Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a je to tady, výslednému číslu jsem nemohl uvěřit a sekl jsem se při tipování skoro o 20g. Fenomenální genetika, která mi vcelku učarovala hlavně svým potenciálem, vitalitou, celkovou stavbou a hlavně výnosem.
Výsledná gramáž se zastavila na úžasných 179,5g GE index = 0,6g/W (179,5g/299kW) - číslo je poměrně malé, jelikož sem měl zaplej odtah a dva ofukový ventilátory, což poměrně zvýšilo spotřebu ale...
pokud budu brát jen váhu/výkonem HPS, tak se dostáváme na číslo 1,19g/W
Výsledná cena 1g mi vyšla po sečtení všech nákladů(genetika, el.energie, hnojiva, voda a ostatní serepetičky..) na 14,5kč/g a kdo to má. Takhle se musí na dealery
Tak a tady jsou výsledky tipování:
1.place - pasiny 177g
2.place - petis 183g
3.place - jatro 175g
Členovi pasiny gratulace, více k okoštu v PM a ostatním děkuji za sledování a přízeň.
Zanedlouho přidám hultest a some fotos sušinos
Jo a ještě dodám, že se zjevně podařilo optimalizovat pěstební prostor asi k dokonalosti hehehe, no uvidíme příští kolo, což budou samý sativy a má poklona patří všem použitým komponentům a krasusově matce . Ať žijí Philipsovi
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Zdravím, takhle to vypadá dneska v roomu. Jacci sou na proplachu vodou a mají před sebou tak týden. Co jsem je dal pod HPSku, tak udělali šílený pokrok. Room mi začíná připomínat, co se týče zaplnění prostoru předešlých 8ks.
Zdravím, přítah není v podstatě žádnej, ale místnost kde je skříň je dobře větraná a kyti nemají nouzi o čerstvý vzduch. Jo a nějak nestíhám, sem teďka dost v práci, takže updatu, doplnění fotek, hultestu a nějakého závěru již skosených kytek se dočkáte někdy po víkendu. No karmy je dostdíky. Věnuju ji Jacku Hererovi a krasusově mámě(víme které že)
Dnes odpol(ko)sa posledních dvou Jacků. Dokvítali indoor 30dní, final solution 8dní a 3týdny čistá voda. Přidávám ranní fotky těsně před zhasnutím a po zhasnutí HPSky a brzy dodám fotky po ostříhání a hromádky co znich bude. Vcelku mě zajímá výnos a chuť, jelikož převážnou dobu byly venku a aroma je lehce odlišné než u předešlých 8kousků..
Tady jsou fotky po ostříhání a výsledné hromádky. Je to opět pěkně voňavá kupička, tak kdo chce si může tipnout kolik z posledních dvou Jacků outdoor/indoor bude. Vítěz má u mě o5 okošta