Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dalo by se říct že Marihuana má jisté afrodiziační účinky v závislosti na použité dávce a obsahu THC.Nejlepší je se odkouřit jen jak to de,protože čím větší zmaštěnost,tím intenzivnější prožitek.Hlavně u žen to zajištuje přirozené uvolnění a to každý partner dokaže víc než dost ocenit.
Podla mna sex nikdy z nicim nebude ako z marihuanou proste ten pocit je uzasny a citim sa ako keby som bol v nebi uplne .... ale nedokazem sa s kockou rozpravat bo ma nic rozumne nenapada
Milujeme s přítelkyní slunce a trávu. Ten sex je opravdu super, dá se říci, že 10krát lepší než bez hulení. Jen to nesmím přehnat, abych fungoval :-) . Věk se projevuje občas...
zhulený vydržím déle.né a né se udělat a přitom iiiiiáááááááá vítr jak svin v zádech. Jakože to stojí za to a ono když sem zhulený tak si to dokážu vyvodit tak jednoduše že fakt stojí Y! ááá. Ono ale zas čistá hlava je čistá hlava a po takovém krásném milování si dát až pak práska jen tak v trenkách nejlépe přímo v postely oáááá paráda. No ale pak by to semnou lomcovalo znova,takže ááááá znova na to a pak až by to stálo za to zlato....
Tak i tak dokážu být romantický jako i jinak uchylný,ale když se na to vyloženě těším tak si tu žilku neodpustím Jeaaa
skouřenej ze skera mi to nevyhovovalo nikdy,neni to ono.... na piku sem si parkrat vrz ale ocas byl pologumovej,to samý lsd,psylocibin,mdma.... prostě nejlip s čistou hlavou..... Pak sem tvrdej jak skála
Včera byl mezinárodní den ženského orgasmu a jako správní groweři jsme svým partnerkám udělali včera večír pěkný den.
Nicméně mám jednu takovou věc, která mi celkem vrtá v hlavě. Všiml jsem si při delším pozorování, že i když jsem v šíleném zeleném rauši, tak hned po sexu jsem skoro střízlivý.
Chvilku po akci se zelený rauš pomalinku vrací v menší intenzitě či se už nevrátí vůbec. Přítelkyně má podobné vnímání.
Podle mého se v těle vyplavuje nějaký hormon, který nějakým způsobem blokuje vliv THC na mozek. Nemá někdo s tímto zkušenost či alespoň nějakou stopu, který hormon by to mohl způsobovat?
Využiju příspěvku ještě k jedné věci ohledně sexu. Včera jsme s přítelkyní zkoušeli novou verzi konopné mastí. Mast je dělána z konopného GHI, konopného extrapanenského olivového oleje a aloe very.
S pár kapkama jsem potřel přítelkyni všechno podstatné jak uvnitř, tak i zvenku. Přítelkyně pociťovala velmi příjemné pocity hlavně uvnitř na Gbodu a celkově příjemný vliv masti což se dalo čekat.
Mnohem zajímavější bylo, že jí to pak trochu zhulilo. Celkem mě to překvapilo, že i pár kapek masti dokázalo tímto způsobem aplikace člověka ovlivnit. Ještě ráno měla mírně narůžovělé očička.
Četl jsem, že lignin, obsažený v gelu aloe, dokáže prostupovat velmi hluboko do lidské pokožky. To možná pomohlo tomu, že THC bylo mnohem lépe absorbováno a mělo ten následek malého zeleného opojení.
Já osobně jsem byl sice nezhulený ale po ulehnutí jsem měl před očima různé fleky, které jsem ještě nezažil ani po mojí extra silné dávce zeleného dryjáku, které lidi kosí jak smrtka. Těžkoříct čím to, uvidíme při dalším testování
Ráno však bylo všechno fajn a žádné následky nebyly zaznaménány až na chuť opáčka.
Pokud by měl někdo podobné zkušenosti či by mě mohl nasměřovat k výsledku vědění co za tím vším stojí a jak to funguje tak budu rád