Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lidi kolik stupnu je "mrznut" kolik je ideal teplota v noci??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
zdravim
to Mr. Manson: minulej rok jsem v půlce března dával na pokus pár Buddhů ven. Teplota no problem. Ale začnou kvést, a pak když je ideálně (z hlediska světelný periody) už se z toho nevzpomatujou (jde o přerušení fyziologických procesů), takže v týhle době není otázka teplota (vytápěný skleníky, za oknem atd), ale světlo.
kamil ale thred sa vola Kdy začít sadit outdoor takze by vonku mala byt aj primerana teplota. myslim ze ked je vonku pod 10C tak sa moc neoplati davat von. a na druhu stranu ked je vonku zima tak vacsinou aj slniecko slabo svieti. myslim ze v polke aprila az zaciatok maja je uplne v poho. len ak sa bude oteplovat tak pomaly ako doteraz tak asi az ku koncu maja
lii ja uz to nemuzu vydrzet dal sem si seminka rust a hodlam dat tak 4 kytky do sklenika v utery prej ma bejt v noci +2 to je asi malo ne??? no to nev stejne to je jen pokus protoze pak asi v dubnu dam z miho indooru nejaky ty rizky?jestli nevyjdou ty semena
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
tak sem dneska skenoval ty semena lidi ve tme se mi to zda delsi nez na svetle!na svetle pod trubkovou Aqua-Glo necelych 24hod a mela pulmilimetrovej korinek ve tme uz vic jak 24hod a jeste nic!
-------------
niekedy ti korienky vylezu aj po 3 dnoch. zalezi na konkretnom semene a asi aj genetike. biela vdova vykicala za cca 36 hodiek a NLxSH az po cca 50hod a pritom su vitalne
já osobně se zítra sbalím a půjdu na zkoušku zkusit někam něco wysadit nemám předklíčeno,budu dáwat rownou semena do půdy
a takhle to budu dělat každej druhej den odedne zasazení,tedy od zítra a to by bylo abych newychytal spráwnou dobu.Naštěstí semen mám z loňské sadby požehnaně
Cest!
Uprimmne, mozna bych jeste chvilku vydrzel. Nevim, jak je to tedka s pocasim v CZ( sem tedka mimo na par mesicu), ale rozhodne vydrz, alespon pulka dubna. Z vlastni zkusenosti vim, ze s outdoorem v Cechach je lepsi nespechat, protoze nevis, co spadne z mraku. Semenacky vysazej v raselinovejch kvetinacich, jestli si je v tom predpestoval, neboudou mit sok z jinyho typu hliny. Taky bacha na zver.
Pulka dubna, zacatek kvetna to jisti.
Good luck, dear fella'
jo jansý,ale když wysadim wen w kwětnu,tak budou kytí wíce náchylné.Když začnu sadit teď,tak si íwce zwyknou na počasí.Neříkám,že my wylezou hned ty,který zasadim dnes,ale už z loňských zkušeností mám owěřeno,že kytí sazené dříwe jsou wíce odolné,teda pokud se chytí
no já bych takhle na wostro nesázel,taky mam doma přes 3000seeds posraný ganjy,ale o tu my nejde,každopádně bych eště nějakej ten pátek počkal,než přestanou ty mrazíky a teplota se ustálí aspoň na 12-15stupňů a hlavně bych ty lepší seeds nechal nejdřív naklíčita apak bych je předpěstoval aspoň do 15cm.....včera mi zrovna přišli semínka z NIRVÁNY :
Early Girl
Hawaii x Skunk
KC 33 x Master Kush
New Purple Power
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE