Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kokos je výborny, mám ho oblíbený hned po rockwoolu. Ale víc ty kytky musíš zalévat až jsou věští, kolikrát už za 24 hodin mají suché květináče. A dva dny bez vody by bylo už hodně znát. Já to řešil automatickou závlahou a super plagron jsem použil jako druhou značku když jsem nevěděl čím hnojit a už mi zůstal. Jsem s ním spokojený.
Jinak cal mag jsem musel přidávat už někdy v druhém nebo třetím týdnu květu, bylo to znát na listech, nemyslím že tam máš nějakou katastrofu a i tak to dopadne dobře první tři kola ty kytky víc pochopíš a díky lidem tady se naučíš, mě taky hrozně pomohli, to je pravda i teď i na začátku fakt super komunita a doufám, že až to tu bude jednou legální, že všichni uděláme nějaký mega sraz snad jednou se naši zákonodárci umoudří
Původní příspěvek od fikus37 Čím hnojis na květ? Plagronem? Máš datum spotřeby na hnojivech? Pokud máš alga sérii, tak já měl hnojiva prošlé o rok a už to dělalo to co tobě. Terra jsem jel a bylo vše v pořádku i po roce záruky.
Chybí jim základni stavební složky.
Fujtajblus, proč myslíš, že je vysoká vlhkost v květu špatně ( krom plísně). Crazyben, tady někde postnul tabulku vlhkosti a teploty. Vyparovani vody s listů (teď nevím název), tak s tou vlhkosti to zas nebude tak horké,kdyz udržujes dobrou teplotu. Spíš si myslím, že je lepší větší vlhkost (samozřejmě tomu musíš prispusobim teplotu).
Myslim ze pri veci vlhkosti se odparuje mene skodlivych latek co vylucuje kytka, pri veci vlhkosti se drzi v listech dele.
Nevim jestli to plati vzdy, zase zalezi na moc okolnostech.
Nebudu psat Ja jedu tohle a tam to a je to super, myslim ze vseho moc skodi. Vlhkost sem psal proto, ze mi to u venku zacalo delat kdyz bylo dost vlhko, destovka mela 7,5 Ph a z kytek odchazel dusik a zelezo, dal sem je pod pergolu, pridal dusik a strikl zelezem a ty hnede skvrny se dal nedelaly.
A vsak priroda je rozmanita a kazda rostlina reaguje jinak 😉
Hlavne se nechci hadat, pisu jen svuj nazor
Fujtablus, však v pohodě. Každý máme na to jiný názor. Já myslím, že kytky nemají dostatek základních prvků a proto dochází na listech k takovéhle pasece. Teď musí najít důvod, proč.
Dneska dam holky do sprchy proleju je poradně upravenou vodou ať pokud jsou zasolene to dostanu pryč...ec metr bohužel nemám objednam protože tohle zažívat už nechci jinak co doporučujete dal ? Dávat více teda calmagu než pisou ? 1ml/l...dále pak dávám plagron terra bloom a pk 13-14 víc toho nemám ale není problém objednat cokoliv jinak dekuji
Tak pk 13/14 je základ Bloom booster ne? Obsahuje fosfor a draslík... Přesně to co kytky v květu potřebují....Hlavně ten Green senzation je drahej jako prase myslím...
gr.s. je drahej jako svina ale rekl bych ze se sugarem je dost dobrej.
gr.s. se redi 1ml/L takze to vydrzi
pk a gr.s. se nema michat spolu
me osobne pk delal spatny ph ktery slo spatne upravit,tzn.musel jsem nalej opravdu hodne kyseliny aby to slezlo tam kam ma.......
vzdycky rikam ze pk je boost pro chudy/na out......nic ve zly,ale kytkam dopravam vic nez sobe....
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Včera jsem je komplet proplachl upravenou vodou všechny...obral špatne listy oholil spodky a dal z5...hnojiva jsem objednal jak jste psali dnes tak snad do patku dojdou...pk vyřadim