipovat, nebo myslíte že to mam štípnout ikdyž má takhle hustý patra?
Určitě stříhej,to je bez debat pod tou cfl počítej s tím,že jediné hulitelné palice budou topy,takže hned jak se ti vzpamatujou,tak zastřihni,ohýbej a nové topy klidně zastřihni znovu.
A vubec jak sou stary , nikdo z vas novejch vubec neudava jak jsou stare?
Napr. kazdy update napisu tohle.....21 dni 18/6 , malokdo to bude pocitat
od zacatku vlakna
A nafot i tu horsi kytku at je to objektivni.
Dobře, tady je fotka obou (lepší a horší poznáte.. ). Staré 16 dní od vyklíčení 18/6, nyní 2 dny po přesazení. Kolikrát můžu tu větvičku zaštípnout aby to mělo smysl? já vždy zastríhl jen jednou top nad 3. patrem a pak už ne. Takže ty nové 2 bych měl taky stříhat jo?
Presne tak a kdybys chtel,muzes to pak fiknout znovu. To uz je na tobe. Hlavne se snaz ohybat a roztahovat kytky tak,abys vyplnil prostor. Ale to vse samozrejme prijde na radu az se trochu proberou
v roztahovani kytek mas hodne na vyber.... treba od kolinek pocinaje,pres klasickej horizontalni scrog,az pripadne po vertikalni,ale to bys musel.tu lampu dat svisle a nevim,kolik tam mas.mista.asi moc.ne,ze?
zajimava je i technika mainliningu.viz.treba youtube,kde najdes postup.
prvni dve zminene techniky mam odzkousene.mainlining.jeste ne,ale.chystam se na nej.
jinak to,ze nekdo zamerne trapi kytky brzkym zastipnutim prece neni umeni.nebo jo?
Přidávám aktuální report - 4 dny od přesazení 18/6, ta jedna vypadá že ani nepoznala, že byla přesazená.. Ta druhá vypadá strašně, ale nahoře má krásný nový zelený lístečky takže asi žije, snad jí nějak dožene Jinak bych to chtěl zkusit SCROGEM, protože se mi zdá poměrně dost efektivní a ne tak náročný. Případně jestli někdo doporučí něco zelenáčovi, tak budu rád
jeste muzes pouzit zahradni drat na ohnuti.vyhnes se tim zapletani do site a umoznis si manipulaci s kvetinaci v pripade nejake chyby...nebo ten scrog teda,ale pak uz s tema kytkama nepohnes.
enonuno;jaky trapeni???kytce je jedno jestli ji zastrihnes ve druhym nebo patym patre,stres je to pro ni stejnej.
Pro growera je lepsi cim driv tim lip,lip si ji pak zkrotis,upravis.
V tomhle pripade je asi rozumnejsi pockat az se trosku zpamatujou.....
A umeni to je.....
2Touma;ja trosku scrog olvadam,koukni na moje 15ty kolo,je tam i celej navod na sit.je to v ingalerii asi 4stranka.....
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..